Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:13, skupaj popravljeno 1 krat.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Se popolnoma strinjam s sirovo!
Če se pa že ni hotel s sedanjo menit o njunih problemih, bi pa vsaj prijatle poklical in njih vprašal za nasvet. Ne pa bivše bejbe!!! meni bi to neki smrdelo....in težko bi mu vrjela, da se je z njo res samo pogovarjal o problemih. Bi bolj rekla, da mu je bila bivša tolažba!!
Mrš s takim kretenom!!
Če se pa že ni hotel s sedanjo menit o njunih problemih, bi pa vsaj prijatle poklical in njih vprašal za nasvet. Ne pa bivše bejbe!!! meni bi to neki smrdelo....in težko bi mu vrjela, da se je z njo res samo pogovarjal o problemih. Bi bolj rekla, da mu je bila bivša tolažba!!
Mrš s takim kretenom!!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Hmmm, načeloma se strinjam s predhodnicama; ampak, če je res punci iskreno povedal, da se je k njej pač samo po nasvet obrnil (konec koncev, ga bivša verjetno kar dobro pozna, mogoče mu je lahko povedala kaj dela narobe in se on tega niti ne zaveda), se mi zdi, da je ona mal preveč burno odreagirala...al ji pač ni dovolj do njega, če imata že po 4 mesecih težave.
Vseeno pa - zihr bivša ni njegova edina ženska prijateljica!
Vseeno pa - zihr bivša ni njegova edina ženska prijateljica!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:13, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:12, skupaj popravljeno 1 krat.
- pohorc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 8. 2011
- Kraj: Kranj
Ne, nima drugih prijateljic. Pa tudi sicer je bolj čustven človek in se mu ne zdi primerno takih stvari razpravljat s prijatelji, ki marsikdaj takih problemov sploh ne razumejo.
Ne vem no, meni se to ne zdi tako grooozno hud problem. Če bi meni to naredila punca, bi jo malo nakuril in prosil, če drugič lahko skupaj rešujeva probleme in se potrudil, da sem v nasvetih boljši kot njen bivši, ne bi je pa odjebal v štartu.
Človek ni imel slabih namenov, le hotel je izvedeti še drug pogled na zadevo. Pa kaj je to res tako slabo? Do bivše ni čutil nič, ni je enkrat videl, po tem je prekinil vsake stike z njo ...
Ne vem no, meni se to ne zdi tako grooozno hud problem. Če bi meni to naredila punca, bi jo malo nakuril in prosil, če drugič lahko skupaj rešujeva probleme in se potrudil, da sem v nasvetih boljši kot njen bivši, ne bi je pa odjebal v štartu.
Človek ni imel slabih namenov, le hotel je izvedeti še drug pogled na zadevo. Pa kaj je to res tako slabo? Do bivše ni čutil nič, ni je enkrat videl, po tem je prekinil vsake stike z njo ...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:12, skupaj popravljeno 1 krat.
- pohorc
- Komunikatorka
Meni je to zaupal kasneje, očitno drugega ni imel, ker imava pa oba podobne probleme, se lahko o tem pogovarjava.
Jaz imam občutek, da mu je punca to že nekako oprostila in bi ga spustila nazaj, ampak ji nekako ne da dihat, non stop smsi, povabila, teženje ... Nekako se mi zdi, da je bil to tudi prej povod za njune probleme - da se ji je on že po dveh mesecih praktično naselil v stanovanje, ona pa je hotela nekaj svobode. Ampak to sem potegnil iz zgodbe, tega mi ni dobesedno povedal. Non stop mu govorim, naj se malo odmakne, naj ji da en dan mir, naj ji ne joka ves čas po telefonu ... on pa, da ga bo pozabila, da noče živeti brez nje, da ne bo nikoli dobila več takega, da ga ima še vedno rada, da ji ni vseeno zanj ...
Jaz imam občutek, da mu je punca to že nekako oprostila in bi ga spustila nazaj, ampak ji nekako ne da dihat, non stop smsi, povabila, teženje ... Nekako se mi zdi, da je bil to tudi prej povod za njune probleme - da se ji je on že po dveh mesecih praktično naselil v stanovanje, ona pa je hotela nekaj svobode. Ampak to sem potegnil iz zgodbe, tega mi ni dobesedno povedal. Non stop mu govorim, naj se malo odmakne, naj ji da en dan mir, naj ji ne joka ves čas po telefonu ... on pa, da ga bo pozabila, da noče živeti brez nje, da ne bo nikoli dobila več takega, da ga ima še vedno rada, da ji ni vseeno zanj ...
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
pohorc napisal/-a:Skupaj sva bila dobre 4 mesece.
Skupaj sta bila 4 mesece, od tega sta ogromno časa preživela skupaj, zadnji mesec/dva pa sta dejansko živela skupaj.
se občasno družita, vsake tolko jo lahko poljubčka, enkrat sta se dala dol, enkrat pa jo je v mestu celo srečal z drugim
Pohroc, ti si ta kolega ane? nobeden se ne ukvarja s tujimi problemi tak podrobno kot se ti!
Daj rajs napisi to svojo prico v celoti, ce hoces konkretnega nasveta!
- pohorc
- Komunikatorka
Ne res, prisežem, ni to ista zgodba. Ta2 sta začela točno en mesec prej ko midva.
S problemom se pa ukvarjam, ker sva oba v podobnem dreku, ker se zadnje čase dosti druživa, ker so mi zanimive te teme in ker bi mu rad pomagal.
S problemom se pa ukvarjam, ker sva oba v podobnem dreku, ker se zadnje čase dosti druživa, ker so mi zanimive te teme in ker bi mu rad pomagal.
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
pohorc napisal/-a:Potem pa se je fantu zazdelo to komuniciranje z bivšo žaljivo do zdajšnje in ga je žrlo, zato ji je vse lepo na prijazen način priznal, se ji stokrat opravičil, zadevo obžaloval, ji pustil telefon z smsi in vse izpiske klicov.
Meni je tole izredno sumljivo in bi odreagirala isto kot punca. Kot prvo je sel s problemom do bivse, s katero se ocitno ni samo enkrat posvetoval ampak je imel vec "terapij", kar je se bolj sumljivo. Kot drugo pa ga je stvar zrla, stokrat (!) se ji je opravicil, skakal okoli nje itd. Vse to kaze na to, da verjetno stvar le ni bila tako nedolzna, ker ce bi bila, bi imel cisto vest in ne bi cutil potrebe po nenehnem opravicevanju.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
- mcrus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 7. 2010
@CaliLove, odvisno od človeka, nekateri imajo precej vesti in se za vsako malenkost opravičijo, kar se mi zdi bolje kot tisti, ki ne premorejo niti kančka vesti. To z bivšo je zgrešeno in pika, samo neka sumničenja zakaj ga tako vest peče pa se da tudi izključiti. Da pa bi zato fanta tako pustila in mučila, ker je bil z njo iskren (vzamem primer iz zgodbe kot je razvidno, da je bil fant s punco iskren) pa se mi zdi preprosto pretiravanje sploh če se je zgodilo prvič in ji toliko zaupa, da ji je povedal. Ni pa bilo prav od njega in naj trpi posledice kakršnokoli punco pač že ima/ je imel. Če bo slučajno še kdaj kakšen tak fail (ne z bivšo, pač karkoli kar razp**** punco) bo dobro premislil če ji bo sploh povedal potem pa se začne prikrivanje in neiskrenost. Nikakor vam ni prav
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov