Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Ugh, jaz pa ne bi nič spraševala, sploh pa ne, preden bi se naslednjič videla... tud če bi bila tip, bi mi šlo to na živce to bi se mi res vsiljivo al pa celo obupano zdelo... pa še pomoje pol naslednjič na kavi ne bi bilo preveč sproščeno (če bi se sploh še dobila)... ne vem no
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
se mi zdi, da sta prišla že preko te meje, da bi blo vsiljivo glede na to kar pravi, da ji piše na fb. Če bo mela pogum je itak najboljše vprašat to na pijači, ker lahko tud vizualno doživiš odgovor. Ne vem zakaj bi zapravlala čas pa odlašala, če pa lahko že takoj začne uživat v posledicah pozitivnega odgovora al pa tud negativnega glede na to, da jo bo verjetno ohladil in bo lahko malo zadihala.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
S tadrugim smsom si konkretno zajebala. Vidva še sploh nič nimata, pa mu že odgovarjaš v tonu užaljene princeske, ko ti dve uri ne odpiše. In delusional ima prav: zmenla se nista nič. Če bi se hotu dobit s tabo, ne bi izgubil te priložnosti, da te povabi ven in ti predlaga konkreten kraj in uro, ne pa "bova ponovila, kadar bo pač mogoče". Kaj je to zaen odgovor? Tko se odgovori ljudem, ko se ti z njimi ne da dobit/ti je vseeno, ali se dobiš ali ne.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Če ga pustiš na miru te bo zagotovo kontaktiral, ko mu bo dolgčas. Taki samski tipi imajo po navadi kar natrpan urnik....kolegi, prijateljice, ff, pijačke....
Bi se pa pripravla na to, da te bo tipo poklical pač enkrat mesečno, ko ne bo imel pametnejšega dela. Prioriteta mu nisi. Če bi ga "očarala", bi te gnjavil za kavo že drugi dan, verjemi. Si pač "za sprot".
rešiš lahko tako....ali pustiš, da te ima za sprot, ali greš naprej in se ukvarjaš z ljudmi, ki jim boš malo višje na rang lestvici.
Samo moje mnenje....
Bi se pa pripravla na to, da te bo tipo poklical pač enkrat mesečno, ko ne bo imel pametnejšega dela. Prioriteta mu nisi. Če bi ga "očarala", bi te gnjavil za kavo že drugi dan, verjemi. Si pač "za sprot".
rešiš lahko tako....ali pustiš, da te ima za sprot, ali greš naprej in se ukvarjaš z ljudmi, ki jim boš malo višje na rang lestvici.
Samo moje mnenje....
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
Tokrat imam še jaz eno vprašanje...
Spoznala sem tipa ki ima punco, ona je italjanka in imata zvezo na daljavo skpaj sta dobro leto. In občasno se seveda pojavijo tudi težave.
Problem je nastal da sem se nekako precej zagledala v tega tipa in mi daje občutek da je zadeva obojestranska vendar noben od naju nič ne naredi, ker je pač on zaseden. Tudi neki kolegici je to postalo jasno samo z opazovanjem, tako da ni vse samo v moji glavi.
Torej nevem če bi bilo pametno da mu nekako povem kako jaz čutim, kljub temu da vem da je zaseden?
Spoznala sem tipa ki ima punco, ona je italjanka in imata zvezo na daljavo skpaj sta dobro leto. In občasno se seveda pojavijo tudi težave.
Problem je nastal da sem se nekako precej zagledala v tega tipa in mi daje občutek da je zadeva obojestranska vendar noben od naju nič ne naredi, ker je pač on zaseden. Tudi neki kolegici je to postalo jasno samo z opazovanjem, tako da ni vse samo v moji glavi.
Torej nevem če bi bilo pametno da mu nekako povem kako jaz čutim, kljub temu da vem da je zaseden?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov