Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 03. Sep. 2011 11:02

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
butterfly.**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a butterfly.** » 03. Sep. 2011 11:12

ups, se oproščam..sj takoj k sm objavla sm vidla da v narobno temo :oops:
If there is no rainbow on the sky...I will make one by myself! <3
Uporabniški avatar
_spelina_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a _spelina_ » 03. Sep. 2011 12:19

eno vprašanje mam...nevem al spada u to rubriko al ne...u glaunem..zanima me če je katera od vas že naročala oblačila s spletne trgovine Def-shop...kakšni so plačilni pogoji ...vem da tam use piše ampak bi rada da mi še kdo bol po ˝domače˝ razloži...
....baby love looks good on you...
Uporabniški avatar
*Goflaa.*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *Goflaa.* » 03. Sep. 2011 12:55

^^Si v temi ljubezen & seks.
Keep smiling =D it makes people wonder what you're up to.
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 8. 2011
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 05. Sep. 2011 7:47

Kaj pa menite o tej zadevi:

Skupaj sva bila dobre 4 mesece. Lani sva oba živela privat, ona ni mela kolegov, zaštekala sva se in pristala skupaj. Veza je bila v redu, edino zdaj med počitnicami je bilo mučno, ker sva se videla enkrat na teden in sem se dosti presekiral zaradi nje. Ko sva bila skupaj, je bilo res super, ko sva bila narazen pa vse drugo. No, peljala me je tudi domov. Pred dvema tednoma pa se je preselila na drug konec LJ v študentski dom. Prejšnji teden je bil še v redu, videla sva se, se imela lepo, proti koncu tedna so se že začeli izgovori in včeraj dobim sms, da ne ve, kaj je z njo, da je rajši s cimrami ko z mano, da mi ne posveča dosti pozornosti, da si tega ne zaslužim (bla,bla) in da bi bilo boljše biti le kolega. Odgovoril sem ji, da prav, da je bilo lepo, da ji želim vse najlepše in da bom zbrisal vse v zvezi z njo, ker jo bom lahko edino tako pozabil. Mi odgovori nazaj, da to pa ni treba, da se lahko še vedno družima, da bo ona še vedno!! samska. Ji odgovorim, da se tega ne grem, da naj od mene ne pričakuje prijateljstva in dobim nazaj, da ga bova še vedno srala in da ne bo z drugimi. :o Ji odpišem, da jo čisto razumem, da je bila celo srednjo šolo v vezi, da lani ni imela nobenih prijateljic, da je bila zdaj cele počitnice doma, da si naj vzame čas in kontaktira, ko bo za to. Mi odgovori, da je to, kar ona hoče, da se slišiva in lupčka. :lol:

Zdaj pa jaz sem jo dal "ad acta" v momentu, ko sem prebral prvi sms, občutil sem eno veliko olajšanje, v trenutku zbrisal cifro in vse njene slike v telefonu. Potem pa sem bedak naredil napako in pustil zadevo še vedno odprto, tko da me zdaj spet žre.

Glede na prebrano na forumu je diagnoza sledeča: ženska bi se rada znorela, trenutno ne rabi fanta, do mene pa tako ni nikoli čutila boh ve kaj in bi se me rada samo na lep način znebila.
Po drugi strani pa sem skoraj prepričan, da bom v parih tednih spet dobil klic in to ravno, ko jo bom pozabil ter bom spet trpel. Kaj je sploh to, po eni strani me zapostavlja in je raje s cimrami ko z mano, po drugi pa bi se rada še vedno družila in ga srala? :roll: Hvala za nasvete!
mcrus
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a mcrus » 05. Sep. 2011 8:54

Men se zdi da te ima za neko rezervo. V tistem, ko ti je napisala da sama sploh ne ve kaj je z njo, da ma rajš kolegice k tebe pa se mi zdi nek način manipuliranja ko osebi priznaš, da s teboj nekaj ni vredu (zravn si še kao mal žalosten kot da to obžaluješ kakršen si) in pričakuješ, da bo oseba do tebe sočutna, da se ji boš zasmilil tako te bo pa spet pridobila na svojo stran. Dobro da si jo skenslal, pamet in ego skupaj ti čist dobro delujeta heheheh:D tko pa je ona mal popustila in tako je zadeva ostala odprta...(:
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 05. Sep. 2011 12:13

bejba te ma za rezervo, ko bo mela sušne dni. :D
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 05. Sep. 2011 13:50

Uf, kakih ji bom napel, če ji me uspe kdaj zvlečt na pijačo. Bo se potem še ona malo potrudila, če bo hotla še kej od mene. :evil: Nisem jebena igračka. Čeprav sem bil zdaj štiri mesece. Dobro, velikokrat sem jo zavrnil, je nisem spustil blizu, ampak ko sem se zaljubil, sem ji to dokazal z dejanji. In čeprav sem marsikaj sumil, jo hotel tudi sam odjebati, sem ji vedno pustil še malo, da sem videl, kam bo to pripeljalo. No, pripeljalo ni nikamor. Dobra izkušnja za naprej!
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 05. Sep. 2011 13:57

strah jo je biti popolnoma sama. zato si pušča stvari odprte s tabo. ampak nekih čustev do tebe nima. če se bo vrnila, se bo zato, ker bo sama in bo pogrešala nekoga ob sebi. ampak ne tebe, kogarkoli pač. tako da jaz bi na tvojem mestu šla dalje in naredila križ čez to razmerje.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 05. Sep. 2011 14:04

zakaj jaz nisem nikoli naletela na takega tipa, ko bi ga lahko vrtela okoli prsta,kot da sem edina s pič.ko :?:
mene so vedno tipi jebali in še puščali nezadovoljeno.

