Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
kwa me pa briga če ima punco, sej bom sam sošolca na kufe povabla, k je sam, ne pa na dejt.
edin če ne bo tel it, k bo mogu takoj po predavanju k punci it.
kako nej bi pa zvedla kdo je? halo? ni sploh na moji smeri. sam na skupnih predavanjih ga vidim kdaj.
pa da mi rata se vsest zravn njega, bi se mogla čakat cel semester, da bi slučjano bil tam sedež fraj.
nč, drug teden bom pršla prej na faks, pa mal opazovala.
edin če ne bo tel it, k bo mogu takoj po predavanju k punci it.
kako nej bi pa zvedla kdo je? halo? ni sploh na moji smeri. sam na skupnih predavanjih ga vidim kdaj.
pa da mi rata se vsest zravn njega, bi se mogla čakat cel semester, da bi slučjano bil tam sedež fraj.
nč, drug teden bom pršla prej na faks, pa mal opazovala.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
ja opazuješ, raziskuješ, pa izveš vse jaz sem tud tako ugotovil. je treba pač znat poizvedovat.
npr. če vidiš da se druži z nekom ki ga že poznaš, pejd na njegov fb in ga poišči če je med prijatli, pa ga maš
pridi tak čas kot on, pa ko se usede se hitro zraven njega usedi.
npr. če vidiš da se druži z nekom ki ga že poznaš, pejd na njegov fb in ga poišči če je med prijatli, pa ga maš
pridi tak čas kot on, pa ko se usede se hitro zraven njega usedi.
-
delusional - Cosmopsiho
ti si neumen.
ti pravim, da ne poznam nobenega na faksu.
prav tako vidim, da ta tip ne pozna nobenega.
torej on se ne druži z nobenim, prav tako jaz ne poznam nobenega.
na študent-netu lahko vidim imena in priimeke samo od ljudi, ki so iz moje smeri, ostalih 400 ne.
ti pravim, da ne poznam nobenega na faksu.
prav tako vidim, da ta tip ne pozna nobenega.
torej on se ne druži z nobenim, prav tako jaz ne poznam nobenega.
na študent-netu lahko vidim imena in priimeke samo od ljudi, ki so iz moje smeri, ostalih 400 ne.
-
delusional - Cosmopsiho
ne znam jst flirtat.
ma jebte se, jst bom šla kr do nejga in čaw. in če bo reku ne, bom pač se šla skrit pod kovter in drug dan bom že pozabla.
ma jebte se, jst bom šla kr do nejga in čaw. in če bo reku ne, bom pač se šla skrit pod kovter in drug dan bom že pozabla.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
ja dobr pol pa nek drug način no... lahko pa tud sama opazuješ. bo še boljše če on nima družbe mu boš lažje blizu pršla.
nvm jaz sem na faksu ugotovil kako je komu ime, če me je zanimalo, pa so tudi bili iz drugih smeri... lahko opaziš kaj mu piše na beležnici, če si piše, ali pa na laptopu če ga ima s seboj, pri nas so med predavanji šli na fb pa take.
nvm jaz sem na faksu ugotovil kako je komu ime, če me je zanimalo, pa so tudi bili iz drugih smeri... lahko opaziš kaj mu piše na beležnici, če si piše, ali pa na laptopu če ga ima s seboj, pri nas so med predavanji šli na fb pa take.
-
delusional - Cosmopsiho
zakwa bi mogla tipa kot tako nedostopnega videt in se it neke skrivalnice?
(nima laptopa s sabo in nima na zvezku napisano ime, wtf)
a je nadčlovek da ga ne bi mogla diret vprašat, če gre na kufe?
a bi ga mogla prej na fb dodajat, pa čakat da me bo sprejel?
in če reče ne, kwa pol, a je edini tič na faksu?
(nima laptopa s sabo in nima na zvezku napisano ime, wtf)
a je nadčlovek da ga ne bi mogla diret vprašat, če gre na kufe?
a bi ga mogla prej na fb dodajat, pa čakat da me bo sprejel?
in če reče ne, kwa pol, a je edini tič na faksu?
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
ja itak, da idi kr direkt do njega pa začni neko brezvezno debato kar se faksa tiče (to si lahko zmisliš v 10 sekundah) pa se probaj čimdlje pol pogovarjat pa malo napeljevat pogovor v različne smeri, pol boš pa že vidla kak je na stvari. Če mu boš zanimiva se bo itak probal pogovarjat nazaj, če pa ne pa boš vidla, da ni zainteresiran. Niti ne rabi delovat kot flirtanje to. Čist casual pogovor pač. Če ma punco bo jo itak kmalu omeno.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
delusional - Cosmopsiho
sej tudi če zvem kdo je na fb ima najbrž zaprt profil.
dodajala ga pa ne bom. kot da se ne morem v real lajfu najprej spoznat, ampak da morem najprej bit frendi na fb.
bom probala se kdaj vsest zraven njega.
sam bo težka to trofit.
dodajala ga pa ne bom. kot da se ne morem v real lajfu najprej spoznat, ampak da morem najprej bit frendi na fb.
bom probala se kdaj vsest zraven njega.
sam bo težka to trofit.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
delu probi to kar pravi dioniz. men se zdi to njaboljša varjanta. ne pa da mu škiliš v zapiske če ima kje ime priimek, naslov, rojstni datum pa stan.
(vsi pametni imajo fb profil skrit za nefrende, če sploh imajo fb seveda.)
(vsi pametni imajo fb profil skrit za nefrende, če sploh imajo fb seveda.)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
OT
To kvečjem velja za tvojo mladoletno ciljo skupino , jz večkrat naletim na zaprt profil.slovenc79 napisal/-a:sam ma dost mal folka zaprt profil
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
delusional napisal/-a:bom probala se kdaj vsest zraven njega.
sam bo težka to trofit.
kaj nikoli ne stojite na hodniku pa čakate na predavanje? jaz sem se vedno pogovarjal med čakanje s kr nekimi ljudmi pa jih dosti tak spoznal. Če bi mi bla kera všeč, bi mi bil najmanjši problem začet neki pogovor.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]