Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
@*Elle*: probaj mogoče z Multigyn active gelom, je namenjen zdravljenju in preveniranju glivičlnih okužb, pa še fajn hladi/miri. Men je zlata vreden. Lahko se ga uporablja tudi kot lubrikant. Če te peče/boli okolica se namažeš po zunanjem spolovilu, pa mogoče par dni se probaš vzdržat, da vidiš če bo kaj bolje. Drugač pa za preveniranje glivic sem odkrila da je najboljša naložba stari dobri esih.... Jaz sicer morem potrkat na les, da sem zdej že en lep cajt frej glivic, ampak še vseeno si nekje 2x mesečno sperem nožnico z zeeeelooooo blago raztopino kisa.
-
Elle.* - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2009
Delu, a ti pol lahk normalno seksaš pa to? Kr pr nama zdaj absolutno odpade vse, kar je pregrobo pa prehitro. Kondom pa obvezno, ker ful peče sperma, ja.
V glavnem, če se mi bo to ponavljalo, bom znorela. Zarad tega sm sam slabe volje, tečna, ko sm s fantom, bojim se seksat..
Mislim, haloo no. Nekak bi se že mogl dat to pozdraut
Sam a si zihr da ne bi pomagalo, če bi se to kirurško prerezalo? Ker sm prej dobila filing, da je mogoče ta "obroček" malo pretesen zadnje cajte (čeprav ne vem no, sj se mi ni zarasla!).
Tearjerker, v teh treh tednih sva seksala samo 3x ali štirikrat. Skos je isto... (ni ga blo duma, zato je blo mal lažje zdržat ) Sam ne bi se rada odpovedala seksu zaradi tega..
Kje se pa kupi ta gel?
V glavnem, če se mi bo to ponavljalo, bom znorela. Zarad tega sm sam slabe volje, tečna, ko sm s fantom, bojim se seksat..
Mislim, haloo no. Nekak bi se že mogl dat to pozdraut
Sam a si zihr da ne bi pomagalo, če bi se to kirurško prerezalo? Ker sm prej dobila filing, da je mogoče ta "obroček" malo pretesen zadnje cajte (čeprav ne vem no, sj se mi ni zarasla!).
Tearjerker, v teh treh tednih sva seksala samo 3x ali štirikrat. Skos je isto... (ni ga blo duma, zato je blo mal lažje zdržat ) Sam ne bi se rada odpovedala seksu zaradi tega..
Kje se pa kupi ta gel?
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ne, lahko abstinira tud pol leta, ne bo nič boljše. to niso tako nedolzne bolečinice.
in pol k enkrat sexaš moreš čakat par dni da neha to pečt, in šele pol lahko spet sexaš. kar je zelo zoprno, če imaš tipa in bi valda pogosteje.
in potem tud na psiho vpliva in te mori, k ne moreš normalno sexat in ginekologi pa ne vem... k da prvič slišijo te probleme. ne štekam kako ne vejo zakaj te bolečine.
mislim da rezanje ne bi pomagalo. meni je ginekologinja rekla in pokazala, da mam spodaj normalno raztegljivo to kozico in da ne ve zakaj bi me to peklo.
a ni to presredek ? ki naj bi se raztrgal ob normalnem porodu in zato pol zenske peče sexat po porodu?
in pol k enkrat sexaš moreš čakat par dni da neha to pečt, in šele pol lahko spet sexaš. kar je zelo zoprno, če imaš tipa in bi valda pogosteje.
in potem tud na psiho vpliva in te mori, k ne moreš normalno sexat in ginekologi pa ne vem... k da prvič slišijo te probleme. ne štekam kako ne vejo zakaj te bolečine.
mislim da rezanje ne bi pomagalo. meni je ginekologinja rekla in pokazala, da mam spodaj normalno raztegljivo to kozico in da ne ve zakaj bi me to peklo.
a ni to presredek ? ki naj bi se raztrgal ob normalnem porodu in zato pol zenske peče sexat po porodu?
-
delusional - Cosmopsiho
jaz zdaj nimam tipa, predvidevam pa da če bi sexala vsak dan, bi še vedno imela iste probleme.
če boš izvedela kaj novega pri ginekologinji, napiši tle gor.
če boš izvedela kaj novega pri ginekologinji, napiši tle gor.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
@*Elle*: aha, no, če si to že ''probala'' in ugotovila da pogostost seksa ni vzrok, pol verjetno ni mehansko draženje. Multigyn gel lahko kupiš v vsaki lekarni, tud v Sanolaborju ga prodajajo. Preceni, če se zdi vreden nakupa.
-
Elle.* - Debatorica
No pr men je očitno mal drgače kot pri tebi, ker me ne peče, ampak je izrazita bolečina, samo v tistem predelu. Globje kot gre not (se pravi, bolj kot mi razširi tist predel), bolj boli. Sam ni to presredek. Dobesedno vhod v nožnico. Ne vem, ali samo jaz čutim un obroček al kaj.
Te je bolelo, ko ti jo je gin. raztegnila? Ker mene isto boli tut če si jo sama..
Sprobala se bom čimprej naročit pri dr. Kuhelj Recer (prijateljica mi jo je priporočila, bom kr tle sprobala), pa poročam pol kaj bo.
@tearjerker: bom šla čimprej iskat v lekarno, mogoče pa pomaga. Sam nikjer ne piše, da bi kaj olajšal te bolečine?
Te je bolelo, ko ti jo je gin. raztegnila? Ker mene isto boli tut če si jo sama..
Sprobala se bom čimprej naročit pri dr. Kuhelj Recer (prijateljica mi jo je priporočila, bom kr tle sprobala), pa poročam pol kaj bo.
@tearjerker: bom šla čimprej iskat v lekarno, mogoče pa pomaga. Sam nikjer ne piše, da bi kaj olajšal te bolečine?
-
delusional - Cosmopsiho
ja, je vzrok mehansko drazenje. sex enkrat na teden ni abstinenca. če ne bo sexala en mesec, pa potem bo, po prvič mogoče ok, drugič bo pa spet vse skelelo.
peče te po sexu,ne?
ko pa začneš sexat pa te ful boli, ampak potem ko je ceu noter in nekako probaš odmislit bolečino na zunanjem delu in je mal boljš?
ampak pol je spet par dni vse razbolelo spodaj...
če počakaš še par dni se ti bo zacelilo in te ne bo bolelo,ko ti bo ginekologinja raztegnila...
gljivice so jeba... in če mene vprašate, so gljivice SPB...
ker ni mozno, da to kar od nekje pride in da je tolk pizd nagnjenih k temu...
Shivers, da ima natrgano kozico bi lahko govorili samo če bi jo en črnc s kurcem od slona nategnil, ne pa tip, s katerim je prej čisto normalno sexala.
peče te po sexu,ne?
ko pa začneš sexat pa te ful boli, ampak potem ko je ceu noter in nekako probaš odmislit bolečino na zunanjem delu in je mal boljš?
ampak pol je spet par dni vse razbolelo spodaj...
če počakaš še par dni se ti bo zacelilo in te ne bo bolelo,ko ti bo ginekologinja raztegnila...
gljivice so jeba... in če mene vprašate, so gljivice SPB...
ker ni mozno, da to kar od nekje pride in da je tolk pizd nagnjenih k temu...
Shivers, da ima natrgano kozico bi lahko govorili samo če bi jo en črnc s kurcem od slona nategnil, ne pa tip, s katerim je prej čisto normalno sexala.
-
Elle.* - Debatorica
Shivers, mogoče je krivo to, ker je blo prvič ko se je to zgodilo nekaj krvi, ampak sem bolj posumila na posledice vnetja. Možno pa je, ampak pol bi se že moralo zacelit? Na enem forumu sem vprašala ginekologinjo glih to, pa je rekla da se bo zacelilo v tednu, dveh, pa nič od tega.
Mal bi lahko posumla tut na neuspel poskus seksa v vodi bolj kot ne na suho. Sploh ni šou not, pa še nekaj časa me je mičken peklo pol.
Delu, malo me peče, ampak ne tok zlo. Bolečina je na začetku za umret, kot da bi me kdo rezal, pol pa je počasi boljše, tut paše, ampak vseeno boli. Se da odmislit, sam začetki so nerodni...
Mal bi lahko posumla tut na neuspel poskus seksa v vodi bolj kot ne na suho. Sploh ni šou not, pa še nekaj časa me je mičken peklo pol.
Delu, malo me peče, ampak ne tok zlo. Bolečina je na začetku za umret, kot da bi me kdo rezal, pol pa je počasi boljše, tut paše, ampak vseeno boli. Se da odmislit, sam začetki so nerodni...
-
delusional - Cosmopsiho
v glavnem, če prideš temu problemu do dna, poročaj.
meni se je to pojavilo ze pri prvem tipu in sem potem itak z njim končala, ker to vpliva tud na odnos, sploh k pol vidiš, da tip nima potrpljenja s tabo, da si hoče čimprej sam jajca spraznit in ko ti reče, da so te tezave tvoj problem in da on ni nič kriv.
meni se je to pojavilo ze pri prvem tipu in sem potem itak z njim končala, ker to vpliva tud na odnos, sploh k pol vidiš, da tip nima potrpljenja s tabo, da si hoče čimprej sam jajca spraznit in ko ti reče, da so te tezave tvoj problem in da on ni nič kriv.
-
SheShy - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2010
Elle.* napisal/-a:Mal bi lahko posumla tut na neuspel poskus seksa v vodi bolj kot ne na suho. Sploh ni šou not, pa še nekaj časa me je mičken peklo pol.
No, tudi to bi lahko bilo. Voda vzame naravno vlažnost in v bistvu si pod vodo manj vlažna, torej je več trenja. Vsaj tako so mene učili In glede na to, da imaš probleme na vhodu nožnice, je najbrž kaj ranil, ko je poskušal vtaknit...mogoče...
Drugače me pa tvoji problemi, zdaj, ko si malo bolj opisala stvar, bolj spominjajo na moje obdobje po prvem sexu. Ne vem koliko si stara (možno, da sem čist mimo udarla) in kdaj si prvič, ampak takšne probleme sem imela jaz na začetku hehe "spolne kariere"
Ne vem, ugibam, tako kot vsi drugi tukaj. Kar lepo h ginekologu pojamrat. Nekak ti bo že pomagal (bolj že kot mi )
-
Elle.* - Debatorica
Evo, zdej je bil pri meni in sploh nisva mogla niti začet. Fakinšit, kok mi je bedno, čeprou je on ful potrpežljiv in mi še sam reče da raje ne bova, če me boli.
@SheShy, od mojega prvič je mimo že par let, tko da to zihr ni to.
Hmm. Prej sm neki gledla tle, da bi se naročila: http://www.zdstudenti.si/dejavnosti/gin ... -nasveti/1
pri uni zdravnici k sm prej napisala, sam piše, da moram za prvi pregled se prit osebno naročit? Mal težko, ker sm kar deleč od ljubljane med poletjem. Se ne da preko telefona, če je nujno? Aja, pa je to vse samoplačniško? Nisem glih seznanjena s tem..
@SheShy, od mojega prvič je mimo že par let, tko da to zihr ni to.
Hmm. Prej sm neki gledla tle, da bi se naročila: http://www.zdstudenti.si/dejavnosti/gin ... -nasveti/1
pri uni zdravnici k sm prej napisala, sam piše, da moram za prvi pregled se prit osebno naročit? Mal težko, ker sm kar deleč od ljubljane med poletjem. Se ne da preko telefona, če je nujno? Aja, pa je to vse samoplačniško? Nisem glih seznanjena s tem..
-
delusional - Cosmopsiho
a nisi slišala za nobenega dobrega ginekologa v tvojem koncu ?
povej, da je nujno in če ne reči, da boš plačala.
ona ti tam vzame bris al ne vem kaj... iz tega se lahko tud vidijo neke spremembe, al pa če maš hpv.
če se hočeš testirat za SPB pa moreš posebej rečt. jst sm plačala okol 100 €.
glede gljivic pa ti bodo rekli una tipična sranja, ki jih lahko povsod na netu prebereš. moroče ti bo dala une vaginalne globule za gljivice.
čaki, je pršu k tebi, nista mogla in kje je zdej ? je ze šou
povej, da je nujno in če ne reči, da boš plačala.
ona ti tam vzame bris al ne vem kaj... iz tega se lahko tud vidijo neke spremembe, al pa če maš hpv.
če se hočeš testirat za SPB pa moreš posebej rečt. jst sm plačala okol 100 €.
glede gljivic pa ti bodo rekli una tipična sranja, ki jih lahko povsod na netu prebereš. moroče ti bo dala une vaginalne globule za gljivice.
čaki, je pršu k tebi, nista mogla in kje je zdej ? je ze šou
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]