koliko si ti star ?
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 05. Sep. 2011 14:07

^ zato ker se nisi zapletala s tipi izven tvoje lige. v negativnem smislu ;)
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 05. Sep. 2011 14:27

pohorc napisal/-a: v trenutku zbrisal cifro in vse njene slike v telefonu. Potem pa sem bedak naredil napako in pustil zadevo še vedno odprto, tko da me zdaj spet žre.

Upam, da ne znas njeno cifro napamet!

Glej, s tem da pustis zadevo navidezno odprto, nic ni narobe, pomembno je da si ti koncal zadevo v glavi in zacnes iskati novo punco.

Ona ne sme vedeti, da ti trpis. Moras ostati hladen.
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 05. Sep. 2011 14:29

s0nckic4 napisal/-a:strah jo je biti popolnoma sama. zato si pušča stvari odprte s tabo. ampak nekih čustev do tebe nima. če se bo vrnila, se bo zato, ker bo sama in bo pogrešala nekoga ob sebi. ampak ne tebe, kogarkoli pač. tako da jaz bi na tvojem mestu šla dalje in naredila križ čez to razmerje.

Po moje bo to kar držalo. Sej tak občutek sem imel že ko sva začela. Da bi bil na mojem mestu lahko marsikater drug. Zato nisem nikoli do nje čutil nič posebnega, pač super mi je bilo z njo, ker je noro lepa in ker sva bila simpatičen par. Čeprav sem vedel, da se bom navezal na njo, da bom sam težko naredil križ čez vse, sem jo hotel imeti za sebe. Ampak se je zadeva zanimivo zaključila. Si nisem mislil tega. Saj veste, da imamo fantje zmeraj tisti egoističen občutek, da smo le mi pravi, da ne bo mogla dobiti nikoli boljšega, da se bo spremenila ... Jaz sem očitno naletel na eno lepo nimfico, ki se je hotela malo poigrat. Ampak nisem za te štose. Jaz hočem žensko celo, ne samo nek njen zaigran del, ker če mi je všeč, dam v razmerje tudi sebe celega. Zato je bil to kar v redu udarec po egu, ampak mislim, da bo kar hitro pozabljeno. :)

delusional, 23
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 07. Sep. 2011 10:43

Imam še en primer, sicer kolegov, ampak me zanima vaše mnenje. :) Tako nekako gre njegova zgodba:

Skupaj sta bila 4 mesece, od tega sta ogromno časa preživela skupaj, zadnji mesec/dva pa sta dejansko živela skupaj. Imela sta se zelo lepo, bila skupaj zelo kompatibilna, spoznala starše drug drugega in skratka imela krasno romanco. Nato so začela normalno nastajati kreganja in razni problemi, fant nekako glede vseh teh problemov ni hotel težiti punci, ampak se je na mnenje obrnil svoji bivši punci, s katero sta bila skupaj 3 leta. Kontaktiral jo je le preko telefona, nista imela nikakršnih telesnih ali drugačnih ljubezenskih stikov. Le zanimalo ga je mnenje bivše punce glede problemov z aktualno. Potem pa se je fantu zazdelo to komuniciranje z bivšo žaljivo do zdajšnje in ga je žrlo, zato ji je vse lepo na prijazen način priznal, se ji stokrat opravičil, zadevo obžaloval, ji pustil telefon z smsi in vse izpiske klicov.
Ženska je žal popi*****, mu očitala nezvestobo, mu metala v obraz grozne besede in ga nagnala iz stanovanja. Potem je bil kakšen teden mir in ga ni hotela videti, nato pa jo je spet začel poskušati osvojiti in ji dokazati, da ni tak, kot ona misli da je. Fant je skakal okoli nje, se ji opravičeval, ji izpovedoval ljubezen, poskušal pomagati ... Zdaj sta že kakšen mesec v nekem čudnem odnosu - nista skupaj, a se občasno družita, vsake tolko jo lahko poljubčka, enkrat sta se dala dol, enkrat pa jo je v mestu celo srečal z drugim, s katerim ji "tako ali tako ni bilo za biti", na morju ga je srala z drugimi. Fant je sedaj čustveno povsem zbegan. Po eni strani je sladka do njega, po drugi mu govori, naj ji da mir, včasih mu pusti, da jo ljubčka, včasih noče ničesar od njega ... Sam sem mu že stokrat svetoval, naj jo da malo na hladno, naj dela še ona korake do njega, ampak me fant ne posluša; kontaktira ga večinoma, ko hoče od njega kakšno korist.

Kaj menite? Ima to kakšno prihodnost? Sam sem pričakoval, da ga bo držala na hladnem kakšna dva tedna, nato pa ga bo sprejela nazaj, ampak ona ga še vedno drži na distanci in občutek imam, da se malo z njim tudi igra. Kaj bi rekli punce in fantje tu gor?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 07. Sep. 2011 10:52

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:13, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov