Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tanF
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2011
sirova štručka napisal/-a:nč ne bi smel bit tak problem najt v redu punce, glede na to, da smo punce na splošno v redu
ti si pa to "v redu" tolmačiš tako, da ti bo navkljub tvoji nevidnosti dala priložnost in te želela spoznat, kar bo pa težka težka.
Sarkazem much?
Najdit dobro punco ali dobrega fanta je težko. Ljudje so na splošno pokvarjeni!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:17, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:17, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
tanF napisal/-a:Če se punca dela nedostopno kraljično in če ima argumente, da se tako obnaša potem načeloma nimam problema s tem.
kakšen je argument da se ena lahko dela nedostopno? razen če je zasedena seveda...
mislim da se nobena nima take za delat. ker če se, je avtomatsko ena kura. isto velja za moške... žal pa se mi zdi da ženske najbolj taki tipi privlačijo, ker so jim potem "izziv"... spet ena trapasta igrica moči...
- tanF
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2011
Mogoče se pa punca dela nedostopno, ker ji preprosto nisi všeč?
To še ne pomeni, da je kura ampak, da verjetno ve kaj išče. Za moje pojme to ni kura ampak punca, ki ne bo dala vsakemu tipu.
Verjemi, če bi prišel nekdo, ki bi ji bil res všeč bi njena zaščita hitro popustila
To še ne pomeni, da je kura ampak, da verjetno ve kaj išče. Za moje pojme to ni kura ampak punca, ki ne bo dala vsakemu tipu.
Verjemi, če bi prišel nekdo, ki bi ji bil res všeč bi njena zaščita hitro popustila
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Vprašal je nasplošno, kdaj bi bilo upravičeno pričakovati od ženske, da se dela nedostopno, ne zakaj se katera do njega tako obnaša. In sicer zato, ker si ti zgoraj napisal:
To tudi mene zanima, zakaj bi se lahko kdo upravičeno delal kraljično (kakšen izraz ), to se mi zdi precej smešno oz. celo primitivno. Druga stvar je, če je oseba že po naravi nedostopna in zadržana (sem spadam tudi jaz, včasih že celo preveč), ampak v tem primeru se seveda nič ne pretvarja, oseba pač takšna je in se ne dela vzvišene ipd.
EDIT: namenjeno je bilo tanFu
Če se punca dela nedostopno kraljično in če ima argumente, da se tako obnaša potem načeloma nimam problema s tem.
To tudi mene zanima, zakaj bi se lahko kdo upravičeno delal kraljično (kakšen izraz ), to se mi zdi precej smešno oz. celo primitivno. Druga stvar je, če je oseba že po naravi nedostopna in zadržana (sem spadam tudi jaz, včasih že celo preveč), ampak v tem primeru se seveda nič ne pretvarja, oseba pač takšna je in se ne dela vzvišene ipd.
EDIT: namenjeno je bilo tanFu
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
no ena nedostopnost je ta da si pač sramežljiv, ti ne paše družba, itd., sam to ni to.
ta nedostopnost je pa tista, razmišljanje "jaz sem lepa, pametna, zabavna" ki ima takšen ego da se loh sam smeješ. in seveda vsa ponosna vsakogar zavrne, ki ni tako vzvišen in snobovski kot ona. taki vzvišeni jo pa privlačijo... saj pravim, to so samo igrice, krute, bedaste in neodrasle. kot kaste že.
pri človeku najbolj cenim skromnost, spoštovanje do drugega, enakovrednost. žal pa tega ni očitno ni veliko...
ta nedostopnost je pa tista, razmišljanje "jaz sem lepa, pametna, zabavna" ki ima takšen ego da se loh sam smeješ. in seveda vsa ponosna vsakogar zavrne, ki ni tako vzvišen in snobovski kot ona. taki vzvišeni jo pa privlačijo... saj pravim, to so samo igrice, krute, bedaste in neodrasle. kot kaste že.
pri človeku najbolj cenim skromnost, spoštovanje do drugega, enakovrednost. žal pa tega ni očitno ni veliko...
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
lej slovenc, če težiš ženski, ki je izven tvoje lige, potem lahko pričakuješ, da te bo zavrnila. daj mi prosim razloži, zakaj bi ena lepa, pametna in zabavna punca bila z enim povrečno-leno-zavaljenim modelom, ki mu je višek razgledanosti vsak dan preletet 24kur, povrhu pa je še zafrustriran?
vsak je lahko lep, pameten in zabaven, je pa treba v to vložit ogromno truda. in takšna drža sivih miši do lepih, pametnih in zabavnih, kot jo ti izražaš, meni izpade izjemno žaljivo.
vsak je lahko lep, pameten in zabaven, je pa treba v to vložit ogromno truda. in takšna drža sivih miši do lepih, pametnih in zabavnih, kot jo ti izražaš, meni izpade izjemno žaljivo.
Vsak raj ima svojo kačo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]