Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Vsak ki je že bil zaljubljen pozna ta občutek, vsak se boji izgubiti to samokontrolo, ter ta občutek da si neverjetno ranljiv in šibek.
Jaz pravim, prepusti se - življenja se ne more živeti preveč kontrolirano in predvidljivo, temu se pravi lajf ,da živiš v trenutku in ne razmišljaš o jutri in ali če boš prizadet.
Jaz pravim, prepusti se - življenja se ne more živeti preveč kontrolirano in predvidljivo, temu se pravi lajf ,da živiš v trenutku in ne razmišljaš o jutri in ali če boš prizadet.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Enako se obnašam do fanta, kot sem se vedno obnašala do njega. Samo zdi se mi, da me bo razneslo od teh občutkov in drugače je, kot je bilo kdaj prej (on ni moj prvi fant, niti ne moj prvi resni fant) in me je strah... ne vem... tega, da ga bom mogoče nekoč prizadeta.
-
^^tega enostavno ne moreš vedeti, sicer pa logično da boš nekoč prizadeta ali pa zapuščena. Jebiga, to pride v paketu ki se mu reče ljubezen, lahko sprejmeš ali pa zavrneš.
-
Enostavno, ker ne moreš kontrolirati svojega življenja - zmotno je misliti, da če imaš nekoga trenutno tako rad, da bo čez 2 leti isto, ali pa 10...Pač življenje se suka po čudnih poteh, in nikoli ni tako kot ti pričakuješ/hočeš.
Življenje je ena sama agonija dolgčasa, predvidenih dogodkov, ponavljajočih dogodkov - šele taki dogodki mu dajo tisto iskro.
Zato prvim, da uživaj v trenutku, in pusti da prihodnost naredi kar hoče.
Sploh pa če nimaš nič za izgubit, to sploh ni življenje.
Fak, zvenim kot kaka knjiga za samopomoč
Življenje je ena sama agonija dolgčasa, predvidenih dogodkov, ponavljajočih dogodkov - šele taki dogodki mu dajo tisto iskro.
Zato prvim, da uživaj v trenutku, in pusti da prihodnost naredi kar hoče.
Sploh pa če nimaš nič za izgubit, to sploh ni življenje.
Fak, zvenim kot kaka knjiga za samopomoč
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ravno toliko kolikor je možnosti, da bo na koncu zapuščena in uničena, je tudi možnosti, da ne bo.
LZ- ti se hočeš ravnati po načelu, da ničesar ne moreš predvidet, izključuješ pa eno možnost na podlagi izkušenj drugih. To ni fer, če že gledaš na življenje "kar bo pa bo" glej s te perspektive, da je oboje možno, tako dobro, kot slabo in kot je možno, da se nič ne zgodi po tvojih pričakovanjih, je možno da se vse zgodi po tvojih pričakovanjih.
Tako da..nobene logike ni v tem- nekoč boš itak zapuščen joda joda, razen če gledaš s te perspektive, da vsi enkrat umremo, ker samo to je 100% in nič drugega.
LZ- ti se hočeš ravnati po načelu, da ničesar ne moreš predvidet, izključuješ pa eno možnost na podlagi izkušenj drugih. To ni fer, če že gledaš na življenje "kar bo pa bo" glej s te perspektive, da je oboje možno, tako dobro, kot slabo in kot je možno, da se nič ne zgodi po tvojih pričakovanjih, je možno da se vse zgodi po tvojih pričakovanjih.
Tako da..nobene logike ni v tem- nekoč boš itak zapuščen joda joda, razen če gledaš s te perspektive, da vsi enkrat umremo, ker samo to je 100% in nič drugega.
It was forever..but it didnt last long..
-
^^ja no, saj to sem napisal - smo v bolj melanholični varianti.
Saj si mi ti sama nekoč napisala, da šele ko sprejmeš koncept minljivosti, živiš.
Saj si mi ti sama nekoč napisala, da šele ko sprejmeš koncept minljivosti, živiš.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Led Zeppelin napisal/-a:^^tega enostavno ne moreš vedeti, sicer pa logično da boš nekoč prizadeta ali pa zapuščena. Jebiga, to pride v paketu ki se mu reče ljubezen, lahko sprejmeš ali pa zavrneš.
Hja..s tem si ubistvu povedal čisto drugo zgodbo.. s tem se jaz ne strinjam, ni logično, da boš nekoč prizadet ali zapuščen. Je opcija, ni pa edina in ni samoumevna.
It was forever..but it didnt last long..
-
^^ ja no, saj jaz vključujem obe možnosti. Samo, da je bedarija, da pričakuješ da se bo zgodilo samo prvo ali drugo, se zgodi kar se zgodi in bi bilo se neumno izogibati oboji verziji.
Spet on topic, Abby bodi zaljubljena
Spet on topic, Abby bodi zaljubljena
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Če bi privzela, da bom nekoč itak prizadeta, ker je to logično in samoumevno, potem res upam, da bi imela dovolj moči, da grem kar zdaj stran in nikoli nič več v tej smeri niti ne poskusim...
Samo zavedanje tega, da se bo mogoče nekoč res zgodil ''ta slab'' scenarij, me pa straši. In inteznivnost čustev tudi in dejstvo, da se v tej zvezi obnašam precej drugače, kot sem se v kakšni prej... itd.
Samo zavedanje tega, da se bo mogoče nekoč res zgodil ''ta slab'' scenarij, me pa straši. In inteznivnost čustev tudi in dejstvo, da se v tej zvezi obnašam precej drugače, kot sem se v kakšni prej... itd.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
meni je to, da si uzavestiš možnost ti. 'slabega scenarija', predvsem nekaj pozitivnega, si bolj realna, ne pomeni pa to tega, da se ves čas s tem boriš in nonstop mučkaš, kaj pa če in podobna sranja. raje imej takrat, ko/če bo treba stran, to moč, o kateri pišeš, ti bo bolj koristila in se ne boš oklepala zgolj šablone razmerja, ker ne bi znala samostojno funkcionirat.
to, da se v tej zvezi obnašaš drugače, verjetno ne pomeni nič drugega kot tvoj napredek, kar je vsekakor pohvalno. intenzivna, iskrena čustva/občutja so pa itak nekaj nejlepšega, zato UŽIVAJ!
to, da se v tej zvezi obnašaš drugače, verjetno ne pomeni nič drugega kot tvoj napredek, kar je vsekakor pohvalno. intenzivna, iskrena čustva/občutja so pa itak nekaj nejlepšega, zato UŽIVAJ!
As your lover describes you, so you are.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
mogoče pa se boo čez dve leti ta filing zgubil in boš ti njega zaputila... mogoče pa on čutui enako in te bo putil ker se bo počutl ujeto... mogoče pa boš ti putila njega in spoznal kretena do katerega ne boš čutila ničesar...
bodu srečna da tako čutiš do tipa in ne kompliciraj...
ps a vam se zdi normalno da tega ne čuti vsak v zvezi? jz v zvezo brez tega občutka sploh ne bi vstopila....
bodu srečna da tako čutiš do tipa in ne kompliciraj...
ps a vam se zdi normalno da tega ne čuti vsak v zvezi? jz v zvezo brez tega občutka sploh ne bi vstopila....
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Po eni strani je logično, da se na neki točki v zvezi začnemo spraševati takšne in drugačne stvari in nas nekje globoko v nas začne razjedati črv dvoma. Pa vendarle - treba je počakat, da mine in se ne obremenjevati s prihodnostjo. Če bi se obremenjevali z vsem, kar nas čaka, bi nam že davno razneslo glavo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov