Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
laauryy5 - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 3. 2011
Leonessa napisal/-a:Jaz bi ob tem pomislila, da je morda kdaj v preteklosti (ali pa še ne tako dolgo nazaj) imel kaj s to tvojo prijateljico (oz. karkoli sta pač zdaj), in se je prestrašil, da bi ti ona kaj povedala. Ne vem no, ena od možnosti, glede na to, da zaradi take banalne stvari gre pustit punco. Ali pa je kakšen drug razlog ... Mogoče mu več ni do tebe. Kakorkoli že, če pa te je dejansko pustil zaradi tega, kar je navedel kot razlog, potem pa se tolaži s tem, da vsaj nisi več skupaj s tako nezrelim tipom.
z njo nič imel.že prej naju je hotela narazen spraviti zato je ne mara.težko si dopovem,da je konec vsega še vedno upam,čeprav vem,da nič ne bo.celo pisal mi je,kako sem in kaj delam.da tudi njemu ni lahko zdaj.hudo mi je,da je šlo eno leto zveze po gobe.želim ga nazaj
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
jz bi mu dala mal časa.. mogoče je samo preveč jezen in je burno reagiral. daj mu par dni, potem pa ga pokliči pa ga prosi če se dobita. potem mu lahko razložiš kakšna je situacija in upaš, da se bosta lepo pogovorila. mislim pa da kkšn sms v smislu da ga pogrešaš ne bo odveč, samo ne pretiravat.
prinzessin, jz bi še malo počakala. mogoče se bo pa vnelo po 14dni je mogoče mal težko sklepat, mogoče je bolj zadržan tip človeka. Ne zdi se mi pa čist jasno, njemu je najpomembnejša romantika in ljubezen, ampak meni se obnaša prav nič romantično - če se tut za roke ne držita itd.
Ampak najbrž si zato začela z njim, ker ti je kul, tko da... daj si malo časa, da ga bolje spoznaš, pa boš videla kako se bo razvilo.
prinzessin, jz bi še malo počakala. mogoče se bo pa vnelo po 14dni je mogoče mal težko sklepat, mogoče je bolj zadržan tip človeka. Ne zdi se mi pa čist jasno, njemu je najpomembnejša romantika in ljubezen, ampak meni se obnaša prav nič romantično - če se tut za roke ne držita itd.
Ampak najbrž si zato začela z njim, ker ti je kul, tko da... daj si malo časa, da ga bolje spoznaš, pa boš videla kako se bo razvilo.
Our passion is our strength <3
-
laauryy5 - Sramežljivka
nič nočem silit u njega.to da mi je danes sam od sebe pisu mi je bilo lepo.ampak kaj,ko to nič ni pomenilo upam,da bo čez čas boljše in da bo mogoče videl,da se da popravit to.
ne morem mu direktno reči,da ga želim nazaj.ko je končal z mano,sem mu povedala,da si jaz tega ne želim...
ne morem mu direktno reči,da ga želim nazaj.ko je končal z mano,sem mu povedala,da si jaz tega ne želim...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:35, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
laauryy5 napisal/-a:ne morem mu direktno reči,da ga želim nazaj.ko je končal z mano,sem mu povedala,da si jaz tega ne želim...
Zakaj pa ne? Če sta že bila skupaj, te ne bi smelo biti sram, da mu poveš koliko ti je do njega. Sicer ni treba povedati v obupanem smislu "pridi nazaj", sploh, ker je zaradi tako bedne stvari končal vajino zvezo. Mu pa povej, da ti ni jasno, zakaj je ta pijača s kolegico vplivala na vajino zvezo v tolikšni meri, da se jo je odločil končati, ker ti je še vedno do njega. Če bo nekaj mencal, potem mu itak ni do tebe. Če ne, pa se bosta pogovorila.
Čeprav - sori, ampak ne morem razumeti, če nista več ravno v najstniških letih, kako nezrel mora biti človek, da konča zvezo zaradi tega.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Nic pisat, nic klicat, pusti ga naj mu mine jeza. Je zreagiral nezrelo, ti sploh nisi kriva, ker si sla se sam pomenit s tisto prijateljico. A bosta tko hiter sla narazen za vsako banalno situacijo, ki se lahko zgodi? Ce je bil razlog res tvoja prijateljica, se bo vrnil nazaj,ko mu bo minila jeza, ce je imel kakega drugega razloga, se ne bo!
-
laauryy5 - Sramežljivka
nočem delovat obupano,pa na njega pritiskat.(niti nisem tak tip ženske,da bi se plazla za fantom in moledovala)bedno se počutim,ker mi je prej pisal kako sem in kaj delam itd.nočem,da to dela iz prijaznosti.če me pogreša ne vem ,zakaj mi to potem ne reče.prijaznost trenutno ne rabim.je dost velik udarec biu konec zveze.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Mogoče mu je pa počilo, ker tale naša laauryy5 ni načelna in je šla na pijačo z osebo, ki jo je prej bojda sovražila - oseba sploh ni kolegica/prijateljica.Akvamarin napisal/-a:ker si sla se sam pomenit s tisto prijateljico.
*edit: zgornji smajli nakazuje, da ne mislim resno; če mogoče ni najbolj razvidno; namreč:
jullia_ napisal/-a:To najverjetneje sploh ni pravi razlog, da te je pustil.
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 10. Apr. 2011 21:18, skupaj popravljeno 2 krat.
-
laauryy5 - Sramežljivka
Akvamarin napisal/-a:Nic pisat, nic klicat, pusti ga naj mu mine jeza. Je zreagiral nezrelo, ti sploh nisi kriva, ker si sla se sam pomenit s tisto prijateljico. A bosta tko hiter sla narazen za vsako banalno situacijo, ki se lahko zgodi? Ce je bil razlog res tvoja prijateljica, se bo vrnil nazaj,ko mu bo minila jeza, ce je imel kakega drugega razloga, se ne bo!
hvala za te besede.podobno razmišljam,tudi glede drugega razloga.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
PR - kolikor sem razmela sta se šle pomenit glede sporov, ki sta jih imeli. Pa tudi če ne bi bilo zaradi tega, kaj njega briga ali sta šli na pijačo ali ne. Menda pa ja lahko gre na pijačo, pa se pogovarja s komer želi...
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
purple_rain napisal/-a:Mogoče mu je pa počilo, ker tale naša laauryy5 ni načelna in je šla na pijačo z osebo, ki jo je prej bojda sovražila - oseba sploh ni kolegica/prijateljica.Akvamarin napisal/-a:ker si sla se sam pomenit s tisto prijateljico.
Ce je tko, potem mu zelo hiter poci!
Sumim, da tip muti s kako drugo, pa ji nameta krivdo zaradi banalnih razlogov, da bo ona kriva! Sori laauryy5, moje mnenje!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov