Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 8. 2011
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 13. Sep. 2011 8:40

Da "updajtam" zadevo (mojo, ne kolegovo).

Kar se mi je zgodilo, ne privoščim nikomur. Ko misliš o nekomu, da je popoln, potem se pa dokaže povsem nasprotno.

Pri dekletu sem imel že od prvega stika neko čudno slutnjo. Neko intuicijo, da skriva stvari, laže ... To se spominjam šele zdaj, ko sestavljam zadevo. Občutek je kasneje izginil, verjetno sem bil tudi zaslepljen. Čeprav mi ni dala razlogov za skrb (ne varam, meni je dovolj le en, spoznala z domačimi ...), sem imel ves čas neke črne misli glede nje. Mislil sem, da je problem v meni in poskušal ignorirati te misli, ker je delovala res tako popolno in nepokvarjeno.

En teden po tem, ko sva nehala pa šok. Izvem, da se je ves ta čas, ko sva "bila skupaj", kurbala okoli, seksala z drugimi fanti, vsaj pet bi jih lahko naštel, ampak to bili svako jaki fantje, nikakvi po izgledu, da mi gre kar na bruhanje. Pa še ponujala jim je veze, svašta. Meni je vse padlo dol. Nisem si mislil, da je tega sposobna ena tako lepa, na videz tako prijetna, poštena, kmečka punca ... Izkazalo se je, da je to patološka lažnjivka, nestabilna oseba, nimfomanka, človek ki ne spoštuje drugih in njihovih čustev ... Ko o nekomu misliš, da je popoln, da te ma iskreno rad, potem pa izveš, da te vara, da se ves čas igra s tabo, ti laže, živi trojno življenje, se malo zamisliš. Jaz po pravici povedano nisem mislil, da je kaj takega sploh mogoče in mi je bil to hud udarec po egu. Ne morem razumeti, kako se lahko nekdo tako nizko ceni, pa še rekel sem ji, da naj čuva svoje telo, ker se mi zdi preveč vredna za neke debele pijane tepce. Grdo. Da ne govorim, da ko sem jo soočil, ni pokazala kančka slabe vesti, nekaj je še poskušala lagati, rekel bi, da je do sedaj imela že polno takšnih scen in se jim le porogljivo nasmeji.

A ste tudi ve take? Se seksate okoli po partijih z neznanci in varate? Kakšna je ta skurbana mladina, a nimajo nobenih vrednot? Seks je lep, ampak pijan skakat po neki kurbi je meni osebno čisto mimo, ne čutim potrebe po tem in bi se počutil umazanega.Po pravici povedano me je kar strah postalo, kako naj človek sploh komu zaupa, če te pa nekdo lahko tako grdo prevara. Spraševal sem se, kaj qrac sem kdaj komu naredil slabega, da sem moral dati to čez. Punci pa želim le vse najboljše v življenju, čeprav vem, da bi jo znalo ob takšnem odnosu kar tepsti.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 13. Sep. 2011 9:23

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 13. Sep. 2011 9:34

O fuj, pohorc, grd finiš je tole :? Naletel si pač na mino, na sladko kačo. Mislim pa, da so take redke. Zdaj premisli, ali je punca tako dobra premetanka in je znala to odlično skrivat ali si pa vendarle bil preveč zaupljiv?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 13. Sep. 2011 9:52

Pohorc sparaj si energijo, pozabi jo, ne pisi o njej, ne razglabljaj kaj je pocela in ne isci odgovore, ker se sam mucis...

Usmeri si energijo tako, da se bos preprical, da bos srecal dekle, ki bo imela istega vzorca v glavi kot ti.

Vem da ti je tesko, ampak cimvec bos obnavljal to prico, se bos sam vrtel v krog. Pozabi na prizadet ego...ego ti je sam ovira, da gres dalje.
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 13. Sep. 2011 9:59

Dvomim, da sem bil preveč zaupljiv. V bistvu sem bil zelo nezaupljiv, ker sem ves čas nekaj sumil, ampak kasneje sem se pa teh misli le malo znebil, ker mi je dejansko izgledalo, da laufa pošteno. Rekel bi, da je zeloo dobra premetanka, mojstrica obračanja fantov (vse sladko, lepo, oh in sploh). Če je odlično skrivala, ne vem, telefon mi je včasih kar panično skrila, verjetno se javno ravno ni lizarila, ampak ko je imela priložnost za seks, očitno ni veliko razmišljala. Zato sem pa tudi to sploh izvedel, ker se je dala dol s človekom, ki ga poznam.

