Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- viwy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2011
Lep pozdrav,
Imela sem nezaščiten spolni odnos, vendar je fant rekel da do izliva v nožnico ni prišlo in po 1 tednu sem dobila predvideno menstruacijo, ali je vseeno kakšna možnost zanositve? Do naslednje menstruacije je še 2 tedna vendar imam krče v trebuhu kot vedno 1 dan pred menstruacijo in sem brala da je to znak nosečnosti.
Prosim vas za odgovor ker sem zelo zaskrbljena, hvala.
Imela sem nezaščiten spolni odnos, vendar je fant rekel da do izliva v nožnico ni prišlo in po 1 tednu sem dobila predvideno menstruacijo, ali je vseeno kakšna možnost zanositve? Do naslednje menstruacije je še 2 tedna vendar imam krče v trebuhu kot vedno 1 dan pred menstruacijo in sem brala da je to znak nosečnosti.
Prosim vas za odgovor ker sem zelo zaskrbljena, hvala.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:54, skupaj popravljeno 1 krat.
-
**LiTtLe StAr** - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2006
sirova štručka napisal/-a:pa še en tvoj post izpred parih mesecevviwy napisal/-a:Imela sem spolni odnos po 3 dneh pa sem dobila menstruacijo. Ali je vseeno kakšna možost zanositve?
zakaj takšni sploh seksate?
Ja noseča si, otroček pa že brca (tisti krči pa to...)
- xxxm46
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2010
Dioniz napisal/-a:kak si pa lahko tak ziher?
Mu zaupam. Ne vem zakaj bi mi lagal, ko pa sam najbolj sovraži laži...
Če me je predstavil staršem mu verjetno nekaj pomenim... vem da nisma skupaj, če sem pa tista the one, pa tut ti ne moreš vedet
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Kompliciraš za brezveze!
Šteje naj pozornost....ki se naj ne meri v veličini!
Kaj bi bilo šele, če ti nebi čisto nič kupil?
Pa probaj razumet, da opremlja flet in da full preveč denarja zate tako ali tako ne bo mogel zapraviti. Tako kot ga verjetno tudi zase ne....ampak gre vse v stanovanje! Kar je pa itak ogromno, da ima svoj flet!
Šteje naj pozornost....ki se naj ne meri v veličini!
Kaj bi bilo šele, če ti nebi čisto nič kupil?
Pa probaj razumet, da opremlja flet in da full preveč denarja zate tako ali tako ne bo mogel zapraviti. Tako kot ga verjetno tudi zase ne....ampak gre vse v stanovanje! Kar je pa itak ogromno, da ima svoj flet!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:53, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Verjetno mu nisi povedala, kaj bi mela za rd, ane? Pomojem če bi mu rekla, da hočeš to pa to, bi ti to podaril, tudi če bi malo dražje stalo.
Čist dobro razumem, da je težko kupit neki dragega, če nisi ziher, da si oseba to sploh želi.
Čist dobro razumem, da je težko kupit neki dragega, če nisi ziher, da si oseba to sploh želi.
Because I can.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:51, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]