Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 07. Nov. 2011 22:01

al pa če bi sin svoji mami povedal, da naj ne omenja več bivše? recimo.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
rainbow.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a rainbow.* » 07. Nov. 2011 22:04

sirova štručka napisal/-a:po moje se bo požrl od ljubosumja

LAJKAM, če drži ;)

s0nckic4 napisal/-a:kaj boš s tipom, ki mu postaneš zanimiva šele, ko se zate začne zanimat nekdo X (in misli, da se tudi ti zanimaš za tega X)?

športna kariera je bila izgovor. tako hitro kot si ga zdaj začela zanimat ga boš tudi nehala (oz takoj ko boš malo zanimanja zanj pokazala). v bistvu tipa, če te še lahko ima, ne ker bi te hotel, ampak za lasten ego. jaz na tvojem mestu na taka provociranja sploh ne bi odgovarjala.

ne res me ne zanima :) mogoče me še bo, ampak zaenkrat res ne! ubistvu se bolj on men izpoveduje, obratno je pa mal kontakta :D

nevem no, izgovor al ne,. mogoče sm nasedla, mogoče zarad tega ker je šou on za 2 mesca takrat v tujino? (a to kej spremeni?)

hvala vsem za pomoč ;)
Boys are toys,..
Marija
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Marija » 07. Nov. 2011 22:13

claire napisal/-a:al pa če bi sin svoji mami povedal, da naj ne omenja več bivše? recimo.

misliš da nisem pomislila? ampak on je že na splošno tak da ji pač ne ugovarja in je bolj mamin sinko. Ampak to so druge zadeve. Pač, omenja mu ko me ni zraven tko potuhnjeno. Pa še obrnit ga zna, to sem pa itak že takoj dojela in njemu teoretično sploh ne izpade kot da jo šmira, ampak pač da je pozorna. Glede na to da se pa vse to z njene strani dogaja za mojim hrbtom pa ja.. nimam kaj dosti.

+ če bi bilo tako, da bi se on sam spomnil in bi bile moje obsodbe za brez veze se ni, ker ji ni napisal na njen rojstni dan točno, ampak je dva dni po tem, ko sem prišla v dnevno na kavču sedel z mamico in kao pisal sms. Ko je bla ona zraven. Ko sem vprašala komu piše je rekel da X, v najinem imenu, potem sem itak šla, ampak tega smsa nikoli ni poslal ker nima ne njene cifre in nič in še pokazal mi ga je v osnutkih, in je bil tak kot ga je prebral ko ga je pisal. Pa zbrisal ga tudi ni, če bi ga že "kao" poslal ker je bil zadnje dni bolj malo ob telefonu. In enostavno vem.

Lani je bilo isto za rojstni dan-sem pa malo pobrskala. Kliče mt njega, on njo, ona njega in potem je že X. Vse se je tako prikladno ujemalo v času :mad:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 07. Nov. 2011 22:25

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Marija
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Marija » 07. Nov. 2011 22:34

ma daj če je navezan nanjo trikrat preveč ona pa to izkorišča in ga še bolj veže. tu itak zaenkrat nimam kaj razen če se oba odseliva :/
ni tako da bi bil finančno ali pa kaj odvisen od nje, samo "čustveno" ker zna oba z bratom tako obrnit da joj. obe tudi z bratovo punco to vidiva pa enostavno nemoreva nič ker je ona pač taka.
Tako da ja. zlaže se pa ubistvu ker čene bi mu pa po možnosti težila zakaj pa ne, zakaj pa ne pošlješ. Fant je pa tudi tak da se raje umakne in ima mir. Tko ful nekonflikten. In ker ve da bi se meni odpeljal če bi mamo poslušal in bil njena copata, in da bi bla mam užaljena (DEJANSKO POMOJE) če nebi poslal, raje naredi po moje in mami reče da je.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 07. Nov. 2011 22:36

Marija napisal/-a:misliš da nisem pomislila? ampak on je že na splošno tak da ji pač ne ugovarja in je bolj mamin sinko. Ampak to so druge zadeve.

To niso nic druge zadeve. Dokler bo on mamin sinko in ji bo tako obnasanje dopustil, tako dolgo bo ona to pocela. Vprasaj se, a hoces celo zivljenje prezivet z maminim sinkom, ki se nikoli ne bo postavil na tvojo stran (in bo celo zivljenje pod njenim vplivom), ali z nekom, ki je z mamo uspel pretrgat popkovino in mu ni strah reci "poslusaj mama, ni mi vsec, da meni in Mariji utrujas z X, zatorej prenehaj"? Cas je, da se tvoj fant postavi zase in zate in ji da jasno vedet, da tako ne gre naprej. Pravis, da se vse to dogaja za tvojim hrbtom, tako da nimas ti kaj dosti. Res je, ni na tebi, da to ustavis, ampak na tvojem fantu!
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 07. Nov. 2011 22:39

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 07. Nov. 2011 22:40

^^se strinjam. Tako, da ne krivi za vse tašče in njegove bivše, velik del krivde v tem odnosu nosi tvoj fantek. Ki bo fantek, dokler ne zraste para tistih stvari, ki razlikujejo obnašanje fantka, maminega sinka od moškega.
The world is as you are.
Marija
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Marija » 07. Nov. 2011 22:58

ampak ona ga sekira samo glede tega, glede drugih stvari ji že pove svoje. tu je pa pametno tiho. kar jaz razumem kot to, da je ona še vedno nerealno navezana na X, on pa je noče prizadet oziroma ji prepovedat omenjanja X pred njim. in potrpi in je mir. midva se zaradi tega ne kregava, ker jaz vem da on noče imeti stikov, onadva se ne ker je tiho in igra.
in je bila zadeva do zdaj rešena. ampak ni več, ker sem jaz dojela cel patent in celotno dogajanje, ter kdaj se in kako.

in dejstvo je, da mene ne moti če bi se on enkrat na leto spomnil na bivšo za rojstni dan, ker le sta bila dolgo skupaj ane, tako se tudi jaz na mojega bivšega. psihira me to, ker vem da se sam nebi spomnil, ker jo je zelo očitno v veliki meri pozabil. sploh se nebi spomnil, če mu nebi nekdo tega tiščal non stop pod nos.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 07. Nov. 2011 23:14

Mame noce prizadet, da si pa ti znervirana zaradi tega, kar se dogaja, je pa ok? Mati rabi reality check. To, kar pocne, se meni ne zdi ok in dokler ji njen sinko ne bo nic rekel, bo to pocela. Tko da sprijazni se, ali pa ga nateraj, da ji pove, kar ji gre.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Marija
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Marija » 07. Nov. 2011 23:24

ma ja vem, saj to je point da do sedaj mi še ni kapnilo da je tko, ampak bolj ko razmišljam bolj mi je blo jasno da ga napeljuje. prej nisem bla znervirana ane, ker nisem vedla da skoz ven pada. tkoda ja... nevem še kaj bom, samo rabla sem pojamrat :( nevem od kje taka navezanost na te bivše, ker se dogaja tudi bratu in njegovi zdajšnji.
mislim da enostavno rabi mt nekoga da mu lahko malo pojokca pa ga obvesti o tračih glede nje. možno da sploh nič slabega ne misli ko ga spomne, ampak to je težje in njemu pozabit kar je blo in meni ker se potem sprašujem kolikokrat se to dogaja. ampak glede na to da se mi zdi precej zahrbtna nevem no...
in saj pravim, meni se ne zdi tukaj fant nek krivec, če samo sedi pa posluša pričanje... bolj on a ki ga fila in ne dojame da je to prošlo in da ni zdrav odnos ona-bivša-ona-on-zdajšnja. wtf. una je pa ista. ne dojame da če te nekdo na FB ne sprejme te pač ne in ima zato razlog. zakaj je treba bit vsiljiv.

pa tudi če bi se z taščo soočla. glede na osebnost sem skoraj prepričana da bi se samo bolj potuhnila da jaz nebi zvedla. ali pa bi fantu zabičala naj mi ne pove več kaj govori. ali bi se pa onadva skregala. tolk je možnosti da glupo odreagira da je kar groza. mislim da bom še malo počakala. če se bo to še nadaljevalo, oziroma takoj ko bom spet zaslutila da je kaj bilo pa gremo iz oči v oči pomoje.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 07. Nov. 2011 23:36

Pa zakaj bi ti šla z njo iz oči v oči? Navsezadnje tebe moti to, da se druži z njo in da zraven nekaj sili tvojega. V slednje se lahko zapiči samo tvoj, z nasplošnim druženjem nimaš nič. Ne napadi je zdaj takoj, iznenada, kaj ti ima za govoriti o bivši itd.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 07. Nov. 2011 23:52

emanuela napisal/-a:^^se strinjam. Tako, da ne krivi za vse tašče in njegove bivše, velik del krivde v tem odnosu nosi tvoj fantek. Ki bo fantek, dokler ne zraste para tistih stvari, ki razlikujejo obnašanje fantka, maminega sinka od moškega.

and they rhyme with "schmesticals" :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 08. Nov. 2011 11:10

eh, marija, jaz še vedno mislim, da bi si sin poštimal, če mu ne bi pasalo to omenjanje bivše. on sam. ne ti.

kot drugo mi je pa hecno, češ da ti ne veš kolikokrat ona deansko njemu kaj o njej govori. pa a vidva komunicirata med sabo? ker zdaj si celo že na tej točki, češ da ti on verjetno vsega o tem sploh ne pove. zakaj?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 08. Nov. 2011 11:39

Marija napisal/-a:Nismo prijatelji, nikoli ne bomo, nočem stikov, nočem je videt, nočem da je kjerkoli v bližini mojega življenja!
Pravilno si tukej govorila v svojem imenu; vprašanje je kaj si tvoj fant zares misli o vsem skupaj; se strinjam s claire, če bi mu resno bilo to tolk odveč, bi pa ja že ukrepal kej - in ne na način, da pač zadosti mami in ji samo kima.

(sam tisto, da je bivša hotela bivšo taščo pri porodu je pa tud :stupid: , dvomim, da je bivša tolk usekana; ne bi me čudilo, če si je tašča to mal izmislila oz. kašne druge bivšine besede mal napihnila, z namenom, da vaju podraži ali pokaže, da ji je una bila ljubša)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]