Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 17. Avg. 2011 22:27

Punce, rabim vaše mnenje :)

Ali se je po vašem mnenju možno zaljubiti v nekoga, ki te vizualno ne privlači ful?

Stvar je taka... spoznavam se z nekim fantom, ki je ful v redu, kolikor sem ga spoznala, lahko rečem da je zelo v redu oseba. zelo se ujameva, debate skoz tečejo, velik stvari imava za početi skupaj. zaupal mi je, da ga je že nekaj časa nazaj ena punca prizadela, tako da je sedaj zelo previden.

situacija pri meni je taka, dokler s fantom ne zabluzim (al kako bi temu rekla), ne vem ali je med nama kemija, ali ne. pač, če se v tem ne bi ujela itak ne bi mogla bit z njim.
poleg vsega tega, nočem bit še ena, ki ga bo prizadela. glede na to, da me vizualno ne privlači ful (ravno grd ni, ampak sem mnenja, da vizualno gledano lahko dobim boljšega), se sprašujem, ali se sploh splača kaj začenjat?

še nikoli nisem bila v taki situaciji, vedno sem se zaljubila v nekoga, ki mi je bil zelo všeč, šele potem sem ga spoznala bolj na osebni ravni. tokrat pa je situacija ravno obratna in ne vem kako ravnat, poleg tega pa, kot sem že omenila, nočem da bi bil prizadet (da bi hotel kaj več od mene, jaz pa bi ugotovila da mi ni do njega).

vem, da sem malo zbegano napisala :D upam da razumete kaj hočem vprašat.
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 17. Avg. 2011 22:30

No, po mojih izkušnjah, ne gre. Vem, da nas tipi že itak obtožujejo ravnanja po čustvih in občutkih, ampak tukaj mislim, da ne gre drugače- po drugi strani...kako bi lahko seksala s tipom, ki te nekako ne privlači?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 17. Avg. 2011 23:24

Moja izkušnja je bila pa ravno obratna :), s takim tipom sem imela najdaljšo zvezo (ki jo je on končal..), je bla najbolj "vihrava", zaljubljena, polna novih izkušenj & doživetij.
jenna.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a jenna. » 17. Avg. 2011 23:34

jst sem bila v podobni situaciji kot si ti sedaj..spoznala sem enega, ki je res ful uredu, z njim se da res o vsem pogovarjat, je preprost..ampak mi tudi vizualno ni bil preveč ušeč,poleg tega da me je še višina motla..res sem ful razmišljala kaj nardit in pršla do tega da pa to ni to, ker pa da morem premišljevat o tem al bi bla z njim al ne, pol neki ne štima. tko da ja, izgled je pomemben, usaj meni, če že na samem začetku ni privlačnosti, pol je po moje nikoli ne bo. ampak to je moje mnenje, premislit moreš pa sama in se pol odločit kaj je tisto kar si res želiš:) ni ti treba hitet,boš že postopoma vidla kako pa kaj :)
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 18. Avg. 2011 3:28

jaz ti svetujem, da poskusiš. zgubit nimaš kaj. od zlomljenega srca pa še ni nihče umrl. tako da, v napad ;)
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 18. Avg. 2011 6:35

Sej ko kaj spijem, si ga res želim, ko sm trezna pa npr. čakam da me pobere mam metuljčke v trebuhu, ubistvu jih imam že če samo premišljujem o njem. to se mi zdi da je tut en znak...
tako da mislim da bom probala, kar bo pa bo. :)
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *Eliza* » 18. Avg. 2011 7:24

pri meni je blo enako, karakterno sem se z njim res ujela, blo mi je super v njegovi družbi, mela sem metulčke ko sva bla skupi, vseeno pa po videzu ni bil fant ki bi mi prav takoj padel v oči in nisem bila ravno prepričana če bi to šlo... pa sem poskusila in mi ni žal :) skupaj sva že skoraj 3 leta in ga ne zamenjam za nič na svetu.

če ti pri njem samo kakšna malenkost ni všeč, ti svetujem da poskusiš.
je pa res, da če ti na splošno po videzu ni všeč in te niti malo ne privlači, najbrž te tudi s časom ne bo bolj. ampak glede na tvoje pisanje zgleda da ti je vseeno precej všeč :)
srečno pa poročaj :zustimm:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 19. Avg. 2011 18:16

Dita, potem se daj dol z njim pijana.
Probaj kakšen je v postelji. Mogoče je boljši od vseh kar si jih kdaj imela. Mogoče ima največjega tiča kar si jih kdaj videla.
Potem se ti ne bo več zdel preslab zate.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 19. Avg. 2011 18:33

Se strinjam z *Eliza*... Poskusi ker očitno ti vseeno je všeč, metuljčki so prisotni... po mojem nimaš kaj za izgubit.
Zadnjič spremenil kikyca, dne 02. Nov. 2011 1:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a vrvica » 19. Avg. 2011 19:36

Pri meni je bilo podobno. On je bil že nekaj časa zaljubljen vame, ampak mi ni bil preveč privlačen. Sem mu rekla naj na nič ne računa in se sama pri sebi precej trdno odločila, da ne bom z njim imela nič. Pa sem se tako zaljubila, da sem po pol leta z njim še vedno čisto zmedena. Pa dejansko mi je iz dneva v dan bolj všeč, lepši, simpatičen je pa itak za dol past. Seks je pa boljši kot kadarkoli prej, včasih se počutim, kot da šele zdaj res seksam (hočem rečt, da za dober seks sploh ni nujen oh in sploh najlepši fant). Osvojil me je, pa čeprav takrat ne z videzom. Kot pravi *Eliza*, ne zamenjam ga za nič na svetu.

Torej, poskusi! :D
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 19. Avg. 2011 19:41

oooooooooooooo štrikc! :D

pa ne morš rečt za svojga tipa, da je grd, noooo! :lol: :lol: :lol:

štor babji.... :D
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a vrvica » 19. Avg. 2011 19:51

:lol:
Tega niti med vrsticami nisem namignila. :wink: Pravim samo, da me ni preveč privlačil. In da mi je zdaj itak vedno lepši.
To, da sem pa štor babji, je pa kruta resnica. :D
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
lucyintheskywithdiamonds
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a lucyintheskywithdiamonds » 21. Avg. 2011 6:45

Zagledala sem se v 5 let starejšega fanta (jaz 21, on 26), nameravam naredit 1. korak, pa m zanima, ali je sploh kakšna možnost, da me bo jemal resno, ker sem toliko mlajša? :?
...z našega konca vedno gre se do konca in konec koncev se ponoči ne spi....
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 21. Avg. 2011 10:21

ja zakaj pa ne.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 21. Avg. 2011 14:39

ne prestar je zate... predvidevam po tem da pri 21ih postavljaš takšna vprašanja...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov