Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 17. Apr. 2011 17:21

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 17. Apr. 2011 17:24

laauryy5 napisal/-a:ja najina zveza je očitno komplicirana.
Ne pa ne :P

Ljudje si prepogosto sami po nepotrebnem kompliciramo življenja..tole je že trapasto, ne pa "komplicirano".
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 17. Apr. 2011 17:42

Sicer nisem šla brat tiste druge teme, ki jo je odprla, ampak zakaj bi šel nekdo napisat dve zgodbi? Mislim, komu se da napletat dve izmišljeni zgodbi in potem redno odgovarjat v vsaki, ko pride do tega, da se debata račne razvijat? Meni se ne bi dalo. :D
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 17. Apr. 2011 17:56

vi2 sta kar taprava za skupaj. 2 drama quenice :D
Vsak raj ima svojo kačo.
Rey
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Rey » 21. Apr. 2011 0:52

Sem nov na temle forumu rabim pa kak nasvet pa vaše izkušnje in sicer moja želja je ponovno spoznati punco, približno leto dni je minilo od moje zadnje veze s punco ko sva se oba odločila,da greva narazen. V tem obdobju sem veliko časa posvetil ukvarjanju s stvarmi, ki me veselijo veliko sem delal na sebi, redni fitness, aktivno ukvarjanje s športom, končujem faks, kariera... Tako, da sem si zafilal čas in veze vbistvu nisem potreboval. Pride pa čas ko pa bilo lepo stvari, ki te veselijo početi z njo in preživljati dneve, ali samo trenutke v dvoje, ker iz izkušenj vem kako je to lepo.
Kar se mojih vez tiče sem vedno dekle spoznal čisto spontano pa naključju, ker si s tem nikoli nisem belil glave ali se nekaj zaletaval pač pustil sem času čas ker nikoli ne veš kdaj te zadane amorjeva puščica. Sedaj pa mi to več ne uspe, kar nekako imam občutek da vsi tako bežimo vsak na svojo stran, ali pa si ustvarimo sliko, da je ta oseba že vpeta v neko drugo zgodbo. Ja in sprašujem se kako najti pravi način pristopiti do punce, ki ti je všeč pač kjerkoli že, da ne bi izpadel preveč prilizovalno. Sicer spoznavam nove punce, hodimo na pijačke in kofetke pa vendar ni nobena za kaj več kot samo prijeten klepet, punce se nekako ne znajo odločit ali bi sploh imele resnega fanta, ene vmes pa so dejansko vpete v drugo zgodbo, res pa je da mora za kaj več biti tudi obojestranska kemija. Sem pa vbistvu dokaj odprta in iskrena oseba, vredu izgleda(to mi večkrat rečejo punce) ampak mi nekako ne uspe najti pravega kraja in načina za ponovno spoznanje nove punce, ki bo za kaj več kot le klepet.
Vesel bi bil kakšnega nasveta.
LP,
Rey
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 21. Apr. 2011 4:45

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 21. Apr. 2011 11:47

Ja res, ta vljudnost in nevsiljivost s strani tipov, je včasih lahko razumljena kot nezainteresiranost...ženske se hočejo počutit zaželjene, osvojene, da so oh in sploh posebne... in to se ne počutijo ob tipu, ki samo čaka kdaj bo ona poklicala za pijačo in on ne bo vedel kdaj jo prijet za roko. Zato potem pride en bad guy :) ki jo sredi noči z motorjem pelje na plažo in ženska je v drugem svetu.
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 21. Apr. 2011 12:32

Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 21. Apr. 2011 13:27

nixie napisal/-a: Zato potem pride en bad guy :) ki jo sredi noči z motorjem pelje na plažo in ženska je v drugem svetu.

ooooh yeah :P :love:
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
spuko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a spuko » 21. Apr. 2011 21:12

nixie napisal/-a:.ženske se hočejo počutit zaželjene, osvojene, da so oh in sploh posebne...

tipu ki je tak do njih punce ponavadi rečejo spolni maniak. Prvi kandidat, na katerem bi treba izvest kastracijo. ODrezat tisto reč, da ne bo težil več puncam.

Ray, maš dober izgled, a punce ti ne uspe dobit? loooser.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 21. Apr. 2011 21:18

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Rey
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Rey » 21. Apr. 2011 23:32

Lahko se reče tudi looser, ampak kaj zato. Obstajamo tudi taki ljudje, ki na podlagi preteklih izkušenj poiskušamo najti nekaj za dalj časa če se to izide.
Itak pa to, da vredu zgledaš in da maš določene zadeve pri teh letih urejene še nič ne pomeni, da potem lahko prideš do vsake punce, če bi bilo to res bi bile samo lepotice in lepotci skupaj pa je to zelo relativno.
Se pa enostavno nočem metati ven, al pa te zadeve izsiliti za vsako ceno. Ljubezen se mora zgoditi, fino je če imaš določene inpute ali vsaj kak namig, da potem lažje pristopiš ni pa lahko vsaj meni ni, nekako nočem izpasti nek vsiljivec ali pa bedak, če to v real lajfu nisem. Spreminajti sebe samo zato, da bi dobil vezo pa je tudi bolj ali manj bad chance.
Uporabniški avatar
FTad
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a FTad » 21. Apr. 2011 23:49

ja glej Rey,

Spreminajti sebe samo zato, da bi dobil vezo pa je tudi bolj ali manj bad chance.

roko na srce, nekaj bo treba spremenit, kajti to kar si do sedaj delal, kar sedaj si, ti ne prinaša željenih rezultatov (torej punc), zato boš moral nekaj spremeniti na sebi: bodisi način razmišljanja, dojemanja punc, kretnje, tvoj vibe, itd...

loser bi bil samo v primeru, da bi glede za ista dejanja, ki so ti dajale slabe (nične) rezultate pričakoval, da boš kar od nekod dobil pa pozitivne....
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 22. Apr. 2011 17:14

Rey napisal/-a:Ljubezen se mora zgoditi

sigurno, kr iz nič bo enkrat nardilo puf! in ljubav bo ratala. sam vedet morš, kaj hočeš, pa bo prec lažje. :D pa zakaj se mora?
FTad, js si vibe predstavljam kot nekaj, kar zaokroži celoto, torej sklepam, da se bo le-ta 'prilagodil' novo nastali situaciji, ko bodo spremembe na drugih področjih storjene.
As your lover describes you, so you are.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 23. Apr. 2011 17:25

NOVO

Hej!

Imam čuden problem, ki nima nič opraviti z nikomer, razen z mano samo. Sem na točki, ko sem se zavedla, da svojega fanta nimam samo rada, ampak mi pomeni mnogo, mnogo več (česa podobnega še nikoli prej nisem čutila) in svojih čustev sem se enostavno na smrt prestrašila. Kar malo ujeto se počutim, ker se nenadoma počutim izredno ranljivo. Je kdorkoli kdaj imel podoben problem?

Lep dan vsem! :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]