sirova štručka, mislim da je vse isto. Nič novega. :)
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 13. Sep. 2011 10:06

jah, lej, najprej opravi s tvojimi projekcijami, kakšen 'mora' človek biti, potem boš pa z odprtimi čuti hodil okoli. take kot si ti, je najlažje okoli prinest in punca je to izkoristila - ne morm rečt, da ji zamerim. morš mal znat precenti človeka, preden mu izliješ srce in dušo in se skorajda 'obesiš' nanj. naj ti bo to dobra šola za v bodoče.
in ne, nismo vse take, ampak enim je to enostavno prevelik pritisk, da tip takoj hoče vse, z resno ljubečo zvezo vred. če v tem nista kompatibilna, zna bit sranje.
sam, da ne boš zdej v drugo skrajnost padu in mel takoj vse punce za ku*be. mal zdrave pameti in presoje nikol ne škodi. pa zaupaj svojim občutkom, zdaj si videl, da so pravilni.
As your lover describes you, so you are.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 13. Sep. 2011 10:33

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:10, skupaj popravljeno 1 krat.
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 13. Sep. 2011 11:02

Ne, pri meni ni isto, jaz sem to zvedel in je zadevo znova odprlo, pri njemu je pa enako. :D

Veerle, ja, to je pa res konstruktiven odgovor. Mislim, da nekoga tako opravičevati ne gre. Sem tak, da sem najprej vse razčlenil, kaj je narobe na meni, kaj sem naredil narbe, ampak sem prišel do ugotovitve, da je problem v njej, da je izprijena do kraja. Nikoli nočem najprej obtoževati in kriviti druge, sebe pa opravičevati. Verjamem, da je ljudi nasploh lahko okoli prenašat, pa da ne boš mislila, da sem res kak cepec ... Ona mi je sama govorila, da hoče resno ljubezen, lepo zvezo, da nima sreče v ljubezni ... Jaz ji nisem nikoli na veliko izpovedoval čustev, ampak sem ji to raje pokazal s kašnim lepim dejanjem, vedno sem ji dal svoj prostor, nisem je hotel dušiti, nikoli se ji nisem dal celega na voljo ... Ampak to je bilo očitno še lažje izkoristiti. Punca bi lahko lepo rekla "konec je, ni mi za biti s tabo", ne pa da me je vsak jebeni dan klicala, se dobivala z mano, mi polagala rožice, hkrati se pa jebala z drugimi. Kaj ji je bilo tega treba? Nič je ni vezalo name. Ne moreš se tako igrati z drugimi. Pa verjamem, da nisem bil isti, mene ni lahko nategnit, ker sem že po naravi nezaupljiv človek in sem že povedal, da sem marsikaj sumil, nisem pa tak, da bi jo zalezoval, brskal po telefonu, jo non stop klical, smsi ... ker se mi je kasneje zazdelo, da pri njej ni realne možnosti, da se to dogaja. Pa sem razmišljal to, da ima fanta, to, da flirta z drugimi, tudi da se fukari .. ampak se mi je sčasoma res zazdelo, da to pri njej ni možno.
Zadnjič spremenil pohorc, dne 13. Sep. 2011 11:12, skupaj popravljeno 1 krat.
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 13. Sep. 2011 11:09

*Del*
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 13. Sep. 2011 11:29

Med brati, imel sem xy možnosti, da bi jo prevaral. Tudi ko se po 10 dni nisva videla in človeka že malo pozabiš, a sem jo imel vedno v glavi, iz spoštovanja do nje (ne zaradi čustev) ne bi mogel.

Pa recimo, da nisem ravno najbolj grd .. Tudi sam poznam te igrice in sem nekaj tega že dal čez. Razumel bi, če bi jo premamilo in bi s kom zasrala, mogoče tudi, če bi jo kdo nategnil, ker je pač zelo lepa in ni lepa le zame. Ampak izkoristiti vsako možnost za seks z vsakomer, se meni osebno zdi bolano. Ker nismo živali. In tudi če bi imel punco, do katere ne bi čutil čisto nič, mi vest ne bi dovolila, da bi se dotaknil katere druge, preden ne bi razčistil s to. Najlažje se je gonit okoli, do seksa priti danes ni težko. Večja umetnost se mi zdi znati reči "ne", ko je treba in če je treba. In mislim, da če z nekom furaš vezo, si tega ne smeš dovoliti, ne glede na to, kakšna ta veza je.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 13. Sep. 2011 12:00

^^ ok mene pa zanima kje si bil ti ves čas, da je ona veselo sama žurala in ji je uspelo imeti poleg tebe še vsaj 5 jebačev?

tudi ti si še rahlo mlečen.
1. reči "ne" ni nobena umetnost. wtf? (a ti nisi sexal z drugimi samo zato, ker se znaš obvladati? kao.)

2. ko pa nekdo izjavi, da po 10ih dnevih človeka (kot človek je v tem kontekstu mišljena tvoja punca!) že malo pozabiš, je pa too much.

na tem mestu se jaz vprašam, kaj si ti za en človek? a te samo to, da ne varaš dela kaj bolj plemenitega od tvoje varajoče punce? i don't think so. in fanta, ki bi me v 10ih dnevnih že pozabil in smatral odvračanje sexa z drugimi za herojsko dejanje (ker se to spodobi (!), in ne ker mu - kot je za pričakovati - za druge enostavno ni mar, tudi če nage hodijo okrog), bi tako nabrcala, da bi imel za kaj po forumu tožit!

to, da pa očitno slabo sexaš, mi pa ni treba govoriti.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 13. Sep. 2011 12:12

in fanta, ki bi me v 10ih dnevnih že pozabil in smatral odvračanje sexa z drugimi za herojsko dejanje (ker se to spodobi (!), in ne ker mu - kot je za pričakovati - za druge enostavno ni mar, tudi če nage hodijo okrog), bi tako nabrcala, da bi imel za kaj po forumu tožit!

Ma normalno, da ni bilo ženske, ki bi jo hotel takrat nategniti. Normalno, da sem jo imel ves čas v glavi in da mi ni na pamet prišlo, da bi bil še s katero drugo. Ampak dejstvo je, da če bi hotel, bi (čeprav dvomim, da bi sploh fizično zmogel), pa nisem, za razliko od nje.

Samo tako pravim ... Če se dva imata rada in če sta kolikor tolikor normalna, bo vse zlaufalo kot je treba. Kar pomeni druženje, seks in skupne aktivnosti. Poznam veliko parov, ki jim tako laufa in tudi sam sem delal vse v tej smeri. Ne mislim razpravljati, kaj je bilo, kako je bilo, zanimalo me je samo, če sem edini, ki ga takšne stvari šokirajo.

Glede seksa ti pa dovolim, da me sprobaš, preden postavljaš diagnoze in napišeš poročilo na forumu. :wink:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 13. Sep. 2011 12:24

ne nisi edini. tudi mene šokirajo takšne izjave in to od tipov, ki se imajo za moralni vrh. :roll:

in.
oh, ne hvala, meni moj zadovolji sebe in vseh 5 jebačev, ki jih je tvoja ob tebi še potrebovala da se je pošteno nafukala.

(ni mi treba nič sprobati. že tvoj način razmišljanja, da si spunco, ker je lepa, celo da bi ji dopustil morebiten skok čez plot, ker je lepa, ... da nisi z drugimi, ker jo spoštuješ,... da jo komot pozabiš v 10ih dnevnih,.. in potem se tak tipo čudi, da mu baba hodi nastavljat drugam. vajin sex, niti slučajno ni štimal, pa če se ti na glavo postaviš. s tem spet - ali še vedno - slepiš le samega sebe. -> ja, moja diagnoza je še kako točna: slabo sexaš.)

(samo še to. tole ni reklama za varanje, je le antireklama vsem "tipčkom", ki jim je lepota punce edina važna. kljub temu, da vedo že na začetku, da je baba pokvarjena, se trudijo, ker je lepa. potem jih - logično - privlačijo druga dekleta, ker pač do svoje ne čutijo nič posebnega. vsemu temu se pa "trezno" izognejo z diplomatsko "težje je reči "ne" " obrabljeno farso. povrhu vsega pa svoje ženske še zadovoljiti ne znajo. in konec je zelo predvidljiv...)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maniac » 13. Sep. 2011 12:47

ti si preveč obseden z njeno lepoto, iz posta v post samo to omenjaš, kot da ni imela ničesar drugega, kar bi te zanimalo. na podlagi videza si ji celo pripisal značajske lastnosti, ki jih očitno nima. to počnejo mulci v srednji šoli, pa grem stavit, da se že bližaš tridesetki. skratka grow up, pa zapomni si, da nobenemu človeku ni všeč, če si z njim iz enega samega razloga (ker je lep/ker igra na kitaro/...).

ups, nisem prej prebrala, kar je claire napisala. očitno se strinjam z njo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 13. Sep. 2011 15:08

pohorc, jaz tudi menim da je puncam pri 20ih vedno bolj pomemben seks, alkohol, zabava, kot pa ljubezen. "živi se enkrat" je njihov moto. Vedno manj je takih punc ki razmišljajo bolj odraslo, ki gledajo na prihodnost. Je pa problem ker se ponavadi to spreminja - enkrat bi punca žurala, enkrat bi se objemala...
ne pravim da so vse take, ampak vedno več jih je pa gotovo. in tudi zdi se mi da so bolj izbirčne. namreč vsak majhen problem pri moškem sčasoma postane velik in "tako ne gre več naprej"...

ne bom rekel da so moški pa popolni, ker so prav slabi moški naredili ženske že precej hladne, saj nobena ni več sigurna da bo njen fant njej zvest... zato pa je to slabo za moške ki imajo čiste misli, punca jim pa še vedno ne zaupa oz. pričakuje da ne bo nič takega to zanj, itak si bo takoj dobil drugo ipd...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]