Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Na hitro mi padejo na pamet agorafobija, klavstrofobija, panični napadi, strah pred samoto (strah pred tem, da si sam na nekem kraju) in socialna fobija. Verjemi - vem natančno kako je to in dejstvo je, da se proti temu nič(!) ne da naredit. Če imaš panične napade na javnih prevozih ali panične napade v kakršnikoli situaciji, pravzaprav, potem je edina rešitev, da jih premagaš, da se soočiš s temi situacijami, definitivno pomaga kognitivno-vedenjska terapija, osnove pa lahko najdeš tudi na internetu.
Obstaja celo neke vrste skripta o tem tule: http://www.nebojse.si/portal/index.php? ... elect&id=7
Dejstvo je, da je treba ukrepat čim prej, preden se razvije agorafobija, ki pomeni pa resnejše težave, ki se jih pa, tako ali drugače enako rešuje. In to, da greš k punci, ki ti je všeč je že dobra motivacija, ne?
Obstaja celo neke vrste skripta o tem tule: http://www.nebojse.si/portal/index.php? ... elect&id=7
Dejstvo je, da je treba ukrepat čim prej, preden se razvije agorafobija, ki pomeni pa resnejše težave, ki se jih pa, tako ali drugače enako rešuje. In to, da greš k punci, ki ti je všeč je že dobra motivacija, ne?
- pirodoksin
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 9. 2012
da da, vem vse o tem, zdravim se oz. aktivno se spoprijemam s problem že pet let, vseeno hvala za skrb.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Spopadeš se samo tako, da premagaš situacijo, ki te obremenjuje. In pika. Vse ostalo je ... poznaš tisto, kako je Freud hodil ves čas na pogrebe? Zato, ker so se mu pacienti ubijali, ker jim ni dal nobene rešitve, samo ''analizo'' ... razumeš point, ne? Vzemi koga s seboj, če ne gre drugače, mogoče kakšen par (gotovo ima kakšen tvoj kolega punco?), da bosta ona dva šla po svoje? To, da si pa že v naprej rečeš, da tega ne boš zmogel, namesto da bi iskal rešitev pa žal kaže na to, da nisi še veliko naredil, pet leto gor ali dol. (Pa ja, vem iz lastne kože, kaj pomeni panični napad.)
- pirodoksin
- Komunikatorka
peto leto aktivnega zdravljenja pomeni, da vem, kje so moje meje in da sem že marsikaj sprobal (in vem vse o zdravljenju). glede tega ne rabim nobenih nasvetov - če bi me to zanimalo, bi odprl posebej temo. sej sm rekel, da se spopadam s tem.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ok, ok. take a chill pill.
torej ti ne moreš do nje. kaj pa ona k tebi? kaj pa če se s kolegi zapelješ. npr trije kolegi greste na obalo na enodnevni izlet. in pol pride še ona. in hengate na plaži, vidva gresta vmes še na en sladoljed?
torej ti ne moreš do nje. kaj pa ona k tebi? kaj pa če se s kolegi zapelješ. npr trije kolegi greste na obalo na enodnevni izlet. in pol pride še ona. in hengate na plaži, vidva gresta vmes še na en sladoljed?
-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
Ja, zna bolet. Pač zamenjajta položaj Če boli v vseh položajih, pa ni več hec in je treba do zdravnika. Vnetja mehurja niso nedolžna!
Se me ne tiče, a vseeno ne morem bit tih...pr teb se mi zdi, da te nosntop neki boli
Se me ne tiče, a vseeno ne morem bit tih...pr teb se mi zdi, da te nosntop neki boli
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
- pirodoksin
- Komunikatorka
Spet jaz. Samo, da sporočim. Pri tej punci očitno pali to, kar mi je napisal Led Zeppelin, drugi pa ste se zgražali, da je to primerno za nezrele najstnice. Za kaj konkretno se gre? Omenil sem, da sva bila na zmenku, ona pa meni nazaj, da ja, res sva bila na zmenku, ampak fanta si ne želi. Kar je oksimoron, obenem itak kaže zanimanje, tako kot prej. Glede na to, da sem bolj resen tip, ne vem, ali naj se s tako žensko sploh ukvarjam, ker mi ni do igric.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Igrice so z vsako žensko.
Vprašanje je, če se jih želiš igrati...in če je ona vredna tega.
Če ni, greš naprej.
Vprašanje je, če se jih želiš igrati...in če je ona vredna tega.
Če ni, greš naprej.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov