Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
Okej sirova štručka
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ker gre vse nekam prepočasi, on ne odkrije svojih kart. ni odkrit, ni direkten. ti se skozi sprašuješ, kaj bi pomeni to, pa kaj bi ti nardila... on te pušča v dvomih. on vodi tole stvar. in te bo odjebal, ko mu bo dovolj.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:10, skupaj popravljeno 1 krat.
- Mah krneki
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2011
Ena moja prjatlca mi je rekla, da sta mela s tipom učer brez kondoma seks, ampak čist mal, parkrat vn pa not, pa nista prvič, pa Njenmu tipu ni pršlo. In dons jo boli vagina pa trebuh, pa je čist prestrašena da je zanosila. Zdj pa nvm kaj da ji rečm...
- Mah krneki
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2011
haha. sam a ste stoposto da pol ni noseča k je čist potrta?
-
Razlož ji, da če je noseča (tega še ne morš vedt), da lahko to "prekletstvo" uničta samo še tko, da seksa tud s tabo. Upam da ji/vama rata, pa pohitita, da ne bo prepozno...Srečno
-
ny_girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 6. 2011
sirova štručka napisal/-a:mene je pa tole mal zmotlony_girl napisal/-a:jutr zvečer greva baje mi je javil. in še reku je da si je uzel cajt, ker ponavadi gre zmer nekam zvečer
ampak ne vem kak je to on povedal... no sej ni važn, všeč ti je tip, stvari se odvijajo tko kot si želiš, kaj, ko bi nehala bit živčna in se mal sprostila?
jst sm mu dans pisala drugač en hecn sms če ponoviva kavo... sej je on dal pobudo za prvo kavo, zdj sm jst za drugo.
live. laugh. love.
-
Še razmišla, kok kav bo še potrebnih, da bo pršu do tja k hoče
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov