Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
mislim, da je za tole debato bolj primeren tale del intervjuja
glede tvojega vprašanja: on primerja dolgotrajnejši odnos z več kratkotrajnejšimi. in seveda je logično, da imaš boljši sex z nekom, ki ga poznaš in mu zaupaš. zato je običajno sex v razmerju vedno boljši (razen tik pred koncem ) kaj pa, ko gre za več dolgotrajnejših odnosov? pa spet, kaj je tukaj definicija dolgotrajnešega odnosa?
on primerja ekstreme. 1x30mesecev z 30x1 mesec, kar za moje pojme niti ni primerljivo. kaj pa 1x30 z 2x15? ali pa 1x 30 z 3x10?
Spolna vzdržnost torej, z vidika zdravja, ni najbolj priporočljiva?
Spolna vzdržnost je lahko stvar posameznikove odločitve oziroma izbire, toda v večini primerov je vanjo potisnjen in takrat to lahko postane velik problem. Prisilna spolna vzdržnost namreč povzroči izredno nezadovoljstvo in nepotešenost ter posledično slabo samopodobo. Ljudje so prisiljeni v spolno vzdržnost zaradi najrazličnejših okoliščin. Nekateri si, denimo zaradi pomanjkanja samozavesti, ne zmorejo najti partnerja, drugi so ga izgubili, vse to pa lahko zelo slabo vpliva na duševnost in posledično na zdravje.
glede tvojega vprašanja: on primerja dolgotrajnejši odnos z več kratkotrajnejšimi. in seveda je logično, da imaš boljši sex z nekom, ki ga poznaš in mu zaupaš. zato je običajno sex v razmerju vedno boljši (razen tik pred koncem ) kaj pa, ko gre za več dolgotrajnejših odnosov? pa spet, kaj je tukaj definicija dolgotrajnešega odnosa?
on primerja ekstreme. 1x30mesecev z 30x1 mesec, kar za moje pojme niti ni primerljivo. kaj pa 1x30 z 2x15? ali pa 1x 30 z 3x10?
Zadnjič spremenil s0nckic4, dne 23. Mar. 2011 13:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Vsak raj ima svojo kačo.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
mene še vedno zanima tvoje mnjenje glede tega:
just this.
potem pa:
predpostavimo, da zna oseba za svoje FF razmerje izbrat diskreten osebke. in hvalisanje po celi vasi kera je komu dala in kolikokrat....to je stvar pubertetnikov. v kolikor se kasneje srečaš s tem, si pač slabo zbral.
če bi se vsi toliko sekirali kaj si drugi mislijo o drugih....bi še vedno naokoli vozili z kvadratnimi kolesi.
sicer pa. ve se kar držte svojih ustaljenih partnerjev. jih bo več za druge ostalo
je ženska, ki je bila med 20im in 25im letom samska in je imela n-spolnih partnerjev manj vredna in kot tista, ki jih ni imela?
še vedno ne razumem zakaj bi se morala samska ženska v cvetu mladosti na kakršnkoli način omejevati.
to mi razloži, prosim. zakaj? da bo v očeh kozmodružbe izpadla normalna, moralna in vredna resne zveze.
just this.
potem pa:
Konkubina* napisal/-a:Daš enemu, daš drugemu, daš tretjemu, se nadaljuje. Pa tipčki se radi kdaj pa kdaj pohvalijo, če so katero dobro položli. Bognedaj, da živiš kje izven večjega mesta, kjer se take stvari širijo hitreje kot kuga. Komot celo mesto/vas zve o tebi. Tipi, ki bodo hoteli resno zvezo, se ponavadi zgražajo nad takimi -> Kdo bo hotel punco, ki se je zgonla s pol vasi? Da se bodo vsi nasmihali, ko jo bodo videli? Da bo srečal 10 tipov in jih še pozdravil, obenem pa imel v mislih, da so imeli k***a v njej?
predpostavimo, da zna oseba za svoje FF razmerje izbrat diskreten osebke. in hvalisanje po celi vasi kera je komu dala in kolikokrat....to je stvar pubertetnikov. v kolikor se kasneje srečaš s tem, si pač slabo zbral.
Konkubina* napisal/-a:Problem je spremeniti mnenje okolice, dokazati, da si se res spremenil. Ko si enkrat na "takem"(=slabem) glasu, se ne otreseš hitro oz. zlahka preteklosti.Zato pa pravim, težko se je spraviti na dober glas.
če bi se vsi toliko sekirali kaj si drugi mislijo o drugih....bi še vedno naokoli vozili z kvadratnimi kolesi.
sicer pa. ve se kar držte svojih ustaljenih partnerjev. jih bo več za druge ostalo
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
s0nckic4 napisal/-a:mislim, da je za tole debato bolj primeren tale del intervjujaSpolna vzdržnost torej, z vidika zdravja, ni najbolj priporočljiva?
Spolna vzdržnost je lahko stvar posameznikove odločitve oziroma izbire, toda v večini primerov je vanjo potisnjen in takrat to lahko postane velik problem. Prisilna spolna vzdržnost namreč povzroči izredno nezadovoljstvo in nepotešenost ter posledično slabo samopodobo. Ljudje so prisiljeni v spolno vzdržnost zaradi najrazličnejših okoliščin. Nekateri si, denimo zaradi pomanjkanja samozavesti, ne zmorejo najti partnerja, drugi so ga izgubili, vse to pa lahko zelo slabo vpliva na duševnost in posledično na zdravje.
Soncica nobeden ne svetuje spolno vzdrznost, pa tudi jaz jo ne svetujem. tukaj clovek svetuje, da za kakovostno spolno zivljenje je boljse seksati z enim partnerjem 30mesecev, ker se boljse spoznas, kakor z 30 razlicnih parterjev v tem casu itn.itn, pac je lepo napisano gor v intervjuju.
floribunda, jaz niti nimam pravico govoriti, da je nekdo manjvreden. Glej ce se je nekdo odlocil ravnati na dolocen nacin in se pocuti zadovoljno, kdo sem jaz da kritiziram in govorim, da nekdo ravna narobe, ker imam samo drugacno mnenje.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Nesanica je idealen karakter za ljubico. Nezahtevna, ne rabi, da je tipu edina, vzame pač kar dobi, nič ne pričakuje... Da ženska fura harem in ima vsakega rada, ne vem no... to kaže na veliko pomanjkanje samospoštovanja. Ful bi blo zanimivo, da bi bla enkrat s tipom, ki bi ji direktno pokazal kako gleda na njo... ampak na srečo je v taki družbi, kjer so tipi uglajeni in ji ne pokažejo koliko jim v resnici pomeni in kje ji je mesto.
v bistvu ima po drugi strani ful moški karakter... take stavke ponavadi slišim od kakih tipov... da jim sicer njihove fukačice prirasejo k srcu, vendar niso zatreskani... nikoli, v nobeno... čakajo... pravzaprav ne vem na kako žensko. ni mi ravno jasen tak način čustvovanja.
Džeki... praviš da je težko dobit žensko, ki dobro zgleda in dobro fuka in da je pogoj za slednje, da ima poštimano v glavi.
Nekaj drugega je na prvem mestu. Da je s tipom, ki jo dejansko fizično privlači in si ŽELI sexa prav Z NJIM. Res pa je, da so nekatere, ki se ob vsakem tiču zelo vzburijo in jim je prav vseeno čigav je.
v bistvu ima po drugi strani ful moški karakter... take stavke ponavadi slišim od kakih tipov... da jim sicer njihove fukačice prirasejo k srcu, vendar niso zatreskani... nikoli, v nobeno... čakajo... pravzaprav ne vem na kako žensko. ni mi ravno jasen tak način čustvovanja.
Džeki... praviš da je težko dobit žensko, ki dobro zgleda in dobro fuka in da je pogoj za slednje, da ima poštimano v glavi.
Nekaj drugega je na prvem mestu. Da je s tipom, ki jo dejansko fizično privlači in si ŽELI sexa prav Z NJIM. Res pa je, da so nekatere, ki se ob vsakem tiču zelo vzburijo in jim je prav vseeno čigav je.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:56, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^vi trije ste pa najboljši prijatelji,a ne
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Najbolj da se vsi ki imajo redno konflikte na temu forumu, zmenijo v parku Tivoli, pa se zgarbajo do smti.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov