Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cauliflower - Debatorica
- Na forumu od: 26. 12. 2014
Idej malo morje Hvala vsem!
Mam zalogo za neki časa (ko mi jih zmanjka, jih pa - upam - ne bom več rabila)
Mam zalogo za neki časa (ko mi jih zmanjka, jih pa - upam - ne bom več rabila)
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Moje mnenje o tatujih, piercingih... tm 16-19 sem jih imela pet. dva pod ustnico na strani (enga bi ubistvu še zdej loh mela, se mi pmoje nikol ne bo lukna zacelila), jezik, nos, pod očesom (anti-eyebrow piercing).
se mi zdi, da so piercingi tko teenage zadevca, zdej si ga ne bi več dala delat, kr mi je res lame... (čeprav kdaj pa kdaj dobim še kako željo po piercingu).
tatuji - <33333 posebi na tipih, kakšni sleevi... mmm... če ma še kako brado, je pa tak za ožent haha
so mi tatuji in na ženskah in moških všeč, edino preferiram, da so bolj skriti.
sama imam pet tatujev, pa jih lahko vse lepo skrijem, itak sem si jih šla delat za sebe... so pa vsi manjši, me pa čaka septembra en kr velik piece, sam se bo dal spet skrit. ne upam tvegat, da me mogoče kdaj ne bi zaposlili zaradi vidnega tatuja. ne bi si oprostila
se mi zdi, da so piercingi tko teenage zadevca, zdej si ga ne bi več dala delat, kr mi je res lame... (čeprav kdaj pa kdaj dobim še kako željo po piercingu).
tatuji - <33333 posebi na tipih, kakšni sleevi... mmm... če ma še kako brado, je pa tak za ožent haha
so mi tatuji in na ženskah in moških všeč, edino preferiram, da so bolj skriti.
sama imam pet tatujev, pa jih lahko vse lepo skrijem, itak sem si jih šla delat za sebe... so pa vsi manjši, me pa čaka septembra en kr velik piece, sam se bo dal spet skrit. ne upam tvegat, da me mogoče kdaj ne bi zaposlili zaradi vidnega tatuja. ne bi si oprostila
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
to s pirsingi pa luknjami je kr problem ja.. sem tud mela željo, ko sem bla še mladič, da bi mela Monroe pa hvalabogu nisem tega naredla, ker bi mi blo žal, zdaj ko vidim kak se luknja v popku pozna:D tak da pridejo v poštev samo jezik pa intimni, druga odpade, še ušesni hrustanec raje ne
za tatuje pa jah.. zaj ko bo četrti, se bodo vsi vidli, če bom mela čop in kratke rokave..
imam pa željo, da bi si potetovirala bolj al manj celotno levo roko, ampak samo na eni polovici, podladht po notranji, zgoraj pa zunanjo, pa še enga na rebrih pa enga na boku, pol pa sem konec ker ti trije, ko jih imam, so majhni pa se mi zdi, kot da nič nimam in jih ponavadi sploh ne štejem pa me noben ne razume, ko jamram, da bi mela tatu
pri tipih so mi nori tatuji po rokah, ramenih, čez prsa, najbolj pa na dlaneh/prstih
če pa temu dodamo še malo trebuščka, dolgo belo brado pa brke, usnje s ketnami pa enga chopperja, pol pa sem tak adijo
za tatuje pa jah.. zaj ko bo četrti, se bodo vsi vidli, če bom mela čop in kratke rokave..
imam pa željo, da bi si potetovirala bolj al manj celotno levo roko, ampak samo na eni polovici, podladht po notranji, zgoraj pa zunanjo, pa še enga na rebrih pa enga na boku, pol pa sem konec ker ti trije, ko jih imam, so majhni pa se mi zdi, kot da nič nimam in jih ponavadi sploh ne štejem pa me noben ne razume, ko jamram, da bi mela tatu
pri tipih so mi nori tatuji po rokah, ramenih, čez prsa, najbolj pa na dlaneh/prstih
če pa temu dodamo še malo trebuščka, dolgo belo brado pa brke, usnje s ketnami pa enga chopperja, pol pa sem tak adijo
- avanii
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 5. 2012
Redko pristopim do fanta in ga ogovorim, vcasih se potrudim, ce se ponudi prilika ... zanima pa mr kako vi ocenite da ste pa tej x osebi na prvo zogo vsec? Dobila sem zdej obcutek, da sem skoraj vedno, ko sm sla mimo in sm pogledala proti njemu dobila pogled nazaj... nekej malega sm se pogovarjala, bolj small talk, o studiju...
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
ko ti nena samo odgovarja na vprašanja in poskuša čimprej zaključit pogovor, ampak tud kaj vpraša, vendar ne kaj takega, ki je ''pomembno'', torej npr. do kdaj je treba napisat seminarsko, kdaj se začne pouk,...
to je iz prvega pogovora, pol nadalje pa če prvi pozdravi, spet pristopi kdaj pa kaj vpraša (lahko tudi uradne pomembne stvari..)
to je iz prvega pogovora, pol nadalje pa če prvi pozdravi, spet pristopi kdaj pa kaj vpraša (lahko tudi uradne pomembne stvari..)
- Matjaz_97
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 6. 2016
Mene pa zanima kaj bi storili v mojem primeru S punco sva skupaj skoraj 5 mesecev in že sexava. Problem je v tem, da edino kar dovoli je misionarski položaji in da jo oralno zadovoljujem. Noče ne jahat, nobenega fafanja, nič ostalih položajev... Kakšno mate mnenje, da ji pokažem, ker trdi, da ni edina, ki je taka Hvalaaaaaa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]