Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 5. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a HuDoBa » 22. Jan. 2014 17:58

^^Čist tak me zanima...a so vsi ti stranski učinki vredni tega, da se vam ni treba za deset sekund ustavit in kondom gor dat? Kaj pa kakšne drugačne oblike kontracepcije? Npr diafragma (če to sploh še kdo uporablja)? Ker, če si ene itak rabite obroček jemat ven pred odnosom, si lahko komot tut ono dajete not?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 22. Jan. 2014 18:16

^^Se strinjam s čisto vsako besedo! :flehan: :flehan: :wink:
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 10. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Green Cookie » 22. Jan. 2014 19:01

Glede metode umika ipd. je tko...jaz zase tocno vem, koliko je moj cikel dolg, kdaj imam ovulacijo oz kdaj bo nastopila (pozoren si na izcedek-sluz, temperaturo, spikanje v trebuhu, kak mozolj na obrazu, spremembe razpolozenja, prevec mocen libido-veliko bolj kot ponavadi, bolj mehke dojke,...) Zanosit itak ne mores kar vsak dan. Ovulacija nastopi priblizno 14dni pred M (zato so potrebni res redni ciklusi), par dni pred in po ovulaciji sexas s kondomi, ker so to rizicni dnevi.
Mislim res, ce se posvetis sam sebi, opazis ogromno. Nevem, zakaj bi to bilo igranje. Se mi zdi veliko vecje igranje z zdravjem pri vnasanju nepotrebnih hormonov v telo.
Uporabniški avatar
Baaaby.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Baaaby. » 22. Jan. 2014 19:10

diafragma pomojem ne obstaja več. drugače pa je treba nekaj časa da se navadiš..
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 22. Jan. 2014 19:12

res je.

Drugače pa ne podpiram seksa brez kondomov, da ne bo kdo napačno razumel.

Seks brez kondomov in z metodo umika se lahko greš samo, če se zavedaš kaj to pomeni in si pripravljen nositi posledice. Je pa problem, da ta metoda ni odvisna od ženske pač pa bolj od moškega. Mlajšim tipom ne bi zaupala.

Ni tako v easy zanosit no, pari se ponavadi trudijo kar nekaj časa za to. Sm res pa je da se lahko zgodi ko najmanj pričakuješ.

Torej če si pripravljena skrbeti za dojenčka, go for it. :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 22. Jan. 2014 19:14

HuDoBa napisal/-a:^^Čist tak me zanima...a so vsi ti stranski učinki vredni tega, da se vam ni treba za deset sekund ustavit in kondom gor dat?

ma to jaz že cel lajf govorim, pa me na tem forumu napizdevajo, češ, kaj ti junfr veš :roll:

greencookie, se js prav spomnim da si enkrat napisala da ti ne moreš imet otrok? upam da ne zameriš da to izpostavim (če je res)
hej norci :)
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Green Cookie » 22. Jan. 2014 19:50

slovenc ja neki tazga, zanosim lahko, sam donosit nebi mogla...torej še zmeraj lahko postanem noseča
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Inaa** » 03. Feb. 2014 11:57

rabim nasvet - katere kondome priporočate, fant je ful občutljiv in je ob navadnih durex kondomih vedno dobil neke srbeče rdeče izpuščaje na penisu. velikokrat sva mela tut težave s tem, da ga je nekako tiščalo. kako najt pravo velikost? možno, da bo pri kondomih brez lateksa bolje z izpuščaji?
zdej sm nehala s kontacepcijo in me že skrbi kako bo s temi kondomi, ker nekako mava slabe izkušnje iz preteklosti :P
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 03. Feb. 2014 12:19

Kolegica mela podobne probleme. Nekaj časa sta naročala tu, zdaj pa sta našla neko korejsko firmo, ki jima ful ustreza.

http://www.theyfit.si/

(p.s.: niso najbolj ugodni, ampak za sprobat če je dejansko velikost tista, ki ne ustreza je pa super :) )
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 03. Feb. 2014 13:51

Jah saj ni čudno, da je krivookih tolko, še Slovencev bo kmalu, če bomo to uporabljali :mrgreen:
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 03. Feb. 2014 15:06

krivookih je tolko glih zato, ker kondomov NE uporabljajo ne pa, ker bi jih. :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Green Cookie » 03. Feb. 2014 22:00

kaj pa tisti kondomi, ki so se nonstop vrteli po reklamah po radiju - lifestyle skin, brez lateksa in tako tanki, da sploh neveš, da ga maš gor :P
smarnca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a smarnca » 04. Feb. 2014 13:42

hej, js bi rabla eno pomoč pa sm se na vas spomlna, in sicer - delam seminarsko pr psihi na temo razlike med moškimi in ženskami, predvsem na področju ljubezni in bi bla ful vesela če bi si uzel par minutk pa rešli anketo :)

http://www.mojaanketa.si/anketa/428904618/

hvala že vnaprej :D
:)
Uporabniški avatar
sun
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a sun » 07. Feb. 2014 19:16

živjo.. no js pa se v moji zvezi soočam s problemom nesproščenosti v postelji s fantom. načeloma nimam predsodkov, ampak mi vseskozi gre po glavi kaj če nisem dost dobra zanj, kaj če mu ni všeč itd itd..
drugače se super razumema, res sem ob njemu srečna in mi daje občutek da mu nekaj pomenim in da nisem kr ena za na hitro, ampak kljub temu ''zakrknem'' v postelji :/ res nevem ravno kak se rešit te moje pregrade v glavi :nein:
bi bila vesela mnenja, nasveta kakšne izkušnje.^^

p.s.: upam da nisem zgrešila teme :D
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 08. Feb. 2014 9:06

Predvidevam da nista skupaj ravno dolgo? Drugače pa ne bi bil s teboj v postelji, če si te ne bi želel.

Drugič ne seksajta, poglejta skupaj film in se mečkajta, ne pa seksati, razen če si v nekem trenutku ne boš to res blazno zaželela in se ti bo utrgalo... Predvidevam da je pri tebi bolj problem pomanjkanje libida in v tem primeru rabiš več predigre...

Drugače pa en nasvet: nikoli ne razmišljaj kako bi zadovoljila njega, najprej poskrbi da boš ti zadovoljena potem boš pa itak avtomatično želela zadovoljiti tudi njega.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov