Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 30. Nov. 2011 12:39

Jaz sem zelo alergična na te stvari. Če se zmeniš, to velja...
Če pa pride kaj vmes, je to treba sporočiti! Če pa oseba pozabi na druženje, potem sem mnenja, da ji srečanje ni zadosti pomembno.
Jaz osebe, ki bi preprosto pozabila, ne bi več jemala "resno".
Je pa tudi zelo odvisno koliko časa prej se zmeniš. Če je vmes par dni, potem kakšen dan prej vedno pokličem, če še velja.....
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 30. Nov. 2011 12:41

In sedaj, ko si poklicala in vprašala za razlog?
Da je pač preprosto pozabila? :?
Meni tudi nebi bilo všeč...
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 30. Nov. 2011 12:46

jaz sem do prijateljev kar se tega tiča bolj tolerantna kot do tipa. če bi mi tip to naredil bi znorela (pomoje tudi zato, ker si ga bolj želim videt). prijatelju bi pa dala še eno priložnost. bi mu pa dala vedet, da sem jezna, ker je pozabil, ne bi pa zamerila. če bi se pa to ponovilo bi pa zamerila.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 30. Nov. 2011 12:51

zamera je slaba... lahko pa daš "prijatelju" vedet, da je naredil narobe
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 30. Nov. 2011 12:52

Odvisno je tudi od razloga, zakaj je človek pozabil.
Če bi bila ob 18h zmenjena in se do 19h noben nebi primajal do mene na obisk, bi ga verjetno poklicala, in vprašala, če je pozabil ali ima morda kaj pomembnejšega za počet. Ker če doma gleda TV, še vedno lahko pride do mene....pač z malo zamude. No big deal.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 30. Nov. 2011 12:59

akvamarin, to je zelo odvisno od več reči. tudi "kar pozabimo" kdaj kaj. vsaj jaz. sicer ne obiskov pa kaj drugega. ne vem če je treba zaradi tega kuhat jezo in zamerit in blabla.
dokler se ne ponavlja in ni poabila kaj res ujnega, je meni vsak kreg tu okrog odveč. mogoče zato, ker moja prijateljica velikokrat zamuja, pozabi tudi kdaj,... pa jo pač toliko poznam, da vem da to ni namerno. zdaj se že za 5 min opraviči. samo znat je treba komunicirat. in če si jezen se najprej pomirit in pol rešit.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 30. Nov. 2011 13:16

Na lep način ji/mu povej, da se ti ne zdi to lepo in da bi lahko vsaj sporočil/a, da ga ne bo. Še posebej, če si recimo pripravila kaj (narezke, pecivo pekla) za tega gosta. Men se zdi to mal larifari izgovor, da pozabi. Nevem no, pozabiš telefon al pa ključe doma, ne pa na obisk s prijateljem (še posebej v manj kot 24 urah)... vsaj meni se še ni nikoli zgodilo. Edino v primeru, da je človek cel dan delal ko majmun in je pol zmantran zvečer pa mogoče v tistem celodnevnem delu pozabi/je z glavo čist nekje drugje.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 30. Nov. 2011 13:47

v-e-s-n-a napisal/-a:In sedaj, ko si poklicala in vprašala za razlog?
Da je pač preprosto pozabila? :?
Meni tudi nebi bilo všeč...

ja, ko je ze cas minil, sem poklicala in vprasala ce prihaja...

Mi je rekla: Hej, jaz grem cez 5minut tect, a sem ti rekla, da pridem k tebi danes zvecer? A nisem rekla v torek? Shit...Hej, pozabila sem, mi ne bo ratalo pridet, lahko pa pridem jutri...

Sem rekla, da ne bom imela casa za obiske naslednje dneve...

Jaz razumem, da clovek pozabi, ce sva se menila 1 teden nazaj, ampak v manj kot 24ur? Tut razumem, ce nekomu ne rata pridet pa odpove 5 minut prej, ampak izgovor pozabila sem, mi ne gre nikamor...
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 30. Nov. 2011 16:38

eh, kompliciraš malo, vsaj če po sebi smatram.

meni se je že dostikrat zgodio, da sem kaj nujnega, finega in nečesa, česar sem se sicer veselila, pozabila tekom dneva, ker so prišle druge stvari vmes, ker sem mela polno glavo, ker sem imela preobremenjen urnik in sem tisti obisk nekam vmes strpala.

če se ti zdi, da je bilo opravičilo iskreno in da je človek res pozabil, se pač zgodi. nimaš kaj (je pa res, kot pravi s0nckic4, da bi na tipa čisto pošizila, če bi me tako pustil čakat, ampak to so pač double standards). posebno če gre za neki dokaj nepomebnega.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 30. Nov. 2011 18:01

Jaz vem, da bi bila jezna. Ker če mene kdo kam povabi, pridem. In pridem točno. Če slučajno ne morem, pa to sporočim ponavadi vsaj pol dneva vnaprej, da si lahko folk normalno planira dan.

Okej, se zgodi, da kdaj kdo kaj pozabi. Ampak pozabiš recimo, če se zmeniš v ponedeljek za petek. Ne pa iz danes na jutri? To je navadna šlamparija.

Kar se pa tiče zamujanja, pa raje ne bi :D Sama sem zelo točna, več mojih zelo dobrih prijateljev pa ni (ampak kaj mi je preostalo drugega, kot da sem se navadila, he he). In točnost zelo cenim, ker, če se lahko jaz potrudim, se lahko tudi ostali. A ni tko? :)
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Žuža* » 30. Nov. 2011 19:22

Uh, da v enem dnevu človek pozabi, da je dogovorjen, ne vem no... Mislim, jst vem, da če imam kak sestanek dogovorjen za več kot teden dni vnaprej, si moram to zapisat, ker sicer res pozabim (se je že zgodilo). Itak lahko pride nekaj ful nepričakovanega vmes, včasih celo kaj takega, da res ne moreš niti poklicat, ampak to so bolj izjeme.
Zamera mi je sicer mal prehuda beseda, bi bila pa sigurno jezna, češ a se delaš norca iz mene, oziroma, a misliš, da nimam nič drugega za počet kot da čakam tvojo rit, da se pribaše mimo?! :D
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 14. Dec. 2011 12:49

Če se za obisk oz. srečanje zmeniš včeraj, danes pa ta oseba pozabi, se mi zdi prej slab izgovor, ker se ji/mu ne da, kot da je res pozabil/a. Če pa gre za pozabljanje v manj kot 24 urah, pa mora imet ogromno skrbi, da to razumem oz. brez jeze zamahnem z roko in rečem, da ni panike, pa takrat, ko bova imela oba čas. :) V nasprotnem primeru imam filing, da ta oseba potem ne misli name skoraj nič, če v tako kratkem času pozabi na dogovorjeno srečanje. Če bi pa moj pozabil, bi pa pomoje kar zamerila in šla na "drevo". :D OK, ne jokat, niti ne delam dram, ker nisem takšen tip človeka, ampak na dragega ponavadiš na pozabiš, četudi si do vratu v delu. Se spomniš vsaj javit, da ti nikakor ne bo šlo skozi, četudi pol ure pred dogovorjeno uro.
Uporabniški avatar
Anja ^^
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 8. 2009
Kraj: grosuplje

Neprebrana objavaNapisal/-a Anja ^^ » 22. Dec. 2011 19:31

tabletke yasminelle jemljem od maja. zadnje 3 mesece so se mi pojavili obupni stranski učinki, razpoloženje neprestano menjam, za vsako malenkost se zjokam ali pa ponorim čeprav nikoli nisem bila taka, da libida sploh ne omenjam :evil: sklepam da se je kateri že zgodilo kaj podobnega in me zanima kaj ste naredile? jutri grem sicer tudi do ginekologinje preden se mi zmeša :D
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 22. Dec. 2011 23:50

Zamenjas za druge tabletke ali pa (se najbolj zdrava varianta) nehas jemat KT.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Činčila
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Činčila » 23. Dec. 2011 14:49

...
Zadnjič spremenil Činčila, dne 10. Maj. 2012 15:57, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]