Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

OdgovorNapisal/-a katy. » 29. Okt. 2011 17:00

Ko sem ga jaz spoznala in sva se prvič pogovarjala nisem vedela, da ma punco. To mi je omeno šele potem ko mi je reko za številko v smislu tega naj nič ne pričakujem, pa dejansko tudi nisem. Saj ne, da mi ne bi bil enako zanimiv, priznam, mogoče še bolj ampak nisem pa taka, ki zdaj pali na zasedene tipe.
Jaz ne vem kaj se je zgodilo, da me vse v zvezi z njim tak razveseli, da se tako rada pogovarjam z njim itd.

No prej sva na hitro govorila po telefonu, pa je rekel, da mu je blazno mučno vse skupaj kr ve, da bi bil tisočkrat raje z mano in ne ve kaj naj nardi. Jaz ga ne nagovarjam naj pusti punco, ker mu tudi ne mislim obljubit, da se bom potem jaz spustila v karkoli resnejšega z njim.. ampak glede na njegove besede misli to nardit.. tako da nevem. Iskreno mi ni preveč všeč v kaj sem vpeta, ampak kot pravim on mi je res nekaj posebnega.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

OdgovorNapisal/-a sirova štručka » 29. Okt. 2011 17:03

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

OdgovorNapisal/-a v-e-s-n-a » 29. Okt. 2011 17:37

katy: in kmalu bos ti tista, ki bo nasla njegove sms-e eni tretji bejbi.
Zgodovina se rada ponavlja... :D

Veliko srece, tip je pa itak kr neki.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

OdgovorNapisal/-a Akvamarin » 29. Okt. 2011 17:45

Katy zakaj si ne zberes samskega tipa?

Kako pa si ziher, da je njegova punca res prebrala sporocila?
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

OdgovorNapisal/-a katy. » 29. Okt. 2011 17:58

Seveda ne morem bit ziher, da jih je res prebrala ampak ne vem zakaj bi si on to zmislil. Vem, da zdaj deluje kot, da je največji lažnivec na svetu in vam se vrjetno čudno zdi zakaj mu zaupam glede teh sporočil ampak vrjamem, da jih je prebrala kr je pač skoz nekaj tipkal po njem in ji je blo valda sumljivo.

Glej z vesljem bi si izbrala koga drugega, če bi me pol tako zanimal kot me on.. Jaz se res trudim čimmanj mislit in sanjarit o njem, ampak to je res težko..

In ja v-e-s-n-a verjamem, da se to lahko zgodi, ampak kaj pa vem mislim, da bom vseeno tvegala. če se bom opekla, hja, ne bo prvič in verjetno tudi ne zadnjič.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

OdgovorNapisal/-a brandibelle » 30. Okt. 2011 7:29

SANJSKI MOŠKI

3 stvari zaradi katerih je boljši od drugih:
*ne sms-a (se z drugimi puncami)
*vedno pripravljen
*Stojan priporoča!!!
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

OdgovorNapisal/-a Jochie » 30. Okt. 2011 7:38

ti pa že na tešče zjutraj pljuvaš v lastno skledo...pejt raj k maši! :D :D :D
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

OdgovorNapisal/-a brandibelle » 30. Okt. 2011 7:47

Devam :D
Bom šu jutr 2krat :D :priest:
Uporabniški avatar
rainbow.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2009

OdgovorNapisal/-a rainbow.* » 07. Nov. 2011 19:27

gre o tipu, recimo da poletna romanca iz njegove strani meni pa je odnesel še kakšen košček srca- prej sm ga poznala že kakšno leto ali dve
nekaj časa je bilo še govora o zvezi pa sva se potem odločila da za enkrat ne, ker bi se on raje posvetil športni karieri! -toliko na kratko da boste lahko razslodl :)

zadne čase se velik držuim oz. hodim tečt z njegovim prjatlom, iz moje strani res samo zarad rekreacije in ker je mal laži 'potrpet' v družbi..
pol kakšne teden po tem ko sva šla prvič tečt mi je ta 'poleten tip' tko nič v kontekstu reku 'sem slišu da se z X ful ujameta v teku' zadnjič pa kliknu na FBju in reku neki foro 'a sta šla dons tud kkšn krog' itd..

a je to tip ljubosumen (ker če je bomo še tekl :D ), al je to j* v glavo, al kej druzga?! :)

hvala za odgovor, pomoč in objektivno mnenje ;) :*
Boys are toys,..
Uporabniški avatar
rainbow.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2009

OdgovorNapisal/-a rainbow.* » 07. Nov. 2011 19:28

gre o tipu, recimo da poletna romanca iz njegove strani meni pa je odnesel še kakšen košček srca- prej sm ga poznala že kakšno leto ali dve
nekaj časa je bilo še govora o zvezi pa sva se potem odločila da za enkrat ne, ker bi se on raje posvetil športni karieri! -toliko na kratko da boste lahko razslodl :)

zadne čase se velik držuim oz. hodim tečt z njegovim prjatlom, iz moje strani res samo zarad rekreacije in ker je mal laži 'potrpet' v družbi..
pol kakšne teden po tem ko sva šla prvič tečt mi je ta 'poleten tip' tko nič v kontekstu reku 'sem slišu da se z X ful ujameta v teku' zadnjič pa kliknu na FBju in reku neki foro 'a sta šla dons tud kkšn krog' itd..

a je to tip ljubosumen (ker če je bomo še tekl :D ), al je to j* v glavo, al kej druzga?! :)

hvala za odgovor, pomoč in objektivno mnenje ;) :*
Boys are toys,..
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

OdgovorNapisal/-a sirova štručka » 07. Nov. 2011 20:20

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

OdgovorNapisal/-a claire » 07. Nov. 2011 20:48

^^ jp.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

OdgovorNapisal/-a s0nckic4 » 07. Nov. 2011 21:41

kaj boš s tipom, ki mu postaneš zanimiva šele, ko se zate začne zanimat nekdo X (in misli, da se tudi ti zanimaš za tega X)?

športna kariera je bila izgovor. tako hitro kot si ga zdaj začela zanimat ga boš tudi nehala (oz takoj ko boš malo zanimanja zanj pokazala). v bistvu tipa, če te še lahko ima, ne ker bi te hotel, ampak za lasten ego. jaz na tvojem mestu na taka provociranja sploh ne bi odgovarjala.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2011

OdgovorNapisal/-a angel99 » 07. Nov. 2011 21:48

se strinjam.. :wink: je pa uporabil res beden izgovor.. :roll:
Marija
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 4. 2008

OdgovorNapisal/-a Marija » 07. Nov. 2011 21:48

NOVO!

Vidim da imate tukaj precej problemov z bivšimi, pa bom še jaz obrazložila mojo nadležno situacijo.

S fantom sva skupaj skoraj tri leta. Skoraj živim pri njemu, praktično narazen sva samo ko on dela in imam jaz šolo, spiva skupaj pri njemu in vse.

Pred mano je bil z eno ravno toliko, mogoče malo več, pa ga je pustila zaradi nekoga drugega s katerim ima sedaj tudi že otroka in skupaj živita itd.

Fora je v tem, da je imela moja "tašča" (brrrr -.-) to bivšo vedno za "hčerko ki je nikoli ni imela". Skupaj sta delali (ista služba), po kavicah sta hodili, ko je bila ta bivša pri fantu je ona skoz njej v kuhinji pomagala itd. Skratka čisto obnašanje "mtke", kar je pa čisto in TOTALNO nasprotje tega kakršna sem jaz. Okay, whatever, vsi smo si različni in s fantom se očitno dobro razumeva, veliko sem pri njem itd.

Catch: Ta moja predraga tašča to njegovo bivšo še PO TREH LETIH skos naprej meče. Ko je še X rodila, je to taščo recimo hotela imet pri porodu zraven(!!!!! ene 3 mesece nazaj). in potem reče tašča mojemu fantu (ko mene ni zraven) "veš, X ima pa danes rojstni dan, pošlji ji sms in čestitaj." "Veš, X je pa rodila, čestitaj" veš, x pa to, x pa ono gor dol bla bla Shut the fuck up. Imam občutek, kot da mu vedno pod nos moli te scene (čeprav je jasno da nebosta več skupaj glede na njeno situacijo), pa vseeno!!

Zadnji izpad (za rojstni dan) je bil ravno v kratke, ampak moj potem ni poslal nič. Tudi X ni nedolžna seveda. Čeprav ga je ona pustila zaradi drugega, mu vsak rojstni dan pošlje sms, vabi NAJU na kavico in v smsu napiše "Pridita S PUNCO kdaj na kavico" (čeprav ve kako mi je ime!!!), ko je rodila je poslala sms, za novo leto SKOOOOOZ! In dodaja ga na FB ona, njen brat, itd, on vse ignorira, pa še kar, pa še kar.
Glede na to da ga je pomoje v zadnje pol leta dodala ene 5x, vsakič jo je zavrnil nevem kako gospodična ne dojame da je fertik in naj preboli. Nismo prijatelji, nikoli ne bomo, nočem stikov, nočem je videt, nočem da je kjerkoli v bližini mojega življenja!

Naj še razložim en zanimiv pripetljaj: Samo enkrat sva se slučajno srečali (čeprav nisva niti približno skupaj doma), sami. Ustavila se je na drugi strani prkirišča in dobesedno strmela vame 30s. Halo?!

Uglavnem. Morala sem nekomu povedat. Ni ravno to, da bi me skrbelo da bo pa njega spet potegnila, ker vem da ga ne bo. Niti da bi bila ljubosumna. Enostavno sem prekleto raz******a ker ne more na miru pustiti njegove družine, kar se prenaša na njega (prek preljube tašče), posledično pa name.

Podzavestno jo začenjam prezirati zaradi podmuklih in zahrbtnih for. Izogibam se je in odgovarjam z ja in ne in hvala. Enostavno ne morem čez to da ga masira z vsem kar se z X dogaja. Ni normalno da te bivša vabi na porod in nevemkaj še vse. Grrrrrr, kar razžira me! :mad: :mad: :mad:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]