Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 26. Jun. 2011 19:56

:| Ugh, jaz pa ne bi nič spraševala, sploh pa ne, preden bi se naslednjič videla... tud če bi bila tip, bi mi šlo to na živce :nixweiss: to bi se mi res vsiljivo al pa celo obupano zdelo... pa še pomoje pol naslednjič na kavi ne bi bilo preveč sproščeno (če bi se sploh še dobila)... ne vem no :D
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 26. Jun. 2011 20:05

se mi zdi, da sta prišla že preko te meje, da bi blo vsiljivo glede na to kar pravi, da ji piše na fb. Če bo mela pogum je itak najboljše vprašat to na pijači, ker lahko tud vizualno doživiš odgovor. Ne vem zakaj bi zapravlala čas pa odlašala, če pa lahko že takoj začne uživat v posledicah pozitivnega odgovora al pa tud negativnega glede na to, da jo bo verjetno ohladil in bo lahko malo zadihala.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 27. Jun. 2011 3:17

zajebala si z drugim smsom, ker ja, smo osebe ki puščamo mobitel vsepovsod, ga imamo tri dni na tiho in ne skočimo takoj ob prejetem smsu.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 27. Jun. 2011 9:01

S tadrugim smsom si konkretno zajebala. Vidva še sploh nič nimata, pa mu že odgovarjaš v tonu užaljene princeske, ko ti dve uri ne odpiše. In delusional ima prav: zmenla se nista nič. Če bi se hotu dobit s tabo, ne bi izgubil te priložnosti, da te povabi ven in ti predlaga konkreten kraj in uro, ne pa "bova ponovila, kadar bo pač mogoče". Kaj je to zaen odgovor? Tko se odgovori ljudem, ko se ti z njimi ne da dobit/ti je vseeno, ali se dobiš ali ne.
Uporabniški avatar
ny_girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a ny_girl » 27. Jun. 2011 10:25

a pa lahko situacijo rešim? nekako pač? kašen predlog?
live. laugh. love.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 27. Jun. 2011 10:40

Če ga pustiš na miru te bo zagotovo kontaktiral, ko mu bo dolgčas. Taki samski tipi imajo po navadi kar natrpan urnik....kolegi, prijateljice, ff, pijačke....
Bi se pa pripravla na to, da te bo tipo poklical pač enkrat mesečno, ko ne bo imel pametnejšega dela. Prioriteta mu nisi. Če bi ga "očarala", bi te gnjavil za kavo že drugi dan, verjemi. Si pač "za sprot".

rešiš lahko tako....ali pustiš, da te ima za sprot, ali greš naprej in se ukvarjaš z ljudmi, ki jim boš malo višje na rang lestvici.

Samo moje mnenje....
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 07. Jul. 2011 13:52

Tokrat imam še jaz eno vprašanje...
Spoznala sem tipa ki ima punco, ona je italjanka in imata zvezo na daljavo skpaj sta dobro leto. In občasno se seveda pojavijo tudi težave.
Problem je nastal da sem se nekako precej zagledala v tega tipa in mi daje občutek da je zadeva obojestranska vendar noben od naju nič ne naredi, ker je pač on zaseden. Tudi neki kolegici je to postalo jasno samo z opazovanjem, tako da ni vse samo v moji glavi.
Torej nevem če bi bilo pametno da mu nekako povem kako jaz čutim, kljub temu da vem da je zaseden?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 07. Jul. 2011 14:07

A ni pol boljš, da on konča najprej s to žensko?

Razen seveda če te ne moti, da si druga violina....in rek: vse se vprača, vse se plača :D
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 07. Jul. 2011 14:22

Ne, ne, ne bom druga violina.
Verjetno bi mu povedala le bolj zato da bi on vedel kako čutim in če njemu ni do česarkoli bi moral malo spremeniti odnos do mene. Ker je pravo mučenje ta njegova bližina, hkrati ga pa ne morem imeti :?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 07. Jul. 2011 14:28

Potem se strinjam s tem, da mu poveš kaj čutiš.
Bo že on potem naredil naslednji korak...
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 07. Jul. 2011 19:18

Hvala... :)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 07. Jul. 2011 19:53

^^ ja itak da mu povej. saj kaj pa imaš za izgubit? kar povej.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 08. Jul. 2011 10:04

hmmm... izgubim lahko super-odličnega soplesalca :D
Ampak ja en teden časa da zberem pogum in mu povem ko se vrne iz festivala, potem pa bom vidla kaj se bo zgodilo.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 08. Jul. 2011 10:17

Poročaj :D
xxxm46
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a xxxm46 » 09. Jul. 2011 22:26

S fantom sma že več kot 1 leto "skupi"--> seksama, ampak nisma v zvezi. Že večkrat mi je rekel da me ma rad, tut js njega, ampak zveze pa noče, ker kao še ni pripravljen na take obveznosti. kaj vi mislite glede tega? :roll:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov