Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
spoznala sem fanta, ki se mi zdi zelo simpatičen in zanimiv. Čeprav sva se pogovarjala samo enkrat, me je pritegnila njegova energija, saj veste kako to gre...No, nekako mi ne da miru, da ga ne bi poizkusila malo bolje spoznati in videti, ali je res moj tip človeka in ali je zanimanje obojestransko (zdelo se mi je že tako...). Aaaampak... živiva sicer dokaj blizu drug drugega, ampak nikakor ga ne uspem nikjer srečati, da bi ga ogovorila. Našla sem ga na facebooku, samo ne vem če ni to preveč vslijivo, da bi ga kar dodala (predstavil se mi je sicer samo z imenom, ampak na fb sem ga vseeno kar hitro našla), mogoče bi bilo bolje, da bi mu poslala sporočilo, ampak kaj naj mu napišem? Se mi zdi, da je že bilo nekaj takih debat, ampak ne vem v katerih temah. Kaj bi bilo najbolje narediti v mojem primeru?
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Jesus, da te ženska doda sama na FB in klikne kako si kaj, ker sta imela energijo ko sta se srečala.
Sign me up. Novo leto.
Naredi to. Please, for men.
Sign me up. Novo leto.
Naredi to. Please, for men.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
samo res. kaj babe mislite, da smo mi? to, da te kira tak kontaktira je običajno za enega povprečnega fanta novo leto, božič, rojstni dan pa velika noč v enem paketu
nimaš se kaj bat. če te bo odjebo te pač bo kaj te češ. te že ni prave energije kot si mislila, da je.
nimaš se kaj bat. če te bo odjebo te pač bo kaj te češ. te že ni prave energije kot si mislila, da je.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
@softTouch: ja res, daj naredi to. Jaz sem lihkar, pa še kr mal sm se mogla potrudit da sm ga našla!
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
@Dioniz&Led Zeppelin: vama se še nikoli ni zgodilo kaj takega? Jaz sem sicer enkrat že dodala in pisala enemu tipu, ampak takrat se ni nič pametnega izcimilo iz tistega. Pa tud moja prijateljica je enkrat enemu pisala, pa tud nič ni blo potem... se mi zdi, da je to kar pogost pojav no.
Ampak ja, mu bom pisala, saj izgubit nimam nič (čeprav stavim, da če ne bo zainteresiran, ga bom začela vsak dan srečavat v trgovini ali kaj takega ).
Ampak ja, mu bom pisala, saj izgubit nimam nič (čeprav stavim, da če ne bo zainteresiran, ga bom začela vsak dan srečavat v trgovini ali kaj takega ).
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
- smešna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 11. 2013
Živjoo
Nujno rabim dobr nasvet. Že nekaj časa si dopisujem s fantom katerega sem spoznala v baru v katerem delam. Najini pogovori so že prišli tudi do nekaj več, sedaj pa nujno rabim dobre predloge in nasvet kako ta najin "klepet" spremenit v kaj drugega, rada bi mu poslala kakšno žečkljivo/pohotno sporočilo pa ne vem kaj za vraga mu napisati.
Hvalaaa za vsakršen predlog
Nujno rabim dobr nasvet. Že nekaj časa si dopisujem s fantom katerega sem spoznala v baru v katerem delam. Najini pogovori so že prišli tudi do nekaj več, sedaj pa nujno rabim dobre predloge in nasvet kako ta najin "klepet" spremenit v kaj drugega, rada bi mu poslala kakšno žečkljivo/pohotno sporočilo pa ne vem kaj za vraga mu napisati.
Hvalaaa za vsakršen predlog
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Kaj pa če si nehaš pisat z njim in ga lepo po službi enkrat na kavo povabiš pa lahko v živo flirtaš?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Dej ne kompliciri
Če si mu vsaj malo simpatična, bo rekel Ja tudi na najbolj golo "dajva se enkrat na kavi dobit, da se v živo pomeniva" povabilo.
Če si mu vsaj malo simpatična, bo rekel Ja tudi na najbolj golo "dajva se enkrat na kavi dobit, da se v živo pomeniva" povabilo.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
smešna napisal/-a:jooj, ne bi jaz tko ni tok vabljivo. Ker na žalost sem jaz tak perfekcionist in mi ni všeč samo ono "Hej, greva na kavo?".
Lahko napišeš kaj v stilu, kot ponavadi tipi rečejo, ko se jim ne da več pisat oz. hočejo subtilno zapakirat povabilo na pijačo - tj. da načeloma nisi tok za dopisovanje oz. imaš na splošno raje klepete v živo / živ stik z ljudmi in če bi raje kdaj na kavi poklepetala, k se ti ne da več skos tipkat
- una
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2013
Sama imam tudi eno vprašanje oz. bolj kot ne prosim za vaše mnenje..
In sicer, s fantom sva v resni zvezi, do novega leta se bova tudi skupaj preselila in sicer se super razumeva, ampak težava je v tem (oz. vsaj jaz to doživljam kot težavo): fant ima en kup t. i. prijateljic na znanem socialnem omrežju. S tem seveda ne bi bilo nič narobe, če ne bi bila vsaka nova prijateljica na vsaki tretji fotografiji na pol gola. Pa še razumela bi, če bi bile mogoče res kolegice, na pa osebe, ki jih sreča res občasno (oz. pozna le na videz).
Že večkrat sem mu omenila, da me to moti (ker osebno to doživljam kot fazo adolescence, ki naj bi se z nekimi primernimi leti prerasla in oseba ne bi imela potrebe po dvigovanju ega na tak način).
Kaj menite? A je to normalno ali jaz nisem normalna?! (in ja, sem odrasla ženska, ne pubertetnica, res me pa zanima objektivno mnenje)
In sicer, s fantom sva v resni zvezi, do novega leta se bova tudi skupaj preselila in sicer se super razumeva, ampak težava je v tem (oz. vsaj jaz to doživljam kot težavo): fant ima en kup t. i. prijateljic na znanem socialnem omrežju. S tem seveda ne bi bilo nič narobe, če ne bi bila vsaka nova prijateljica na vsaki tretji fotografiji na pol gola. Pa še razumela bi, če bi bile mogoče res kolegice, na pa osebe, ki jih sreča res občasno (oz. pozna le na videz).
Že večkrat sem mu omenila, da me to moti (ker osebno to doživljam kot fazo adolescence, ki naj bi se z nekimi primernimi leti prerasla in oseba ne bi imela potrebe po dvigovanju ega na tak način).
Kaj menite? A je to normalno ali jaz nisem normalna?! (in ja, sem odrasla ženska, ne pubertetnica, res me pa zanima objektivno mnenje)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]