Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
laguna napisal/-a:pa dobr, sej tipi niso gate,da bi jih tok redno menjavu. pa tut nekak se mi zdi da ti ni treba sexat že po 2 mesecih zveze.
mhm. bolje je če kake dve leti počakaš, da vidiš če je to res to. se daš dol. ugotoviš, da je seks s partnerjem porazen, da se v nobeni točki ne ujemata, da furata čisto drugačen ritem, da med vama ni iste seksualne kemije, ipd.
in pol?
najbrž to velja za najstnicee, ki jim resnično ni treba podležt prvem pritisku v stilu: ,,al boš dala al pa grem.'' s strani partnerja..... in da more bit na seks pripravljen in si ga želet.
ampak da bom pri 25ih 2 mesca okolišila in s tipom, ki mi je všeč in bi lahko bil moj potencialni partner, pila sok in filme gledala...ta je pa bosa.
da o ljudeh, ki so ti všeč, ampak jih ne vidiš kot svoje potencialne partnerje, sploh ne govorimo.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Džeki napisal/-a:Največ pa imate o "kurbah" itak za povedat ženske, ki same priznavate, da si niste sposobne tipa dobit.
Za tvojo informacijo tipa imam! A tole ti posiljam, ker prevec znas filozofirat o zenskah!
If you get a good wife, you'll become happy; if you get a bad one, you'll become a philosopher!
Socrates
Zadnjič spremenil Akvamarin, dne 22. Mar. 2011 16:15, skupaj popravljeno 1 krat.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
... me je že nanamiša povzela, sam mi ni prikazal posta
edit: sm zbrko nardila. zanimal me je, koliko je laguna stara, pa mi je mala prijazno odgovorila
edit: sm zbrko nardila. zanimal me je, koliko je laguna stara, pa mi je mala prijazno odgovorila
Zadnjič spremenil s0nckic4, dne 22. Mar. 2011 16:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Akvamarin napisal/-a:Ja vsako leto sam dva nova tipa! Ti govoris kakor da je tip lubenica, ki jo pojes sam 2x letno in je to premalo.
Ma ljudje nismo sam seksualni objekti.
Ne smo pa živali.
Moj namen je bil samo predstaviti, da se lahko prekleto hitro zgodi da ima ženska veliko spolnih partnerjev.
Recimo ženska, ki bo našla partnerja ki ji bo seksualno ugajal in bo zadovoljeval vse njene ostale potrebe našla pri 17ih, in se kljub mladosti odločila da ne bo eksperimentirala, ampak da je to to... Logično da ji potem ne bo razumela če ima neka ženska več partnerjev.
Ene pa tavajo, iščejo, probajo.
Na koncu je itak važno, da najdeš nekaj kar tebi ugaja, ne glede koliko vrst sladoleda si že poskusil.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Akvamarin napisal/-a:
Za tvojo informacijo tipa imam!
Tale informacija me je šokirala. Ko berem tvoje poste, imam filing, da se pogovarjam z eno nuno. Vsaj tak vtis dajejo tvoji pogledi na spolnost.
Zadnjič spremenil Džeki, dne 22. Mar. 2011 18:10, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Akvamarin - Kofetarica
floribunda napisal/-a:ampak resnično ne verjamem, da je pestro spolno življenje posledica
nagona. in zavedanje in priznavanje svojih spolnih potreb nima, imho, nobene veze z nagonom.
še vedno ne razumem zakaj bi se morala samska ženska v cvetu mladosti na kakršnkoli način omejevati.
to mi razloži, prosim. zakaj? da bo v očeh kozmodružbe izpadla normalna, moralna in vredna resne zveze.
Pac bi morala verjeti, ker pestro spolno zivljenje je posledica spolnega nagona, skupaj z drugimi nagoni. Nagonov je nesteto, spolni nagon pa je zelo visoko na lestvici in njegovo zadovoljevanje po vecina avtorjev je primarna clovekova potreba.
Se bom malo raspisala.
Nagon je nekaj, kar prihaja iz notrajnosti tela, deluje kot konstantna sila,in oseba se tega ne more izogniti, ljudlje dozivljamo nagone, kot ena energija, ki jo moramo sprazniti. Nagoni pac vplivajo na naso biolosko in dusevno zivljenje.
Se bom skoncentrirala na zadovoljevanje cloveskega spolnega nagona. Pac vsi ljudlje imamo spolni nagon, vprasanje je kaj dobimo, ce ga zadovolimo?
Spolni nagon iz bioloskega vidika, naj bi zadovoljeval potrebo po podaljsevanju vrste, ampak vsi vemo da ljudje ne seksamo samo takrat, ko imamo namena se razmnozevat. Potem, katera je tista potreba, ki jo mi zadovoljujemo?
Odgovor je, da je to nasa potreba po zadovoljstva, ker zadovoljstvo nam nikoli ni dost.
Pac je zdravo seksati,nobeden ni rekel, da ne smes zadovoljiti seksualne potrebe, ampak tukaj se prepleta podatek povecano st.oseb, ki lahko zadovoljujejo tvoj spolni nagon? Tukaj je vprasanje, katero potrebo zdaj zadovoljuje oseba, ce recimo cuti potrebo, da hiter zamenja spolnega partnerja? Kaj mislite, a zadovoljuje samo spolnega nagona?
-
Akvamarin - Kofetarica
Džeki, zgrazam se podobno, kakor se recimo ti zgrazas nad nunah!
Mislim, da nisem edina na tem svetu, pa niti trenutno na forumu, ki osebno ne odobrava veliko st.spolnih partnerjev, ti pa to manifestiras, da se jaz zgrazam, ker nekdo zivi drugac, in da te spominjam na kaksna nuna!
Glej, jaz lepo spolno zivljenje, ne enacim s tem, da imam veliko st. sp.partnerjev in da bi me mene tisto veliko st.partnerjev naredilo zelo iskuseno!
Kaj bos svetoval tvoji hcerki, kar se tice spolnosti in velikim st.spolnih partnerjev?
Mislim, da nisem edina na tem svetu, pa niti trenutno na forumu, ki osebno ne odobrava veliko st.spolnih partnerjev, ti pa to manifestiras, da se jaz zgrazam, ker nekdo zivi drugac, in da te spominjam na kaksna nuna!
Glej, jaz lepo spolno zivljenje, ne enacim s tem, da imam veliko st. sp.partnerjev in da bi me mene tisto veliko st.partnerjev naredilo zelo iskuseno!
Kaj bos svetoval tvoji hcerki, kar se tice spolnosti in velikim st.spolnih partnerjev?
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
delusional napisal/-a:mislim, da Nesanica še dolgo dolgo ne bo v resni zvezi.
in če jo bo tip kaj vprašal, recimo koliko resnih zvez je imela in glede na to, da je že dlje časa samska, jo bo mogoče vprašal, kaj je počela v tem času in če je ves ta čas bila v celibatu ali mogoče celo o starosti njenih jebačev? se bo lagala?
Ne, ampak mu bom rekla da dovolj da mu je všeč seks z menoj. Ko bo čas mu bom razložila določene stvari, definitivno pa ne bo to na prvem zmenku.
s0nckic4 napisal/-a:ce imamo 3 povprecno inteligentne ženske. zdaj pa prva je huda za dol past, druga je povprečna, tretja pa grda.
huda bo imela v času zmenkovanja (med 15 in 30 letom) 1000 resnih ponudb dobrih in kvalitetnih tipov. sprejela jih bo 100. uspešnost (za tipa) pri njej je 10%.
srednja jih bo imela 100. sprejela jih bo 15. uspešnost pri njej je 15%.
grda jih bo imela 10. sprejela bo 3. uspešnost pri njej je 30%.
katera je zdaj lahka?
in podpis...
Delusional hvala da te skrbi za moj videz ampak ne skrbi. Lahko položim tudi 25-letnika brez problema. Dejansko lažje kot privlačnega 40 letnika. Če sem debela nevem 172cm/59 kg, kako kilo bi res lahko dala dol, aja pa majhne joške mam, to je verjetno teb ful grdo, ampak moj je navdušen nad njimi.
Glede mojih tipov, me pač privlači moč, všeč so mi moški na položaju in dejansko njihov karakter in imdiž ter inteligenca, vse to prikrije kakšno gubico ali pa dejstvo da nima šesterčka. Jz ne morem seksat z nabildanimi tipi ko te gledajo neumno kot da prvič vidijo žensko in nimajo možganov. Res ne, tud če je ful lep. To fazo sem že prerastla.
Akvamarin kar se tiče tebe pa.... Upam da ti ko boš stara ne bo žal da nisi živela bolj polnega življenja. Ne razumem zakaj je narobe če v dolčenem trenutku narediš tisto kar želiš. A je mogoče nekdo prizadet če ima ženska veliko število spolnih partnerjev?
-
Akvamarin - Kofetarica
Saj, nimam nic proti, ce mi folk popravlja, ker nisem sla nobenega tecaja slovencine, pa tudi ucna literatura je vecinoma angleska, tako da najvec sem pobrala preko komunikacije.
Ja, si moram kupit kako slovnicno knjigo in cimvec sklanjat.
Ja, si moram kupit kako slovnicno knjigo in cimvec sklanjat.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Konkubina* napisal/-a: Daš enemu, daš drugemu, daš tretjemu, se nadaljuje. .
vzameš si prvega, vzameš si drugega, vzameš si tretjega, itd...
moraš pogledati tudi iz druge perspektive...človek, ki seksa, ne daje ampak si vzame, saj seksamo zaradi sebe, ne zaradi drugih...
upam, da ti ne daješ oz. da te fant, partner ne sili v seks oz. da ne seksaš zato, da bi njemu ugodila...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]