Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
torej tvojemu stoji najmanj 9krat na noč?
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
delusional napisal/-a:pa pridte k meni, če ne verjamete...
danes je še ob 7ih zjutraj trajalo...
lej, če ima ženska odlično podmazano votlino in hkrati moški nima ogromnega, se mora moški stene držat, če hoče, da bo kaj haska. oz. drugače povedano: ko moški seksa s takšno žensko je isti občutek, kot da bi ga v ajmer vode namakal. stanje tiča je tudi stvar koncentracije. kar pomeni, da je popolnoma možno, da tip 3 ure penetrira, mu stoji, vse je le vprašanje fizične kondicije, da lahko 3 ure nabija. moškemu lahko v tem času pride dvakrat, morda trikrat. vse drugo je znanstvena fantastika oz. medicinski fenomen.
-
KayLeigh - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 4. 2010
Lahko sama predlagaš dan, sej ni treba, da vse on pove. Marikaterega tipa odbija na punci prav to, da ne zna rečt: "Takrat pa takrat bi šla rada na pijačo / bi rada počela to in to. Si za?" in namesto tega samo čaka kaj bo on predlagal. Jezik pa menda ima, če takrat nima časa, ti bo to povedal in predlagal kaj drugega.
Pa srečno!
Pa srečno!
Briga me za dober vtis, od zdej naprej sem EGO!ST.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:15, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:15, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:14, skupaj popravljeno 1 krat.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Hja mogoče je pa res eden od tistih tipov, ki tu pa tam rabi kako brco v rit da se zmiga. Ne vem no, če mu ne bi bla zanimiva ji verjetno niti ne bi tolko pisal... edino, če hoče bit v prijateljskih vodah z njo To bo pa pač pol vidla. En bo že menda naredil prvi korak, če bosta hotla kaj več. Men osebno se ne zdi pač neki big deal, če ga ona vpraša kdaj ma čas za kafe za katerega sta se okvirno že zmenla (čeprav ja, verjetno bi vsaka od nas raje videla, da je tip tisti ki prvi povabi).
Yada, yada, yada...
-
ny_girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 6. 2011
v bistvu, ja, mi je dans pisal če greva jutr in kdaj mam čas tko da ne bom pa mela nekih prčakvanj, let it go with the flow sam pa sm useen ful žiwčna ki mi je res kul in ful se pogovarjava in tko. pa ful mi je ušeč ki ga tok zanima o meni, pa kr se spomne da sm se mela izpit, pa kako je šlo itd...
live. laugh. love.
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
ny_girl napisal/-a:pa ful mi je ušeč ki ga tok zanima o meni, pa kr se spomne da sm se mela izpit, pa kako je šlo itd...
Hahahahaha, še ena k bo hitr padla, pa čez mesec dni nazaj pršla pisat, kako so lahko tipi taki prasci
(pa brez zamere seveda...zgolj slutnja)
-
ny_girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 6. 2011
Mr. Simpaticus napisal/-a:ny_girl napisal/-a:pa ful mi je ušeč ki ga tok zanima o meni, pa kr se spomne da sm se mela izpit, pa kako je šlo itd...
Hahahahaha, še ena k bo hitr padla, pa čez mesec dni nazaj pršla pisat, kako so lahko tipi taki prasci
ne verjamem... tipi so itak prasci to vem že zdej (vsaj 90 %) sicer pa pr mojmu bivšmu ni blo tko .. njega je itak bolil k za vse, nevem zakaj bi enga ki me hoče dat dol zanimalo in zakaj bi čakal dva mesca da gremo na kafe. pomoj če bi to hotu bi mi že po enem tednu reku da gremo tk da... kt sm rekla itak ne pričakujem nič, tko da ni panike
live. laugh. love.
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
ny_girl napisal/-a:Mr. Simpaticus napisal/-a:ny_girl napisal/-a:pa ful mi je ušeč ki ga tok zanima o meni, pa kr se spomne da sm se mela izpit, pa kako je šlo itd...
ne verjamem... tipi so itak prasci to vem že zdej (vsaj 90 %) sicer pa pr mojmu bivšmu ni blo tko .. njega je itak bolil k za vse, nevem zakaj bi enga ki me hoče dat dol zanimalo in zakaj bi čakal dva mesca da gremo na kafe. pomoj če bi to hotu bi mi že po enem tednu reku da gremo tk da... kt sm rekla itak ne pričakujem nič, tko da ni panike
Kokr rečš
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov