Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 07. Jul. 2013 21:11

ja potem je pa verjetno vsaj eden od vaju z obale. napokat prijatle pa hop na morje za kak dan
Vsak raj ima svojo kačo.
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 07. Jul. 2013 21:28

ja ona je s primorske, samo to žal iz nekih drugih razlogov ne pride v poštev. ne bom tu razlagal, samo so določeni objektivni razlogi.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 08. Jul. 2013 7:29

Ce bos poskusal obdrzati stik 2 meseca preki neta bos izpadel pateticno..dusil jo bos in navelicala se te bo.

Pri zenskah je manj vec.

Napisi ji..da naj uziva poletje, ker ti ga bos tudi ker si ful busy tip..da imas cas takrat in takrat in da naj pride ona k tebi..in da se bo imela fajn. Ti ji postavljaj meje, ona naj pridw k tebi in hecaj jo..ne da se delas norca, ampak tako..v smislu si kul, ampaj ne vem ce si zame..si lustna..ampak name to nima nekega vpliva. Ona poskusa narediti vtis nate..zakaj, ker si ti kul. Seksualna komunikacija 101.

Manj kot skaces okoli zensk in manj kot jim dovolis da imajo vpliv nate..vec kot jim dovolis prostora in vec kot si ga vzames zase..bolj si jim privlacen.

Beri forum: uhhh ne vem kje sva..upan da greva kam..nic mi ne pise..cez dva dni pa..

Je rekel da naj pridem k njemu. Šah mat.

Morenje in pisanje ter hodenje kot cucek za njo je streljanje v svoj penis..in z vsakim takim dejanjem ji das sexualno prevlado. Hoces biti njen bratec? Delah tocno to.

Delaj obratno kakor mislis.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 08. Jul. 2013 8:05

Aja pa ne povej ji vsega o sebi. Obdrzi del sebe samo zase. Vec kot ji bos povedal o sebi..manj ji bos zanimiv.

Pa ne poskusaj narediti vtisa nanjo..da se meces ven ali kaj takega.

Napiai ji..ti si tok kul bos ful dobra frendica. Jo bos zmedel in to je kul
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 08. Jul. 2013 8:29

O mater milo ... kakšne bedarije so to LZ? Sarkazem, upam?

Saj ne morem verjet, da nekdo s takšnim ''problemom'' sploh piše na forum. Kako naj ohraniš poznanstvo v 21. stoletju? Uuuu... hmmm ... mogoče jo lahko pa pokličeš? Ji pošiljaš smse? Jo klikneš na facebooku, jo greš obiskat, ker ti to vzame ravno en dan?

Pa ne vem, kakšne odnose imate to ljudje par generacij za mojo (vsaj predvidevam (upam), da je pirodoksin mlajši od mene) ... jaz sem se med počitnicami s prvega na drugi letnik faksa redno slišala z ljudmi, s katerimi sem se na faksu družila ... z nekaterimi vsak dan.

In če bi se tip obnašal do mene tako, kot piše LZ (še vedno upam, da skrajno sarkastično), potem bi mislila, da je pač bedast in nesposoben iskreno povedat resnico; predvidevala bi, da mu nisem všeč. Če bi imela pa občutek, da mi hoče reči, da sem luštna, ampak ga to ne gane in mi bi postavljal ''meje'', namesto, da bi bil ustrežljiv in bi bil pripravljen na dogovore, bi pa enostavno mislila, da je bedak. In se ne bi ukvarjala z njim. Sploh. Tudi kot sošolka ne ...

Ampak že mogoče, da se je v zadnjih nekaj letih vse spremenilo in jaz nimam več pojma, kako dejansko delujejo ti ''medčloveški odnosi'' ... definitivno ne ... ah ... MEDčloveško!
Zadnjič spremenil *Abby**, dne 08. Jul. 2013 8:31, skupaj popravljeno 1 krat.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 08. Jul. 2013 8:29

2x ...
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 08. Jul. 2013 9:19

ej sori abby, samo dejansko se strinjam z led zeppelinom, imam izkušnje, kako prit v friendzone :D. fora je v tem, da nisva v zvezi, šele na enem zmenku sva bila, tako da bi blo to zaenkrat mogoče res boljše. pazi: nisem napisal, da želim obdržati prijateljstva, ampak da jo želim osvajati.
samo mogoče sem ji pa res veliko že povedal o sebi :\ no, nič še ni izgubljeno.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 08. Jul. 2013 11:34

Friendzone so si izmislili moški, ki imajo izjemno občutljiv ego in so globoko v sebi prepričani, da naj bi bili vsem punčkam všeč enako kot svoji mamici. Preprosta resnica je, da nekaterim ženskam pač niste všeč, ne glede na to, kaj počnete in drugim ste, enako, ne glede na to, kaj počnete. Vse ostalo - te igrice ''zadržanega in skrivnostnega'' so pa namenjene nezrelim smrkljam, ki bodo mogoče res prej ''padle'' na takšen način ''osvajanja'' (bolj poniževanja, če mene vpraša), ampak bodo tudi neznosno bolj zahtevne, cmerave, nezrele, ljubosumne ... in vse tisto, kar imate radi.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 08. Jul. 2013 11:42

LZ, mimo streljaš... če jo bo dal na ignore, bo hitro našla drugega, ne pozabi, da je le en zmenek za njima... potrebno je biti vsekakor v stiku, priporočam tudi dogovorjen obisk (obiska presenečenja ne priporočam, ker zna negativno vplivati)
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 08. Jul. 2013 12:17

Zdi se mi da kaksen sms bo kar Ok. Sam ne pretiravat. Ce ji je v interesu ohranit stike s tabo se bo tudi ona potrudila in ti pisala.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 08. Jul. 2013 13:15

abby, friendzone so si zmislil tisti, ki hočejo met več šans odprtih če si premislijo. zbirčne punčke ki se ne morejo odločit in se najprej delajo dostopne, potem ko se zaljubiš pa dajo na "hold", da še druge sprobajo.

vso to igranje deluje sam pri puncah ki se hočejo igrat igrice. če ti to ustreza, kar, sam ko pride do konca in bo nekdo zmagal, bo pač konc.
če pa hočeš da kej več nastane iz tega, pa daj karte na mizo in bodi tak kot si, ker je iskrenost pač glavni smisel resnega.
to, da si vedno prišel v friendzone če si bil kot si pa sam kaže kok več punc bolj ceni dobre igrice kot pa iskrenost.
hej norci :)
Uporabniški avatar
Captain
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Captain » 08. Jul. 2013 14:19

http://youtu.be/Uwhbr2OrZLI?t=1m7s

~scared to walk away?

ni ravno nek vrhunec umetnosti/znanosti ta vid, ampak ja .. če znaš razumet point, je tudi ok ...
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 08. Jul. 2013 14:51

^^ :respekt:

(Amen na ta video! :D)
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 08. Jul. 2013 16:22

ok, sem dojel. še kaka ideja glede prvotnega vprašanja?
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 08. Jul. 2013 17:44

Omg no ... pa kaj bi rad? Vsakih nekaj dni pošlji kakšen sms, počakaj njen odziv, povabi jo na obisk ali predlagaj, da gresta vidva skupaj na kakšen izlet po slovenski obali ... pokliči jo kdaj kar tako in malo poklepetajta, na facebook ji prilepi link do kakega članka, ki jo bi zanimal, klikni jo v klepetu in preveri, kako se ima ... nešteto možnosti je, ne se obnašat kot da si v 15. stoletju ... in četudi; ji pa napiši pismo/kartico s kakšnega izleta ... predvsem pa pokaži, da si ne želiš samo prijateljstva.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]