Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
Če imaš redne cikluse, si lahko približno zračunaš, kdaj si imela ovulacijo (približno dva tedna pred M), če si samo par dni pred M, so verjetnosti zanositve zelo zelo majhne. Če si panična, pojdi po jutranjo tabletko. Test nosečnosti lahko opraviš po izostali M. Predlagam ti tudi, da si zrihtaš ustrezno kongtracepcijo za v bodoče.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Se strinjam s Cookie. Tipu pa ne povej, ko dobiš M, naj se malo poti .
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
damn.. nezaščitev odnos je že sam po sebi polom.. drugo, kaj ga gre spet not vtikat ko je že ves spermast? nvm, prsti, jezik?
svetujem da preden z nekom seksaš, ga najprej vsaj dovolj spoznaj da veš če je vsak kanček občutka za odgovornost v njem..
sarissima naj se mal poti, ja
svetujem da preden z nekom seksaš, ga najprej vsaj dovolj spoznaj da veš če je vsak kanček občutka za odgovornost v njem..
sarissima naj se mal poti, ja
hej norci
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Mislem wtf, js sm čist penasta ratala, ko sem prebrala ta post. Očitno je tipu čisto vseeno zate in js bi ga vrgla čez vrata (ok mogoče malo grobo, samo se mi zdi to totalno nedopustno!).
Po jutranjo tabletko pojdi, če si nekje sredi ciklusa. Če si mela ravno konec M ali pa jo boš ravno dobila, skoraj ni možnosti, da bi zanosila.
Po jutranjo tabletko pojdi, če si nekje sredi ciklusa. Če si mela ravno konec M ali pa jo boš ravno dobila, skoraj ni možnosti, da bi zanosila.
- TanjaS
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2013
Živjo nevem, če je tole ravno pravi forum...ampak drugam nisem vedela, kam uvrstiti.
Torej, za svojega fanta izdelujem za božično darilo 'kartice želja' (kot npr. masaža, striptiz, sprehod, seks na nenavadnem kraju...), ker mi je že zmanjkalo idej, bi prosila, če mi malo pomagate z idejami. če katera ne ve, pač sam izbere, ko hoče določeno kartico oz željo in jaz mu jo izpolnem.
Najlepša hvala za pomoč
Torej, za svojega fanta izdelujem za božično darilo 'kartice želja' (kot npr. masaža, striptiz, sprehod, seks na nenavadnem kraju...), ker mi je že zmanjkalo idej, bi prosila, če mi malo pomagate z idejami. če katera ne ve, pač sam izbere, ko hoče določeno kartico oz željo in jaz mu jo izpolnem.
Najlepša hvala za pomoč
- justwannabeme
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2014
Zivjo!:)
Morda se vam bo najprej zazdelo da na ta forum ne spadam, saj bom komaj letos avgusta dopolnila 15 let:)
vendarle pa imam vprasanje, ki me spravlja do solz nevem kaj storiti in iskreno receno, ko na to pomislim me postane strah. lansko poletje sem v termah spoznala fanta, seveda nisem vedela koliko je star, a takoj sem postala nora nanj. pogovarjala sva se tudi po spletu in povedal mi je da je 4 leta starejsi od mene. torej jaz sem stara 14 in on 18. v svetu je to normalno, vendar pri najstnikih? kaj pa vi mislite.
Naj se dodam da se imama zelo rada, zaljubljena sva do uses in se odlicno razumeva:
)strah me je le ker tega seveda ne bi upala povedati starsem zaradi razlike v letih ker nevem kako bi sprejeli:) hvala za pomoc ze v naprej:D*
Morda se vam bo najprej zazdelo da na ta forum ne spadam, saj bom komaj letos avgusta dopolnila 15 let:)
vendarle pa imam vprasanje, ki me spravlja do solz nevem kaj storiti in iskreno receno, ko na to pomislim me postane strah. lansko poletje sem v termah spoznala fanta, seveda nisem vedela koliko je star, a takoj sem postala nora nanj. pogovarjala sva se tudi po spletu in povedal mi je da je 4 leta starejsi od mene. torej jaz sem stara 14 in on 18. v svetu je to normalno, vendar pri najstnikih? kaj pa vi mislite.
Naj se dodam da se imama zelo rada, zaljubljena sva do uses in se odlicno razumeva:
)strah me je le ker tega seveda ne bi upala povedati starsem zaradi razlike v letih ker nevem kako bi sprejeli:) hvala za pomoc ze v naprej:D*
Zadnjič spremenil justwannabeme, dne 09. Jan. 2014 18:57, skupaj popravljeno 1 krat.
-
trust - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2012
V svetu je to normalno, vendar pri najstnikih? kaj pa vi mislite
Kaj najstniki pa na marsu živijo? Ti mogoče, jaz pa ne Kaj si uni 18 letnik nemore omislit svojim letom primerno dekle in zdaj med "punčkami" išče ljubezen ajaj nwm meni se ne zdi kul, pa ne se zdaj metat v tisti koš, ko 30 letnica hodi s 23 letnikom, ker tam so odrasli, ti pa si ravno pustila od mamice cuzek Jaz se nebi šel teh igric z unim fantom, ker te bo lahko samo izkoristl, lp
Kaj najstniki pa na marsu živijo? Ti mogoče, jaz pa ne Kaj si uni 18 letnik nemore omislit svojim letom primerno dekle in zdaj med "punčkami" išče ljubezen ajaj nwm meni se ne zdi kul, pa ne se zdaj metat v tisti koš, ko 30 letnica hodi s 23 letnikom, ker tam so odrasli, ti pa si ravno pustila od mamice cuzek Jaz se nebi šel teh igric z unim fantom, ker te bo lahko samo izkoristl, lp
- justwannabeme
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2014
Ohjoj, bilo je seveda misljeno med odraslimi, kot si tudi sam ugotovil oz. dodal naj se ne mecem v njihov kos... tega seveda ne pocnem, zato sem zadnje case v velikih custvenih stiskah. Tvoje mnenje seveda spostujem, vendar ni kriv on, da si ne bi mogel omislit "primernega" dekleta in jaz se zavedam kaj se lahko stori... vendar kot sem dejala zgoraj srecala sva se in o starosti nisva govorila. hvala za odgovor, lp
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Izkoristi te lahko tudi 15 letnik, 16 letnik..ni važno.
Takšnim situacijam je vedno težko dajat nasvete in kakorkoli komentirat..ker resnično leta niso vedno prav pokazatelj. Ne poznamo tebe, še manj pa tega fanta, ki ti je všeč. Pomembno je torej kako vidva na situacijo gledata in kakšni sta vajini osebnosti. Štiri leta niso dost, v vajinem primeru je pa pač opazno predvsem zaradi tvoje starosti.
Če izhajam iz svoje situacije, jaz sem svojega fanta spoznala malo pred 15 rojstnim dnevom in on mene malo pred svojim 19 rojstnim dnevom. In zdaj sva pač skupaj že več kot osem let. Pač takšni osebi sva, da je nama pač to uspelo. Torej vse, kar ti lahko rečem je, da bodi previdna. Ne si pustit, da bi padla v "past", torej uit moraš svojemu stereotipu, ki pritiče tvojim letom (d asi mlada, ne resna smrklja, ki se bo zatrapala in na koncu imela zlomljeno srce) in on mora uiti svojemu stereotipu (da je potreben tip, ki te bo, kot je trust rekel izkoristil in da s tabo ne želi nič resnega). Samo to, da oba uideta temu je pač redka in težka situacija. Zato predvsem, previdno.
Takšnim situacijam je vedno težko dajat nasvete in kakorkoli komentirat..ker resnično leta niso vedno prav pokazatelj. Ne poznamo tebe, še manj pa tega fanta, ki ti je všeč. Pomembno je torej kako vidva na situacijo gledata in kakšni sta vajini osebnosti. Štiri leta niso dost, v vajinem primeru je pa pač opazno predvsem zaradi tvoje starosti.
Če izhajam iz svoje situacije, jaz sem svojega fanta spoznala malo pred 15 rojstnim dnevom in on mene malo pred svojim 19 rojstnim dnevom. In zdaj sva pač skupaj že več kot osem let. Pač takšni osebi sva, da je nama pač to uspelo. Torej vse, kar ti lahko rečem je, da bodi previdna. Ne si pustit, da bi padla v "past", torej uit moraš svojemu stereotipu, ki pritiče tvojim letom (d asi mlada, ne resna smrklja, ki se bo zatrapala in na koncu imela zlomljeno srce) in on mora uiti svojemu stereotipu (da je potreben tip, ki te bo, kot je trust rekel izkoristil in da s tabo ne želi nič resnega). Samo to, da oba uideta temu je pač redka in težka situacija. Zato predvsem, previdno.
It was forever..but it didnt last long..
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
justwannabeme napisal/-a: torej jaz sem stara 14 in on 18. v svetu je to normalno, vendar pri najstnikih?
Tudi pri najstnikih ni normalno V celi državi namreč velja zakonska meja pedofilstva 15 let, tako da tudi v tem primeru, ker je on polnoletna oseba (je pa res, da ne gre v vsakem primeru nujno za kaznivo dejanje; če sta približno enake stopnje zrelosti, bi šlo vseeno še skozi).
Glede ostalega pa pač res odvisno od situacije in vpletenih posameznikov, ampak jaz bi kakšno leto še počakala...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Joj ne uporabljat izraza "pedofilstvo" kr tko.. je res, da ni legalno, ni pa to (nujno) pedofilija..
It was forever..but it didnt last long..
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
ja po zakonu je to pedofilija oz, posilstvo otroka, ker oseba stara pod 15 ali tud še 15, kao ne more o sebi odločat če želi seks al ne, torej se s tako mlado osebo ne bi smel nihče zapletat in lahko, kljub temu, da se mlada oseba strinja, pristane v zaporu zaradi pedofilije.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]