Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
floribunda nekaj si zbrkljala.
"Kompatibilen s kondomi, lateksom in silikonskimi igračami."
tule: http://www.bbnatura.si/si/yes-lubrikanti/656/
pa en članek: klik
konkubina v lj je v supernovi na rudniku trgovina bb natura. sicer pa net ja.
včasih se je dalo neke testerčke naročit. bom še malo pobrskala.
"Kompatibilen s kondomi, lateksom in silikonskimi igračami."
tule: http://www.bbnatura.si/si/yes-lubrikanti/656/
pa en članek: klik
konkubina v lj je v supernovi na rudniku trgovina bb natura. sicer pa net ja.
včasih se je dalo neke testerčke naročit. bom še malo pobrskala.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
veš joško, me smo mlade in poskočne in si včasih damo duška tu ti potem nobena predigra več ne pomaga
nisem zabrkljala. oni so pod prvim, ki sem gla kliknila je pisalo, da ni kompatibilen. pod ostalimi pa, da je.
nisem zabrkljala. oni so pod prvim, ki sem gla kliknila je pisalo, da ni kompatibilen. pod ostalimi pa, da je.
-
Anja ^^ - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2009
- Kraj: grosuplje
Pred kakšnima 2 tednoma in pol sem 1. vzela jutranjo tabletko. pač nisem hotela karkoli tvegati. menstruacijo sem dobila približno 1 tedn prehitro traja pa že skoraj 10 dni. Sklepam da je to posledica tabletke, zanima pa me če se je to že kateri zgodilo?
-
laauryy5 - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 3. 2011
kako ravnati,ko vas partner pusti?
s partnerjem sva bila 1 leto skupaj.zdaj me je pa zaradi laži pustil.bila sem na pijačo z žensko katero sem prej sovražila in partnerju sem obljubila,da ne bom mela stikov z njo.ko me je pa srečala pa prosila,da se pomenima sem pa prekršila zaupanje in me je pustil.takšna jeza kaj si vi mislite?lahko imam upanje,da se bo ohladil in vrnil ali je boljše ne upat.
s partnerjem sva bila 1 leto skupaj.zdaj me je pa zaradi laži pustil.bila sem na pijačo z žensko katero sem prej sovražila in partnerju sem obljubila,da ne bom mela stikov z njo.ko me je pa srečala pa prosila,da se pomenima sem pa prekršila zaupanje in me je pustil.takšna jeza kaj si vi mislite?lahko imam upanje,da se bo ohladil in vrnil ali je boljše ne upat.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
NOVO
S fantom sva skupaj šele dobrih 14 dni, pa on zelo redko pokaže svojo naklonjenost do mene, kar se tiče dotikov in ljubkovanja, držanja za roko in ljubkovalnih imen. Še večji problem mi predstavlja seks, saj, po njegovih besedah seks ni pomemben, pač pa zaupanje, ljubezen in romantika. Meni se vse to zdi odločno premalo-če že na začetku zveze ne "plezava eden po drugemu", kako bo šele v prihodnje
Kaj si vi mislite? Naj ga raje kar takoj pustim?
S fantom sva skupaj šele dobrih 14 dni, pa on zelo redko pokaže svojo naklonjenost do mene, kar se tiče dotikov in ljubkovanja, držanja za roko in ljubkovalnih imen. Še večji problem mi predstavlja seks, saj, po njegovih besedah seks ni pomemben, pač pa zaupanje, ljubezen in romantika. Meni se vse to zdi odločno premalo-če že na začetku zveze ne "plezava eden po drugemu", kako bo šele v prihodnje
I am not an enigma, just a contradiction!
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
laauryy5 napisal/-a:kako ravnati,ko vas partner pusti?
To najverjetneje sploh ni pravi razlog, da te je pustil.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:35, skupaj popravljeno 1 krat.
-
FTad - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2011
prinzessin napisal/-a:NOVO
ja to je tko slišat, kot da te ima zato, da bosta skup v cerkev hodila.. -.-
men to ne bi ustrezalo, da mi punca ne bi dovolila jo za roke držat itd....
najprej ga direkt vprašaj, zakaj ne počne tega, kar bi ti želela....če bo imel izgovore, potem to ni to...
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
prinzessin napisal/-a:NOVO
Kako dolgo sta se pa spoznavala, preden sta se odločila, da bosta skupaj?
Mogoče je še samo malce nesproščen in negotov in bo sčasoma bolje.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
-
laauryy5 - Sramežljivka
jullia_ napisal/-a:laauryy5 napisal/-a:kako ravnati,ko vas partner pusti?
To najverjetneje sploh ni pravi razlog, da te je pustil.
sem tudi jaz tako mislila,ko sma se pogovarjala sem ga vprašala,če je zaradi katere druge ali kaj?pa je rekel,da ne.da enostavno ne more to oprostit.
-
laauryy5 - Sramežljivka
sirova štručka napisal/-a::lol: tip te je pustil, ker si šla na pijačo z eno, ki si jo sovražla? ježeš
Zakaj si jo pa sovražla? Kolk sta pa stara?
prinzessin
Če ti ne odgovarja, res ne vem, kak smisel ima bit z njim...
vem,da se smešno sliši.enostavno se boji,da bom postala tako slaba kot ona,ker je že njegovim prijateljem marsikatero zvezo uničila in zdaj mislim,da se je nwm kaj dogajalo.tak mi je hudo nočem ga klicarit pa pisat skos,ker vem,da to zadevo sam še poslabša.naj ga pustim nekaj dni pri miru,da se ohladi?bi bilo preveč,če bi mu pisala,da ga pogrešam?js sm 19 on pa 22.
p.s. ko sem se prvič prijavila,je na forum pisala moja mlajša sestra.ker je odprla neko temo.da ne bo kdo rekel,da si zmišljujem leta.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:35, skupaj popravljeno 1 krat.
-
laauryy5 - Sramežljivka
sirova štručka napisal/-a:Čak a tisto, da je drugi poslal lupčka al neki, si pa ti pisala? Mogoče te pa "vara" oz. hoče drugo in je našel nek cenen razlog, da te pusti.laauryy5 napisal/-a:sem tudi jaz tako mislila,ko sma se pogovarjala sem ga vprašala,če je zaradi katere druge ali kaj?pa je rekel,da ne.da enostavno ne more to oprostit.
pa ko bi vsaj z moškim šla na pijačo...
Js mu ne bi verjela.
ja tisto sem jaz pisala.sestri več ne pustim hodit gor pod mojim imenom ah ne vem,kaj si naj mislim.to o 'varanju' mu verjamem,da nič ni bilo prej.če zdaj hoče drugo to dvomim po eni strani.glede na to da je dan preden me je pustil,bil normalen in ljubezniv do mene kot ponavadi.vem,da je po naravi zelo hitre jezi in zna zamirit,sploh če gre za kako laž.ampak se strinjam s tabp,da je ta razlog neustrezen.
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Jaz bi ob tem pomislila, da je morda kdaj v preteklosti (ali pa še ne tako dolgo nazaj) imel kaj s to tvojo prijateljico (oz. karkoli sta pač zdaj), in se je prestrašil, da bi ti ona kaj povedala. Ne vem no, ena od možnosti, glede na to, da zaradi take banalne stvari gre pustit punco. Ali pa je kakšen drug razlog ... Mogoče mu več ni do tebe. Kakorkoli že, če pa te je dejansko pustil zaradi tega, kar je navedel kot razlog, potem pa se tolaži s tem, da vsaj nisi več skupaj s tako nezrelim tipom.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov