Splošna tema za hitre nasvete
Re: Splošna tema za hitre nasvete
faks že. če nebi imel nič bi mi bilo vseeno. sam ker ima pa da je samski in da tega očitno nima namena spremenit mi pa ni všeč. nevem kako naj mu rečem če je sploh še pametno da mu govorim ker je že včeraj spremenil temo zaradi tega. drugače je uredu pa ni. ko sva sama je super učasih v družbi se pa tudi odmakne od mene
^^In kaj to pomeni, da se odmakne od tebe v družbi? Se ne obnaša do tebe kot da si njegova punca? Te je sploh predstavil svojim prijateljem, družini itd?
Je kkšna za sprehod?
Ob osmih na Lopati 

- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
Ooo, celjanar
toliko offtopica sem si provoscila, pardonne moi.

toliko offtopica sem si provoscila, pardonne moi.
Ni več punce zdej mam cajt spet viset po roza straneh in iskat seks...klasika
Celjanar, a ti na tem forumu iščeš seks? Na kak način pa?
Najbolš je da vsem napišeš zasebno sporočilo, če je za seks, vsaka tretja bo pa že za.
Vsaka tretja? To je pa že kar produktivno. 

But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
To je tak da maš do konc tedna kej za delat 

celjanar napisal/-a:Ni več punce zdej mam cajt spet viset po roza straneh in iskat seks...klasika
celo ena se te je usmilila... boga.
Če mi ne bi pobegnala iz kleti bi najina zveza še lahko trajala, tako pa sem pozabil zapahniti vrata in odšla je svobodi naproti.
Zdaj je vse pojasnjeno ja. 

Celjanar, kako se tuki sploh pošlje zasebno sporočilo? Dej mi prosim napiš. Vem da morš najprej kliknt na osebo, pa potem zasebno sporočilo, ampak pol se pa ne znajdem več, ko morš tam nekaj v okvirčke pisat.
Katera te bo pa hotela, če še zasebnega sporočila ne znaš napisat.

But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)