Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a slovenc79 » 28. Okt. 2011 14:29

Jochie napisal/-a:dej ne kakaj, če bi se ti poscala v hlače, bi bil pa čist raznežen... :D :D :D

motiš se. sploh pa taka vzvišena "dama" ne bo tega nikoli naredila. zato so avtomatsko izključene.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

OdgovorNapisal/-a s0nckic4 » 28. Okt. 2011 14:39

slovenc, in kaj je vzvišenega tukaj, če punca po 5 letih ugotovi, da pa je bivši le bil to to in da je naredila napako? meni je logično, da greš do njega malo potipat, če je še kaj šans.

@ claire: moja mami pravi, da dobrega razmerja se ne da razdret. če se jaz postavim v kožo tvojega fanta in bi mene kontaktiral bivši izpred 5 let in me nato dodal še na fb ipd. jaz bi ga sprejela kot stranko, tudi na fb (nimam tam samo prijateljev, tudi znance). verjetno tudi zato, ker bi mi malce pobožalo ego... bi pa opazovala tega bivšega kakšni so njegovi nameni. in če bi potem začel z nekimi predlogi za zasebna druženja, klikanje na fb chatu za brezvezne vremenske klepete, potem bi mu pa povedala, da bo najin odnos ostal samo na poslovni ravni. sama nimam nič proti prijateljstvu z bivšimi, ampak običajno se to ne razvije po 5 letih ne odnosa.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

OdgovorNapisal/-a slovenc79 » 28. Okt. 2011 15:15

s0nckic4 napisal/-a:slovenc, in kaj je vzvišenega tukaj, če punca po 5 letih ugotovi, da pa je bivši le bil to to in da je naredila napako? meni je logično, da greš do njega malo potipat, če je še kaj šans.

a veš zakaj? zato ker ga je punca pustila, ker je hotela boljšega tipa, in zdaj ker ji ni ratal hoče nazaj k njemu. in to je najbolj podla, najbolj egoistična stvar ki jo lahko narediš. ZATO.

in tudi zato, ker če bi to moški naredil, bi bil seveda takoj prasec in egoist, nevem zakaj tudi obratno ne bi tako veljalo.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik

OdgovorNapisal/-a s0nckic4 » 28. Okt. 2011 15:50

vmes je minilo 5 let. sklepam, da dosti več kot 25 let punca nima. pri 20, pa verjemi, bolj malo veš kdo si, kaj bi rad ipd. malo je takih, ji so že takrat bili točno taki, kot so pri 25-30. temu se reče odraščanje, v tem primeru v glavi. saj neveš, zakaj je hotela boljšega. lahko, da je fanta claire fajn v roke vzela in vzgojila. lahko, da je njemu kliknilo in je zdaj svetlobna leta boljši, kot je bil takrat.

seveda je možno, da je popolnoma tako, kot si ti razlagaš. ampak že apriroi tako stališče mi je zgrešeno. in ne, ni res, da bi bil v moški v tem primeru takoj prasec ali egoist. nevem sicer, s kakšnimi ljudmi si ti obkrožen, da imajo take vrednostne sodbe. z zrelimi očitno ne.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

OdgovorNapisal/-a katy. » 28. Okt. 2011 17:15

NOVO.

Mislim, da ni smiselno odpirat nove teme kr me samo na hitro nekaj zanima. Predstavljajte si situacijo, da ste v vezi tri leta, s fantom se vidite samo vsak vikend, vsak drugi vikend morda celo, ker pač študirata v različnih krajih. Potem si privoščita nek skupni vikend stran od doma, recimo mini počitnice in ugotovite, da si že nekaj časa dopisuje s precej mlajšo (to zdaj sicer ni bitno) punco in, da ti smsi niso lih nedolžni.. še posebej ne odhodni :) Nimate pa seveda nobenega dokaza, da se s tem dekletom dobiva ali da karkoli mata.
Kaj bi nardile oz. kako bi odreagirale?
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Dioniz » 28. Okt. 2011 17:25

konfrontirat obvezno in mu zabičat, da se naj zjasni in obrazloži. smrdi po varanju.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

OdgovorNapisal/-a sirova štručka » 28. Okt. 2011 17:25

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

OdgovorNapisal/-a ..Evelyn.. » 28. Okt. 2011 17:30

^^jao.

Katy. maš vso pravico bit sumničava, kokr je Dioniz rekel..kr lepo se sooč z njim(pa zapiši si te smse predn jih zbriše, ker boš potem v prepiru brez dokazov, vsa zmedena "Kva je že pisal.sj mgoče pa ni tok hudo blo..." ipd. in boš ti zguba :P)..Sicer pa bi lažje svetovali, če daš primer tega neprimernega smsa?
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik

OdgovorNapisal/-a s0nckic4 » 28. Okt. 2011 17:36

pokaži mu jih kar na mobitelu, v stilu: na tvojem telefonu sem našla tole. kaj to pomeni?
njegovo očitanje v smislu kaj maš za brskat po telefonu odbij z odgovorom, da se bosta o tem pogovorila v naslednji točki prepira :) dlje boš čakala, slabše se boš počutila. dvomim, da bo fant sam od sebe nehal, razen, če ga bo tamala odj**, kar mene ne bi lih pomirilo.
Vsak raj ima svojo kačo.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

OdgovorNapisal/-a brandibelle » 28. Okt. 2011 17:40

1. zakaj debil ni zbrisal smsov?
2. zakaj brskaš po fonu? - če je to stalna praksa je še večji bebo, da jih ni zbrisal
3. reč - "a me varaš al sam flirtata tkole - nič od tega mi ni všeč"
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

OdgovorNapisal/-a v-e-s-n-a » 28. Okt. 2011 19:22

Tako kot ti nisi navdusena nad dejstvom, da si on dopisuje z drugo, on ne bo navdusen nad dejstvom, da mu ti brskas po telefonu brez njegove vednosti.

On pa tako ugotovil da mu ne zaupas, njemu pa ocitno itak dol visi. Si je ze rezervo najdu :D
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005

OdgovorNapisal/-a *zeljka* » 28. Okt. 2011 19:26

^^ (dva visje) zato ker je 3/4 tipov debilnih in so premal zreli da bi znal varat, ampak vseen to delajo...
aja pa se to valda ce ti je neki sumljivga bos prebrsku telefon/mail/fb, zdj ce to skos delas brez razloga je pa itk neki s tabo narobe.

jz bi ga soocla, se raj k prepisala sms-e bi jih slikala s fotkicem, k ti zna se rect da si si zmisnla in sama kr neki napisala.

uglavnm povedat mu mors, zdj kaj bos nardila po odgovoru je pa na teb. jz vem da naslednic k pr ksnem tipu najdem kej tazga zihr nam nc sprasevala, ampak bom sam sla brez pojasnil. once a cheater always a cheater. zdj lahk da te ni prevaru in da si sam ego fila (ceprou za moje pojme je ze to idiotsko da si rab nekdo na tak nacin ego filat), sam glede na to da ful narazn zivita in se bl mal vidta...ne vem kok ti je zvest.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

OdgovorNapisal/-a sirova štručka » 28. Okt. 2011 19:36

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

OdgovorNapisal/-a purple_rain » 28. Okt. 2011 19:38

v-e-s-n-a napisal/-a:Tako kot ti nisi navdusena nad dejstvom, da si on dopisuje z drugo, on ne bo navdusen nad dejstvom, da mu ti brskas po telefonu brez njegove vednosti.

On pa tako ugotovil da mu ne zaupas, njemu pa ocitno itak dol visi. Si je ze rezervo najdu :D
wtf, ti si na tipovi strani?
(tko se bere tole)

Skratka, soočit ga s tem (njegovo očitanje v smislu kaj maš za brskat po telefonu odbij z odgovorom, da se bosta o tem pogovorila v naslednji točki prepira :), hehe), jasno povedat da ti ni kul in odvisno od njegove reakcije naprej postopat; če bo ful ven padu, ti je lahko jasno kaj se dogaja oz. da tole pač ne štima.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

OdgovorNapisal/-a slovenc79 » 28. Okt. 2011 19:59

Se strinjam z Vesno. Po telefonih se nima kaj za brskati.

mogoče si je vse skupaj izmislil, da bi videl če mu brskaš po fonu.

PS: po smsih ni varanje. ne ŠE. Če je, sem imel jaz že veliko punc.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov