Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lesnik » 19. Jul. 2011 20:13

Ma čakte mal mam 1 nick,2maila,pošlem fotko in naslov za dokaz al kej?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 19. Jul. 2011 20:18

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lesnik » 19. Jul. 2011 20:19

Kam bi rada :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 19. Jul. 2011 20:20

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:48, skupaj popravljeno 1 krat.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 19. Jul. 2011 20:20

dejte prosim te alterego scene reševat v klepetalnici.
Uporabniški avatar
Annie.com
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Annie.com » 29. Jul. 2011 14:19

Moj problem je sledeč:
KT jemljem že kakšno leto in pol, in odkar sem jih začela jemati ne čutim nikakršne spolne želje več.. Do sexa mi je zelo redko, in učasih s fantom sexava, saj se čudno počutim, kadar ga zavrnem. Saj potem ko enkrat začneva je vse skupaj že lažje, vendar bi rada tudi sama kdaj prevzela pobudo. Vem da je to stranski učinek tabletk pri nekaterih dekletih in ženskah, vendar ali se da to kako "popraviti"? Trenutno jemljem tablete logest, pa nevem a če bi jih zamenjala, bi bil učinek isti?
Nobena mačka ni samo navadna mačka.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 29. Jul. 2011 23:33

Prosi ginekologinjo za menjavo. Sicer, ce te bo vprasala zakaj, in ce je kot vecina ginekologov, bo verjetno zanikala, da je to stranski ucinek tabletk in bo rekla, da moras bit samo bolj sproscena ali pa si pod stresom ali kaj podobnega. Ampak pravico imas do drugih, ce ti ne ustrezajo, tako da vztrajaj, naj ti da druge. Pri nekaterih zenskah menjava pomaga, pri drugih pa vsake tabletke povzrocajo probleme. V takem primeru je edina resitev opustitev KT, pa se takrat lahko traja tam enih 6 mesecev, da se ti vzpostavi normalno hormonsko ravnovesje in povrne zelja po sexu, ker se umetni hormoni nakopicijo in traja, da se scistijo iz telesa.
Uporabniški avatar
SheShy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a SheShy » 30. Jul. 2011 9:55

Tudi jaz sem uporabljala logest (ki sem jih dobila zato, ker jih je uporabljala tudi sestra). Zamenjala sem jih za Yassminele tabletke, ker mi je kolegica rekla, da ji povečajo vlažnost. Sem to povedala ginekologinji, je rekla, da je to sicer res, ampak da večje razlike pa ni (pa je! :) ). Po parih mesecih se mi je povišal tudi libido.

Tako da, kar pojdi do ginekologa, mu razloži situacijo in vztrajaj za nove tabletke, če ti te ne odgovarjajo. Pa malo si še poglej po forumih izkušnje deklet in žensk z različnimi KT.
Uporabniški avatar
Annie.com
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Annie.com » 31. Jul. 2011 18:47

No, potem pa najbolje da kar pokličem ginekologa za uro, da se zmeniva. :) Hvala!! :)
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Elle.* » 31. Jul. 2011 21:15

Hmm. Mogoče bi morala to bolj pod zdravje it, ampak nekako spada sm.. :)
Že tri tedne me boli, ko seksava, prvič sm tut krvavela mal (prvič, ko me je bolelo). Zdaj je že malo boljše, ampak je na začetku vseeno fuuul neprijetno. Boli me pa tm nekje pri vhodu.. Mislite da sva kaj poškodovala? Ker nisva bla neki ful groba, sploh takrat ko me je prvič zabolelo (ker me je čisto na začetku).
Upam, da ni preveč zmeden post. :D

Svetujete abstinenco za neki cajta? :/ Al se bo tut drgač uredilo?
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 31. Jul. 2011 22:10

Oh to se je men dogajal...kako sem zadevo rešila? Zamenjala tipa haha. Ker očitno nisva bila fizično kompatibilna, kar pomen, da je mel khm mogoče mal predebelega tiča zame. Očitno. Ker sem mela vsakič filing, ko da zgubljam nedolžnost, na začetku me je bolel ko svina, pa tut vsake tok je bilo mejčken krvi. Res ni blo kul!! In to se je začel dogajat po parih letih zveze. Tut pavza ni pomagala.

Probi nekaj časa ne seksat. Jaz sem mela filing, kot da mi vsakič mal natrga, pa se nikol do konca ne zaceli. Itak sva šla pol narazen, pa nisem mela z drugimi več teh problemov :) Sam s tem bivšim že itak nisva mela ful wow seksa, tko da mogoče mi je pač moje telo hotlo povedat, da to ni to. LOL to se res mal hecno sliši.

Mejta pač pavzo...pa uporabljajta lubrikant, nej te z roko prej zrajca, pa ti mal khm, lukno razširi. :)
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 31. Jul. 2011 22:39

ja meni tud isto. sva bla s tipom 2 leti skupaj in so se pojavile te bolečine na začetku, kot da mi vsakič zareže z nožem v tisto kožico na vhodu. mel je sicer debelega tiča, ampak zakaj je bilo prej 2 leti vredu?
kasneje me je z drugim tipom (ki ni imel nič manjšega) bolelo samo občasno. ampak še vedno... te težave imam še zmeraj. mogoče če sexam z enim, ki ima res res majhnega, me drugi dan ne skeli.
bla sem pri ginekologinji, nimam nobenega vnetja, testirala sem se za vse možne SPB, pa nič. vprašala sem jo, če si grem lahko to kožico kirurško prerezat, pa je rekla, da ja, ampak da ni v tem problem. jemljem KT in sem ful suha, pa kljub temu da vedno uporabljam lubrikant, tud ni nč boljše. ne vem kaj to je. če se bo to ponavljalo spet pr naslednjemu stalnemu tipu, bom šla spet k ginekologinji.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 31. Jul. 2011 22:46

Ej jaz sem bila isto na tabletkah...mogoče so pa tabletke krive, da smo pol čist izsušene?? :nixweiss:

Skratka jaz jih ne mislim več jemat...stokrat bolj mi paše seksat, pa tut dost sem stara, da ne bi šla več splava delat. Da ne govorim, da so mi ful na psiho vplivale in sem dobivala rahle napade tesnobe. Ampak itak sem to pogruntala šele, ko sem jih tadrugič nehala jest in se je vse dokončno nehal :)

btw s tazadnjim bivšim sva mela dostkrat quickija skor na suho, pa me ni nikol bolel.

Če bo kakšen tip to bral - definitivno si ne želimo vse bejbe nevemkakšnih batin v postli :D
Zadnjič spremenil Zvoncica, dne 31. Jul. 2011 22:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Annie.com
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Annie.com » 31. Jul. 2011 22:49

Tudi jaz sem imela včasih te težave. Pa sva potem to nekako rešila z malo več predigre. Da ni bilo vse skupaj preveč na suho.. Me pa kdaj pa kdaj še vedno malo skeli po odnosu... Kakih 20 minut.. :/
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Elle.* » 01. Avg. 2011 0:19

tabletke sem nehala jemat, tko da to pomoje ni krivo, razen če še skos drži... Pa niti suha nisem, mava kr dolgo predigro zadnje cajte, glih zaradi tega. Sam na srečo se malo izboljšuje, tko da upam na najboljše. Pa mal sva se tut umirila, da se bo lažje zacelilo, če se je kaj natrgalo.
Mah, saj mi ni problem na začetku mal potrpet, sam nočem, da se to še dolgo vleče, ker morva bit pol bolj nežna, včasih pa kaj druzga bolj zapaše :P

Sam res ne vem, zakaj se to zgodi pol kar naenkrat, tut pr vas, k ste napisale. Midva par mesecev prej nisva imela nobenih problemov. :/

Aja, a bi blo slučajno možno, da je to tut kakšna posledica vnetja? Ker sm mela pred kakim mescom vnetje, mislim da je bilo glivično, sam nism zihr, nism šla k ginekologinji...
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]