Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 08. Nov. 2011 14:05

purple_rain napisal/-a:
(sam tisto, da je bivša hotela bivšo taščo pri porodu je pa tud :stupid: , dvomim, da je bivša tolk usekana; ne bi me čudilo, če si je tašča to mal izmislila oz. kašne druge bivšine besede mal napihnila, z namenom, da vaju podraži ali pokaže, da ji je una bila ljubša)

Se strinjam. Saj verjetno tudi oče njenega otroka ne bi bil navdušen, če bi hotela ob sebi mamo bivšega.

Se pa strinjam tudi s tem, da se mora tvoj fant pogovoriti z mamo. Nekonflikten gor ali dol, če se lahko druge stvari zmeni, naj jo pa še glede tega utiša.
Marija
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Marija » 08. Nov. 2011 22:43

njemu je ubistvu vseeno, in tudi če bi ga vprašala kaj si misli bi reku da mu je vseeno in da o tem ubistvu nima mnenja.. imam izkušnje s te ko ga je kdorkoli ali jaz kaj vprašal glede česa za kar je njemu reeeesss vseeno, potem pač reče "ne mislim nič", in recimo če mu rečeš ja pa poglej kaj dela, pa reče "ja pa naj če hoče to ne vpliva name"... je ful nekonfliktna oseba, tako da se mu niti ne da spuščat v konflikte, saj pravim da raje reče ja, ja uredu, vseeno mi je itd.
nikjer nisem pač trdila da sem 100% prepričana da ga "pumpa" za hrbtom, samo da imam ful filing glede na te zadnje dogodke pa take zadeve... In pa, da se mi zdi potuhnjena in sposobna vsega živega...
Saj pravim, nevem kako se soočat s takimi stvarmi, pri nas moja mami ne omenja mojih bivših (pa sem jih tudi imela dolgo) kar tako, ali pa za rojstne dneve....
za tale porod pa ja.. saj na koncu ni bila ane, ampak mene je že ko sem izvedela za to šokiralo. dejansko se nemoreta odklopit ena od druge in to potegne hote (bolj verjetno) ali nehote za sabo vse.
Punca od njegovega brata mi je enkrat povedala, da ko me ni bilo z njimi v sobi je vsem trosla nevemkaj od nje, takrat mi je še fant sam povedal da mu je mt povedala da je z X to pa to pa to..

Saj pravim, da razumem da bivših ne moreš pozabit, da se vsake toliko spomniš, da ni nič narobe če po dolgi zvezi ali pa če sta ostala v stikih pošlješ sms za rojstni dan recimo... to mi ni nenavadno ali čudno. ampak če ti pa ni toliko do tega ali pa ti niti ne pomeni toliko da bi se sam spomnil ane, potem pa očitno da ti je vseeno. in s konstantnim opominjanjem ti je teoretično "odvzeta možnost odločitve" (ne dobesedno jemat), oziroma da če bi že hotel bi. Primer da si ne želiš sladoleda, potem pa ti nekdo reče "mmm kako dober sladoled" in ga hočeš (tak banalen primer :p).
glede poroda nevem, možno da je igrala na to karto... saj pravim, ne vem...
Uporabniški avatar
bunncy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bunncy » 10. Nov. 2011 22:59

Punce nujno rabim nasvet, kaj narediti. Pred časom sem spoznala fanta, ki je sprva deloval zelo vredu bil mi je v vseh pogledih všeč... Potem pa je prišel nekak D.day ko sva uradno postala par. Fant je v eni uri od tega ko sva se poslovila drug od drugega na facebook objavil da je v razmerju z menoj. To bi še nekako lahko prebolela če nebi vsak dan na zidu dobila nove objave (komadi z posvetili) katere se nanašajo namene kako zelo mu je do mene kaj čuti, itd... Mogoče se bo nekaterim zdelo, da sem čudna saj me takšno vedenje odbija nekako mi ni do tega da cel svet ve kako zelo mu je do mene, kdaj sva postala par, kaj sva skupaj počela... prosim pomagajte kako naj mu na čim lepši način povem, da me to moti in da naj mi raje to ljubezn oz naklonjenost izkazuje v zivo in ne na fb... nebi bila rada nesramna do njega saj je zelo vredu fant.

hvala za nasvete
“Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.” Coco Chanel
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 10. Nov. 2011 23:07

ti pa deliš svoje težave na forumu. c c c. :D

pač povej mu. simple as that. da to tebi pač ni, da maš ti fb bolj za kontakte kot za delit svoje osebne stvari in da ti je to anti.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 10. Nov. 2011 23:27

Zakleni si zid=) Al pa samo njegove objave.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 11. Nov. 2011 23:12

Povej njemu to, kar si napisala tukaj.
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jess° » 21. Nov. 2011 23:41

Okej za tiste ki razumete moške, eno vprašanje..

Z enim tipom sva bla skupaj pred mescom in še nekaj dni nazaj. Sem šla spat k njemu, zarad tega ker nisem mogla na svojo posteljo, sprva nisem hotla imet z njim nič, vendar sva začela bluzit tisto noč, hotela sva seksat, sam sva bla oba malo preveč pod vplivom, da bi se res kaj dogajalo. Js sm se zjutraj odplazila v svojo sobo, kjer sem komot šla spatv svojo posteljo... Od takrat, prvi teden je bil ful prijazen, s eje pogovarjal z mano, potem pa dva tedna ignoriranja, nič s enisva menla, imela sem vmes rojstni dan in zabavo za rojstni dan, pa ni prišel, niti čestital mi ni (sej ne da bi mi mogu, sam me je vidu tist dan in je vedu da imam RD), se je pač izogibal .. sedaj je bila pa spet ena zabava, si je malo popil in me objemal, me dvigovau v luft, poredstavljal svojim kolegom in govoril da sem njegova cimra, pri tem mi pa še en tip pribije (njegov kolega, kar konkretno nažgan), da mu je rekel da sem mu kul in da naj js prvi korak naredim, da on je preveč sramežljiv. Spet ta teden po tej zabavi je kar dokaj hladen do mene, ne kaže nobene zainteresiranosti oz. sej se meniva, sam ne kaj preveč tak..

Me zanima, tipi, ma če vam je kaka punca kul, se tud vi tk obnašate? hladno - toplo, hladno - toplo?
nevem, skor vsakega moškega skužim kako in kaj, njega pa ne nikakor, ni šans. Sej mi je že dosti tega, bom v roku dveh dni naredila konec tem dilemam, sam me še vseeno zanima, če je mela katera takšne izkušnje oz. če pogledamo s stališča moških, kaj to obnašanje pomeni?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 21. Nov. 2011 23:48

MOJE mnenje je, da ga privlačiš...ampak mu nisi všeč, razen če ne goji kake zamere do tebe tega vroče - hladno odnosa ne morem drugače razumeti.

Pod alkoholom je pa pač prijazen..samo ali ga boš opijala celo življenje?

Ignoriraj ga, čim manj mu skači v naročje....in verjemi če mu je kaj do tebe bo tudi trezen prijazen do tebe.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 21. Nov. 2011 23:49

Ponavadi če si tipu všeč, ni obotavljanja. Seveda lahko malo potipaš teren, ampak da je kao tako sramežljiv, da ti ni niti čestital? Pf... ko je pa nasekan, pa se nekaj repenči.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 21. Nov. 2011 23:51

emanuela napisal/-a:Ponavadi če si tipu všeč, ni obotavljanja.

To je res.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 21. Nov. 2011 23:53

si mu precej všeč res verjetno, ampak dobi pogum samo, ko je pijan, drugače je pa pussy in te ne upa do konca zapecat ali pa ga je tud malo sram kaj pa vem... jaz bi ti odvetoval nadaljne matranje okoli njega, ker če je tak mimo, da ti niti čestitat ne more za RD pol si te res ne zasluži...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Jess° » 21. Nov. 2011 23:55

Kak je pa to.. da ga privlačiš, vendar mu nisi všeč? :D
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 22. Nov. 2011 0:00

privlačiš hočeš posexat, všeč hočeš več kot samo fizično energijo
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Jess° » 22. Nov. 2011 0:17

točno. sem malo prehitro vprašala, mi je bilo takoj vse jasno.

js sm si ˝optimistično˝ razlagala, da je morda mislil da sem se vstrašla oz. da obžalujem odločitev da sem spala pr njemu, glede na to, da sem šla takrat v svojo sobo spat, brez bilokakšne besede in da je zdej čuda situacija... ma sem hotla pozabit na njega, sam so me spet zmedle besede njegovega kolega, naj naredim korak naprej.. nevem kolk naj verjamem tipu, ki sem ga prvič vidla, povrh tega je biu pa še konkretno nalit :D .. ma sej bomo probal v sredo rešit te zadeve. je pa malo čudna zadeva, če me zavrne, ker sva cimra letos in bi blo še celo leto čudna situacija v stanovanju :/
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 22. Nov. 2011 0:24

^^ sceno delaš ti.

Če ga boš ignorirala oz. ne boš igrala njegove igre boš dobila v vsakem primeru rešitev za tvoj problem.

Če ga ignoriraš in si mu všeč, bo naredil korak.

Če ga ignoriraš in je v resnici samo p*zda do tebe, bo že razumel...noben tip noče drame.

Ti ne naredi popolnoma nič, če ima jaja bo stopil do tebe, če pa hoče mir pa ne bo storil ničesar. Pa ne veži svojega ega na njega, že to da ti ni čestital za R.D. kaže da je bumbar.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]