Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 01. Apr. 2011 21:43

Kaj je pa pravzaprav narobe s tem, da on penis drži, ti se pa lepo naslonjena na roke spustiš dol nanj? Če si dovolj vzburjena, bo itak penis sam noter zdrsnil, tudi če ne nacentrirata na milimeter natančno.

Btw, kar se samega premikanja tiče je ful lažje, če si čimbolj naprej nagnjena (da v bistvu s trupom praktično ležiš na njem) in se premikaš bolj naprej-nazaj, ne toliko gor-dol.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 01. Apr. 2011 21:43

Mah sej, če mal paziš ga valda ne boš z nohti sej ga z roko itak primeš... pa sam počasi not, nič na silo pa da si dovolj mokra spodaj. Večkrat moreš probat, s prakso pa ti bo že uspelo ;)
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 02. Apr. 2011 20:05

po moje je lahko več zadev:

- ima malega in ga ne čutiš dovolj - sploh pa če ima manjšega je ta položaj itak čist beden...
- nisi dovolj mokra in zato ne zdrsi noter
- ni dovolj trd

ne znam si predstavljat, kaj bi lahko bilo drugega...
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 03. Apr. 2011 9:04

hmmm načeloma ne bi smel dol lezit. Da mal popravi ja ok, sam dol pa ne sme zlezit. Nama se je to enkrat zgodil, ko sem stisnala spodnje mišice in je kondom kar v men ostal... Sicer je blo smešno in sma se smejala oba, pa tud kondomi so bli kupljeni v tujini, tako da so verjetno bli mal prevlki. Te je moral skoz popravljat, če pa je njegova velikost je pa ok.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 03. Apr. 2011 14:30

Ma s kondomi zna bit včasih res smešno ja :)
A ni tko punce, da če kondom dol leze, je premajhen in rabi tip večjega?
Mah, moj se je tut nekaj zmišljeval da mu od durexa, vijola škaltica (emotions) ne ustreza.
Drugač pa suhost res ni OK, zna bit tut od tabletk, če jih imaš (leti na Konkurbino).
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 03. Apr. 2011 14:49

jao, sem se že dvakrat zmotla, sorry :?
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 03. Apr. 2011 15:25

Na vsaki škatlici kondomov piše, kakšna je širina. Ti, ki jih uporabljata vidva, so 56mm (sem pogledala, ker imam ravno iste :D), in to mu je očitno preveč, ker kondom ne sme lesti dol. Preberita malo škatlice, preden naslednjič kupita kondome, in poskusita s 54mm, pa bosta videla, če je kaj bolje. Glede na to, da se mora kondom oprijeti penisa, bo vedno malo tesen okoli korena; kar se tega tiče, se bo moral tvoj dragi pač navaditi.

Kar se suhosti tiče, je pa verjetno od tabletk. Kupi lubrikant in upaj, da bo pomagal.

Edit: šele zdajle sem prebrala originalni problem. Lubrikant je še vedno dobra opcija, ampak zna biti pa tudi, da imaš enostavno zakrčene mišice. Sploh, če si živčna, je to povsem mogoče. Pa naj te ne bo strah prijet njegovega penisa, nič mu ne boš naredila ... se mi pa sliši, kot da imaš en drug problem, in sicer grozno občutljivega (v negativnem pomenu besede) tipa. :? Ti se pa tudi ful preveč obremenjuješ s tem, kaj in kako. A ti sploh paše seksat, če moraš vsakič premišljevat, kako boš spravila penis noter pa kako se boš premikala, pa da ne bo njega kaj bolelo ... :?
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 03. Apr. 2011 15:50

Konkubina* napisal/-a:Tisto, da pa nebi bil dovolj trd... hm, nevem, mislim da je čisto ok.

hm, neveš?
misliš??
čisto ok!? :gruebel:

verjetno bo kar tu problem...
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 03. Apr. 2011 17:21

Konkubina* napisal/-a:Fant je kar občutljiv ja, pa ne samo glede penisa, tudi nasploh, ga hitro kaj fejst boli...

Softič... :lach:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 03. Apr. 2011 17:52

softič, pa še komplikator...
mislim, če se ti ne znaš nataknit (kar mi še vedno ni jasno), nej pač on poskrbi za to.
Nevem zakaj bi mu šlo to na živce, edino če si tud potem ko je že vse naštimano lesena ko hlod...

verjamem pa, da mu začenja presedat da se ne upaš dotaknit njegovega tiča, po mojih izkušnjah se penisi bojijo ženskih osmic, ne ženskih rok....
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 03. Apr. 2011 17:55

pa reč mu pač, naj si ga drži, ti se pa lepo nanj spusti - a se mu ga še držat ne da? :eek: :D če se mu ga pa pač ne da držat, ga pa ti primi pri korenu, mal naciljaj in voila! se spusti nanj.
As your lover describes you, so you are.
spuko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a spuko » 03. Apr. 2011 20:18

konkurbina, dej da te js pof**** kot bog zapove, da boš vidla kako to zgleda. Sej morda bi ti lahko tut dal link do moje webcam, ko bom v akciji s kakšno :wink:
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 03. Apr. 2011 20:29

zakaj ta creeper še ni v banovcih? :roll:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 03. Apr. 2011 20:32

ker še bog ni zapovedal.... :D
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 03. Apr. 2011 20:38

spuko napisal/-a: Sej morda bi ti lahko tut dal link do moje webcam, ko bom v akciji s kakšno :wink:

Daj lepo prosim se nam ostalih poslji link, da se bomo koncno prepricali, glede tvojih akcij!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov