Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 27. Mar. 2011 19:37

Ne vem zakaj bi bila v razmerju, ker ne zaupaš svojemu fantu :wink:

Sicer pa lahko da te res vara, glede na to kak tečna si s temi vprašanji :P
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 27. Mar. 2011 19:38

Nekako brez njegove vednosti pridobiš specifikacijo njegovega računa. Potem pa prekalkuliraš. Če tebi pošlje 100 smsov na mesec, vsega skupaj jih pa pošlje 500, je skoraj ziher nekaj narobe, ker si najbrž ne dopisuje s sestrično.

Problem je, da vedno obstaja možnost, da ima tip dva telefona, da si dopisuje prek msnja, fejsbuka, da klepeta po skypu, Hudič je, ker res nikoli ne veš. Ko se enkrat spustiš v brskanje, se ti bo prej zmešalo, preden boš z dovolj veliko stopnjo verjetnosti lahko zaključila, da te res ne vara.
Uporabniški avatar
laauryy5
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a laauryy5 » 27. Mar. 2011 19:45

ne sprašujem ga vsak dan.samo dvakrat sem ga vprašala,ker sem za to imela razlog.zdaj pa tako ali tako ne mislim tečnarit.če nekomu skos nekaj pod nos mečeš,potem to lahko tudi začne početi :P
meni se tudi zdi to nehvaležno početje.nekako bi se počutila zelo nelagodno,če bi me dobil pri pregledovanju njegovega mobilca.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 27. Mar. 2011 19:50

Kakšen razlog pa je bil, da podvomila?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 27. Mar. 2011 19:51

Včasih je moškega dobro preverit, ko se sprosti, ko ne pričakuje, ampak na bolj zvit način. :D Še posebej, če tip za večinsko populacijo dobro izgleda, ipd. :D
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
Uporabniški avatar
laauryy5
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a laauryy5 » 27. Mar. 2011 19:57

bratova žena mu je pisala kako se ima,da ga brat pozdravlja in da se mu je trenutno mobilni tel.pokvaril.da ga bo poklical z ženinega telefona.potem pa ne vem naprej kaj mu je pisala,ker ko ji je odpisoval,je po nesreči meni poslal.njej takšen smejko poslal tudi notri :*
ko sem ga poklicala in vprašala,kaj naj bi to pomenilo,to sporočilo.mi je mirno odgovoril,da mu je bratova žena pisala in da mi nič ne skriva.
nisma se kregala,ker sem mu verjela.zmeraj mi je govoril,da si ne briše sporočila,da mi nič ne skriva.ko sem pa prišla k njemu in malo za 'šalo' pokukala tel.pa ni bilo tistih sporočil in sem ga vprašala,zakaj je brisal,če nič ne skriva :wink: pa je rekel,da je pač brisal,ker ni imelo nobenega pomena.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 27. Mar. 2011 20:02

joj baba tečna, kompliciraš! kaj pa, če bi pustila eno možnost odprto, da ti ded govori resnico??
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
laauryy5
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a laauryy5 » 27. Mar. 2011 20:05

verjetno samo preveč pretiravam in si domišljam stvari,ki jih sploh ni. :D
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 27. Mar. 2011 20:10

90 % verjetnost je, da je to res.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 27. Mar. 2011 20:15

laauryy5 napisal/-a:je po nesreči meni poslal.njej takšen smejko poslal tudi notri :*
1. kaj ma bratovi ženi sploh za pošiljat lupčke - al je to sam men krneki?
2. "po nesreči".. a sta mogoče -najst vidva? Če ja, je tole izzivanje. :roll:
Uporabniški avatar
laauryy5
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a laauryy5 » 27. Mar. 2011 20:33

purple_rain napisal/-a:
laauryy5 napisal/-a:je po nesreči meni poslal.njej takšen smejko poslal tudi notri :*
1. kaj ma bratovi ženi sploh za pošiljat lupčke - al je to sam men krneki?
2. "po nesreči".. a sta mogoče -najst vidva? Če ja, je tole izzivanje. :roll:
se strinjam s tabo.tudi meni to ni všeč oziroma mi je mal humorno.jaz tudi ne pošiljam lupčkov tetinovemu možu naprimer.
nisem se takrat želela kregati z njim.je rekel,da majo tako navado in da to nič ne pomeni.jaz sem si mislila svoje in rajše pustila to temo na miru.
ni to izzivanje :)
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 27. Mar. 2011 20:47

Hm...mal čudno. Že itak je od samega tipa čudno da pošilj neke lupčke pa te fore. Pol pa še od brata ženi..

Ne vem zdej al ma navado pisat te zvezdice na koncu, ker drugače so mi mal sumljive.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
laauryy5
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a laauryy5 » 27. Mar. 2011 20:52

nanamiša napisal/-a:Hm...mal čudno. Že itak je od samega tipa čudno da pošilj neke lupčke pa te fore. Pol pa še od brata ženi..

Ne vem zdej al ma navado pisat te zvezdice na koncu, ker drugače so mi mal sumljive.

meni je on rekel,da kako bi lahko sploh pomislila na kaj drugega,če je to bratova žena.meni je to tudi zelo sumljivo,po eni strani verjamem da majo pač takšno navado,po drugi strani pa dvomim,da si je res pisal s to žensko :? da bi svoje dvome zdaj razčiščevala je prepozno.od tega je že 1 mesec in ne bi bilo primerno zdaj delati drame.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 27. Mar. 2011 21:00

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
laauryy5
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a laauryy5 » 27. Mar. 2011 21:04

sirova štručka napisal/-a:pa je od takrat še blo kej takega "neprimernega" al je zdej en mesec vse ok?

zdaj je vse v redu.pred nekaj dnevi mi je sam od sebe pokazal sporočilo od sodelavke(stara je 40 let),ki mu je čestilala ob roj.dnevu in mu pisala,da ga čaka kava.trenutno ni nič sumljivega vedenja.možno,da zelo dobro pazi,kaj dela ali pa je res vse dobro in nimam razloga za skrb.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]