Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 14. Apr. 2011 13:43

+1 na štrucino mnenje...
The world is as you are.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 14. Apr. 2011 13:53

tiazie napisal/-a:brez njega nevem če sploh še znam.
:roll:

Agreed, na splošno mnenje, da tole nima več velik smisla, posebej tisti del, ki ga izpostavlja Leonessa.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 14. Apr. 2011 17:58

take it or leave it. druge opcije ni. sploh če sta že dolgo skupaj, je zdaj takšen, kot bo tudi v prihodnje. izkazoval ti po pozornost, mu boš prva in vse, ampak vsake toliko bo pač šel na "klepet" s katero drugo, ki se mu bo ponujala. očitno. sama se moraš odločit ali je to kar ti daje dovolj ali ne.
Vsak raj ima svojo kačo.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 14. Apr. 2011 18:45

tiazie- očitno je da ti fant laže, ti si pa želiš zvezo brez laži, kar je po mojem mnenju želja večine, neka normalna bi rekla, čeprav je vprašanje kaj je dandanes sploh normalno in česar je več...

Možnost je da ima kaj s to punco ali pa tut ne (v tem primeru mi res ni jasno zakaj si pišeta SMS-a in sporočila na fb, če si mu rekla da te to moti in če ve da tista ženska od njega želi sex).

Razvidno je da te žre ker ne veš pri čem si, ne upaš ga pustit, ker kao ne znaš brez njega... Izgovori.

dve možnosti sta, ali se sprijazniš s situacijo, ob tem ne jamraš več in živiš tak naprej, ali greš naprej. Da se bo tip spremenil pa kar pozabi, ker nobena še nobenga ni spremenila, če sam nima interesa za to.
Uporabniški avatar
tiazie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a tiazie » 14. Apr. 2011 18:56

odločla sem se da se za nekej časa umaknem in premislim situcaijo nato pa se z njim poskusam cim bolje pogovorit. mogoče odkrit ali mu pri meni česa primankuje. mela nebi nič za rečt če bi mu primanjkovalo sexa ampak kaj ko imava spolne odnose skoraj vsak dan. seveda pa sva oba pristaša norega in divjega sexa. razvidno je iz njegovih oči, obnašanja in govora da mu sex z mano zelo prija. tako da. nevem.. mogoče mu res primankuje sproščujočih pogovorov.. čeprav se vsak dan trudim čim bolj komunicirati z njim. nikoli se mi ni zdelo, da bi mu kadarkoli očitala da mi je kakšno besedo napak rekel.. res nevem, saj sem karseda sproščen tip človeka.
saj pravim.. iz njega bom poskušala izvleči čim več in ugotoviti ali mu z menoj mogoče česa primankuje? čeprav malo verjetno saj mnogokrat govoriva, da si bova izrazila kakršnokoli željo ki jo imava.
res nevem..
Ostani!
Da me čuvaš kada zaspu andjeli... ♥
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 14. Apr. 2011 19:37

...
Zadnjič spremenil ***Ally***, dne 14. Apr. 2011 20:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Houd de wereld tegen
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 14. Apr. 2011 19:43

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 14. Apr. 2011 19:44

To je pa ful odvisno od posameznika, tako kot pri vseh stvareh. Lahko zdaj tukaj gor nekdo pametuje, da tak človek ziher ne bo nikoli pripravljen na resno zvezo, ker ga bo vedno zaneslo na stara pota. Jaz pa pravim, da ni nujno. Nekateri pridejo po izživetih fantazijah, da je pa neka druga bejba ful boljša od trenutne, do zaključka, da temu ni tako in da na račun tega lahko nastradaš resne zveze z osebo, ki je bila odkritje med vsemi tistimi neresnimi. Je pa takih verjetno le za vzorec, ker pri nekaterih gre za navado oz. razvado, ki se je nočejo ali pa ne morejo vzdržati. :?
Kaj pa vem ... Dokler ne probaš, ne moreš vedeti. Žal je pač tako. Če si pa do zdaj vedno prišla do ugotovitve, da iz plevela ne more zrasti roža, potem bi morda bilo boljše, da si tudi tokrat prihraniš čustveno sranje.
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 14. Apr. 2011 20:03

...
Zadnjič spremenil ***Ally***, dne 14. Apr. 2011 20:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Houd de wereld tegen
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 14. Apr. 2011 20:05

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 14. Apr. 2011 20:06

Če te prav razumem, si v situaciji, ko imaš partnerja in si s kom zasrala? Ali sta oba? :D
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 14. Apr. 2011 20:13

...
Zadnjič spremenil ***Ally***, dne 14. Apr. 2011 20:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Houd de wereld tegen
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 14. Apr. 2011 20:20

...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 14. Apr. 2011 20:23

ne, ona je svojega dolgoletnega tipa iz ptuja ali mb pustila in se je sedaj zaradi tega svojega novega jebača, ki pa je zaseden preselila v ljubljano.
sicer je kul, da je svojo prejšnjo zvezo končala, ker v njej očitno ni bilo več ljubezni. ne razumem pa, zakaj sedaj misli, da bo tistega tipa prevzela tisti punci. meni se zdi tale Ally malo tako zakompleksana in škodoželjna oseba, ker je enkrat napisala, da jo razpizdi, če neka bejba hudo dobro zgleda. očitno bi rada eni taki tipa prevzela. ampak... ne vem no. pomojem s pizdo ga ne boš dobila, pa tudi če ti misliš da nisi kr ena.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 14. Apr. 2011 20:27

...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov