Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
jullia_ se čist strinjam s tabo...
hvala bogu d majo nekateri srečo da živijo v popolni familiji,jaz pač te sreče nimam...
ne bom pa dovolila, da nekdo ki misli samo s spodnjo glavo mojo mami vleče za nos,pobira njen težko prislužen denar in ga zapravlja za ljubice, medtem, ko mora moja mami preživljati naju z bratom, sebe in še taščo....
hvala bogu d majo nekateri srečo da živijo v popolni familiji,jaz pač te sreče nimam...
ne bom pa dovolila, da nekdo ki misli samo s spodnjo glavo mojo mami vleče za nos,pobira njen težko prislužen denar in ga zapravlja za ljubice, medtem, ko mora moja mami preživljati naju z bratom, sebe in še taščo....
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
moj fotr je kr neki let varu mojo mami. ampak odnos mene do njega oz. njega do mene se ni popolnoma NIC spremenil. zakaj bi mogu zdej zgubit zaupanje pr men? mislte da pa on ne trpi, ker se ne razume z mami? mislte da mu je lahko? mal se motte glede tega..
-
Dadyka15 - Kofetarica
revček bogi, da ga je mogu pr drugi namočit, ker mu pač tvoja mami ni več tako všeč... dj še pokal mu dj za to...
men ni vseen kaj se dogaja v moji familiji, tebi pa očitno je... briga te kako tvoja mami trpi, kako prebedi cele noči in razmišlja o tem kako bi se izvlekla iz tega bednega zakona, ampak ne vidi izhoda, ker ni sebična in noče vas otrok za sabo pustit....
te ne briga ane???
no MENI JE ZA MOJO MAMI POŠTENO MAR!!
men ni vseen kaj se dogaja v moji familiji, tebi pa očitno je... briga te kako tvoja mami trpi, kako prebedi cele noči in razmišlja o tem kako bi se izvlekla iz tega bednega zakona, ampak ne vidi izhoda, ker ni sebična in noče vas otrok za sabo pustit....
te ne briga ane???
no MENI JE ZA MOJO MAMI POŠTENO MAR!!
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Jaz se ne mislim opredeljevat glede tega, kdo je kje kriv za varanje in kdo bolj trpi. Se mi zdi pa precej debilno trdit, da cela situacija na otroke ne vpliva in da se jih ne tiče ter da se zaradi tega odnos med njimi in starši ne spremeni.
Čisto konkretno, če bi ti vedela, da fotr prihaja 5 ur kasneje iz službe, ker se je spotoma še pri ljubici ustavil, a bi ga pričakala z veseljem in ljubeznijo, kot se za hčerko spodobi? Pa ne me je*at no, a eni res s takimi plašnicami na očeh živite?
Čisto konkretno, če bi ti vedela, da fotr prihaja 5 ur kasneje iz službe, ker se je spotoma še pri ljubici ustavil, a bi ga pričakala z veseljem in ljubeznijo, kot se za hčerko spodobi? Pa ne me je*at no, a eni res s takimi plašnicami na očeh živite?
-
Dadyka15 - Kofetarica
očitno res ja....eni si pač zatiskajo oči pred realnostjo in ne pomislijo na to, da bi morda prevaran starš potreboval oporo vsaj pri svojih otrocih, če so ti dovolj stari, da bi razumeli situacijo...
-
te ne briga ane???
seveda, ti ves, se vidi da znas samo obsojat, da znas pogledat samo iz ene strani..
fotr pa ne trpi ane? ker varanje se zgodi samo zarad tega kr ti en ni vec usec..ja seveda
sploh brezveze pisat karkol, ker ene pac tega neboste razumele nikol, kot jaz nebom nikol razumela vas.
kakšna opora neki? poglejte se kaj pisete v drugih temah o varanju in otrocih, ter kaj pisete tukaj.
ce mama ve, da jo fotr vara, bo resila kakor ve in zna. nebi tako svetovale zenski, ki jo partner vara? ali ste glasne samo v drugih temah.
-
Dadyka15 - Kofetarica
a res??
dj ne prodajaj buč...
a misliš d je to kr tako enostavno, da mati pobere kufre in gre??
ja kam že če ma minimalno plačo??
in ja sam napadat znamo, ker smo mrhe ki živimo v popolnem svetu...
sicer so pa za moje pojme moški, ki varajo eni navadni luzerji, ki se ne znajo s svojo lastno ženo pogovort...
dj ne prodajaj buč...
a misliš d je to kr tako enostavno, da mati pobere kufre in gre??
ja kam že če ma minimalno plačo??
in ja sam napadat znamo, ker smo mrhe ki živimo v popolnem svetu...
sicer so pa za moje pojme moški, ki varajo eni navadni luzerji, ki se ne znajo s svojo lastno ženo pogovort...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Matr ste zabredli.
če moj fotr vara mojo mtko naj poskrbi, da zato ne bo izvedel nihče. ne moja mt, ne js ne noben. naj to počne diskretno. js težko verjamem, da te v 40 letnem zakonu ne bo zamikala nobena ženska/ moški več. dejstvo je, da je varanja ogromno. žal.
v kolikor situacija dobi take razsežnosti, da se mt cmeri cele dneve in noči, da fotra nikoli ni na spregled...bla bla bla.....je to klasičen primer popolnoma disfunkcionalne družine. in v takem primeru naj bi šla starša narazen, ker menim, da ni otrokova dolžnost jest vso govno, ki se v familji dogaja, ker tastaradva ne znata rešit situacije med sabo.
meni se to, da more dadyika15 (oprosti, ampak ker si ravno ti to napisala) nudit čustveno oporo svoji prevarani materi zdi grozno. to pomeni, da (ne nujno, malce hipotetiziram), da more najstniška hči poleg svojih problemov nosit breme problemov, ki se je v resnici sploh ne tičejo.
mislim res ne vem kaj tle ni jasno. ja, itak da nas skrbi za naše starše. in ja, ni nam vseeno. ampak naloga staršev je, da otroka zaščitijo v največji možni meri.
in to, da si ti steber svoji nevrotični materi je ravno tako grozno, kot da fotra vsak dan gledaš kako prihaja nažgan/ 5 ur prepozno domov.
nekateri problemi se pač tičejo partnerske zveze. nisem s hruške padla in imam tudi sama ločene starše. ampak tolaženje mame/ fotra to naj počnejo njuni prijatelji. in če česa ne prenbašam je vlačenje froca na mamino/ očetovo stran, valjenje krivde iz enega starša na drugega, blatenje,. hujskanje otrok, prenašanje svojih tegob nanje.
to enostavno ni fer.
če moj fotr vara mojo mtko naj poskrbi, da zato ne bo izvedel nihče. ne moja mt, ne js ne noben. naj to počne diskretno. js težko verjamem, da te v 40 letnem zakonu ne bo zamikala nobena ženska/ moški več. dejstvo je, da je varanja ogromno. žal.
v kolikor situacija dobi take razsežnosti, da se mt cmeri cele dneve in noči, da fotra nikoli ni na spregled...bla bla bla.....je to klasičen primer popolnoma disfunkcionalne družine. in v takem primeru naj bi šla starša narazen, ker menim, da ni otrokova dolžnost jest vso govno, ki se v familji dogaja, ker tastaradva ne znata rešit situacije med sabo.
meni se to, da more dadyika15 (oprosti, ampak ker si ravno ti to napisala) nudit čustveno oporo svoji prevarani materi zdi grozno. to pomeni, da (ne nujno, malce hipotetiziram), da more najstniška hči poleg svojih problemov nosit breme problemov, ki se je v resnici sploh ne tičejo.
mislim res ne vem kaj tle ni jasno. ja, itak da nas skrbi za naše starše. in ja, ni nam vseeno. ampak naloga staršev je, da otroka zaščitijo v največji možni meri.
in to, da si ti steber svoji nevrotični materi je ravno tako grozno, kot da fotra vsak dan gledaš kako prihaja nažgan/ 5 ur prepozno domov.
nekateri problemi se pač tičejo partnerske zveze. nisem s hruške padla in imam tudi sama ločene starše. ampak tolaženje mame/ fotra to naj počnejo njuni prijatelji. in če česa ne prenbašam je vlačenje froca na mamino/ očetovo stran, valjenje krivde iz enega starša na drugega, blatenje,. hujskanje otrok, prenašanje svojih tegob nanje.
to enostavno ni fer.
-
a je tok tesko dojet da mamo ljudje razlicne poglede na stvari?
moje mnenje je pac da otroci nimajo kej delat u zakonskih tezavah, ker se ticejo le moza in zene.in nobenga druzga vec.
problem nastane ce prizadet partner potegne zravn se otroke, ker nezna/neupa rest sam svojih tezav.
v vecini primerov (razen skrajnih) otrok ni nc prikrajsan zarad varajocega fotra al pa mami.
kaj po tvoje, ce mami neve, ji morm rect, da jo fotr vara? je to moja naloga? nebi rekla..ce njima manka komunikacija, ne mesat mene u to
moje mnenje je pac da otroci nimajo kej delat u zakonskih tezavah, ker se ticejo le moza in zene.in nobenga druzga vec.
problem nastane ce prizadet partner potegne zravn se otroke, ker nezna/neupa rest sam svojih tezav.
v vecini primerov (razen skrajnih) otrok ni nc prikrajsan zarad varajocega fotra al pa mami.
kaj po tvoje, ce mami neve, ji morm rect, da jo fotr vara? je to moja naloga? nebi rekla..ce njima manka komunikacija, ne mesat mene u to
-
Dadyka15 - Kofetarica
običajno se res zaupaš svojim najbližjim ali prijateljem...
če pa nič od tega nimaš več (očeta, matere ali pa imaš brata, ki ima sam s sabo dovolj težav) se mi zdi normalno da se boš obrnil na nekoga, ki mu lahko zaupaš in v skrajni sili je lahko to tvoj otrok, ki zna mislit s svojo glavo...ker nimam več 15 let
če pa nič od tega nimaš več (očeta, matere ali pa imaš brata, ki ima sam s sabo dovolj težav) se mi zdi normalno da se boš obrnil na nekoga, ki mu lahko zaupaš in v skrajni sili je lahko to tvoj otrok, ki zna mislit s svojo glavo...ker nimam več 15 let
- Writer
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Imam punco 2leti in šest mesecev. Čeprav se veliko pogovarjava, si poveva skoraj vse in jo zelo ljubim bi rad slišal še mnenje nekoga, ki to gleda iz čisto druge prespektive.
Lansko poletje sva se s punco razšla, ker nama ni šlo ravno najbolše in ona je trdila, da se želi znoreti. Prva ovira se je zgodila prejšno poletje, ko je bila z drugim fantom. Dogovorila sva se, da ostaneva prijatelja in si vse poveva. Jaz sem večina dnevov presedel doma ali pa bil s prijatelji na jezeru in se zapijal. Ona je imela ogromno sočnih novic katere mi je veselo prenašala. Govorila je kako ji je fant res všeč in meni se je srce trgalo.
Konec poletja sva bila zopet skupaj in do zdaj je nekako vse potekalo normalno.
Zdaj pa sem tu jaz problem. Nekako ne morem skozi to, da je ona bila z drugim in mi opravičilo ni dovolj. Še sam ne vem kaj od nje pričakujem.
Včasih si želim, da bi bila najina zveza bolj burna - tako kot na začetku. Všeč mi je ta domačnost ampak vseeno pogrešam strast in občutek ko me je lahko samo ona osrečla. Zdaj se tudi že zgodi, da sem nesrečen zaradi nje ali pa postanem jezen brez razloga. Včasih iščem razlog, da bi se skregal, ker imam občutek, da me vse skupaj tišči.
Sem odrasel moški kateri hoče ravnati razumno čeprav bi najraje obrnil čas našel tistega fanta in ga pošteno premlatil in včasih si želim, da takrat ko sem bil najbol na tleh in jezen, da bi srečal mojo punco in ji zmetal vse v obraz. Ampak zdaj sem tu in upam na negativen ali pozitiven odgovor vsak mi bo prišel prav.
Lansko poletje sva se s punco razšla, ker nama ni šlo ravno najbolše in ona je trdila, da se želi znoreti. Prva ovira se je zgodila prejšno poletje, ko je bila z drugim fantom. Dogovorila sva se, da ostaneva prijatelja in si vse poveva. Jaz sem večina dnevov presedel doma ali pa bil s prijatelji na jezeru in se zapijal. Ona je imela ogromno sočnih novic katere mi je veselo prenašala. Govorila je kako ji je fant res všeč in meni se je srce trgalo.
Konec poletja sva bila zopet skupaj in do zdaj je nekako vse potekalo normalno.
Zdaj pa sem tu jaz problem. Nekako ne morem skozi to, da je ona bila z drugim in mi opravičilo ni dovolj. Še sam ne vem kaj od nje pričakujem.
Včasih si želim, da bi bila najina zveza bolj burna - tako kot na začetku. Všeč mi je ta domačnost ampak vseeno pogrešam strast in občutek ko me je lahko samo ona osrečla. Zdaj se tudi že zgodi, da sem nesrečen zaradi nje ali pa postanem jezen brez razloga. Včasih iščem razlog, da bi se skregal, ker imam občutek, da me vse skupaj tišči.
Sem odrasel moški kateri hoče ravnati razumno čeprav bi najraje obrnil čas našel tistega fanta in ga pošteno premlatil in včasih si želim, da takrat ko sem bil najbol na tleh in jezen, da bi srečal mojo punco in ji zmetal vse v obraz. Ampak zdaj sem tu in upam na negativen ali pozitiven odgovor vsak mi bo prišel prav.
Zadnjič spremenil Writer, dne 03. Jun. 2011 19:43, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
Dadyka15 napisal/-a:da ne bom OT... ja tudi ženske smo lahko nezveste, ne podpiram ne ene in ne druge strani nezvestobe, pa vendar po lastnih izkušnjah lahko povem (vsaj zame) da se je moral nekdo drug resno potrudit zame in mi bit všeč, da sem z njim skočila v afero..njega konkretno sem poznala par let, enkrat vmes sva tudi hodila, pa sva si potem čez nekaj časa zaželela en drugega in sva skočila v to...ne bi šla pa kar z nekom tam, ki bi ga prvič videla...
tud jaz sem nardila napako, priznam jo, ampak bila sem še mlada (no, mlajša ) in takrat sem želela marsikaj drugače kot želim sedaj...
Resno??? In potem si upaš pisati kar si pisala... Aja sej res, pri tebi je bio drugače, se je morsl potruditi in sta bila že prej nekoč par...
OMG tok sovražim take dvoličneže da niti opisat ne morem. Takšne bi jz postavla ob zid pa postrelila. To je ogabno in ful narobe, ampak seveda če ti to počneš je drugače....
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
White_Widow napisal/-a:a je tok tesko dojet da mamo ljudje razlicne poglede na stvari?
Blabla eno je teorija, kako se varanje rešuje znotraj para, kako se ne mešamo v tuje zadeve in kako je eno človek kot starš in drugo človek kot partner, praksa je pa običajno malo drugačna.
Ne trdim, da je prav, da otroci nosijo bremena staršev, ampak prosim, ne me farbat, da starševsko varanje ostane zgolj v sferi partnerskega odnosa in na otroke nima nobenega vpliva.
To je krneki. Tako kot floskula "midva se bova ločila, ampak tebe imava še vedno oba zelo rada in glede tega se nič ne bo spremenilo." Klinc se ne bo, če se fotr odseli, se za otroka precej spremeni, a se ti ne zdi?
Eni starši te zadeve rešujejo bolj korektno in zrelo, drugi delajo večjo štalo, ampak vsekakor pa otrok opazi spremembo. In pričakovat, da se bo delal, da je slep, gluh in mutav, je malo iluzorno.
Sicer pa ne vem, a se sploh znate postavit v ta položaj, a ste mogoče že bile v njem in ste v fazi zanikanja,.... ampak res mi ni jasno. Pride fotr domov, pove, da se bo jutri zjutraj odselil, ker ima novo, 20 let mlajšo žensko, in ve bi rekle kaj? Fino, oči, važno da si srečen. Pa dajte no, malo realnosti prosim. Popolnoma človeško je, da si v taki situaciji jezen, žalosten, razočaran.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
^^ glede zadnjega odstavka. ja, si jezen, razočaran in v tem trenutku sovražiš fotra.
ampak zakaj je v resnici prišlo do tega najbrž froc ne bo nikoli izvedel. mogoče je stari prasec, mogoče mu pa tvoja lastna mati da glih enkrat na 4 kvarte, mu zvečer v postli ( ko ti že sladko spiš) mori okoli malenkosti bla...bla...bla....
da ne bom preveč gluposti napisala, ali da ne bo izpadlo, da se opredeljujem z eno ali drugo stranjo (kar je nemogoče, glede na to,da se posamezni primeri razhoda/ varanja tako razlikujejo med sabo, da na podlagi kozmokokošnjaka, ni moč sodit).
tu bolj ali manj udrihamo po tipih, nesposobnih fotrih, ki so si našli 20let mlajše ipd. ampak za nek problem v partnerstvu sta navadno kriva dva. ne verjamem, da je ta procent fotrov, ki so si iz lufta našli eno 20 let mlajšo tako zelo velik. najbrž majo tudi njihove ženske kej masla na glavi.
ampak zakaj je v resnici prišlo do tega najbrž froc ne bo nikoli izvedel. mogoče je stari prasec, mogoče mu pa tvoja lastna mati da glih enkrat na 4 kvarte, mu zvečer v postli ( ko ti že sladko spiš) mori okoli malenkosti bla...bla...bla....
da ne bom preveč gluposti napisala, ali da ne bo izpadlo, da se opredeljujem z eno ali drugo stranjo (kar je nemogoče, glede na to,da se posamezni primeri razhoda/ varanja tako razlikujejo med sabo, da na podlagi kozmokokošnjaka, ni moč sodit).
tu bolj ali manj udrihamo po tipih, nesposobnih fotrih, ki so si našli 20let mlajše ipd. ampak za nek problem v partnerstvu sta navadno kriva dva. ne verjamem, da je ta procent fotrov, ki so si iz lufta našli eno 20 let mlajšo tako zelo velik. najbrž majo tudi njihove ženske kej masla na glavi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov