Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

bora bora
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 6. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a bora bora » 10. Jun. 2013 17:38

Hvala za odgovor :)

Se bom potrudila :wink:
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2010
Kraj: logatec

Neprebrana objavaNapisal/-a panthol » 10. Jun. 2013 19:39

bora bora ne kompliciraj, če on namiguje na seks teme, potem jih ti daj tudi ali pa se pozitivno odzovi, skratka ne se zapreti. Ko bo enkrat preveč "pogumen" in bo stalno nekaj namigoval na seks ga preseneti in ga malo "zaliži" po vratu iz zasede tako, da ne bo dojel kaj se dogaja... naprej bosta pa že sama vedla kako dalje :D

Če pa se bo zdrznil in debelo pogledal, pa se zasmej in mu reci, da samo "preverjaš" ali je tudi drugače tako pogumen al pa ima samo dolg jezik
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 21. Jun. 2013 16:30

Bom kar tu vprasala....ker ne vidim vec realne slike in ne zmorem razmisljatii objektivno. Torej, cca pol leta se dobivam s fantom, najin odnos je iz neverjetnega nakljucja, glede na to, kako sva se spoznala, zacetnega, sicer kratkega samo prijateljevanja, prerasel v nekaj podobnega sex-frendovstvu....torej res dobro prijateljstvo, ki ga spremlja nora privlacnost. Ne skrbijo me definicije, kaj je to, kar imava, vem samo, da je noro....precej podobni zivljenjski zgodbi in hecno podoben nivoj miselnosti, podobne prioritete...odkar ga poznam sem zelo napredovala in pomagal mi je v toliksni meri, da sama ne morem verjeti. Groza me je, ko pomislim, kje bi bila zdaj, ce ne bi bilo njega. Pojavi pa se moj strah, da bi zacela oz zacenjam cutiti nekaj vec do tega fanta. Logicno, ker sva si blizu, pa dalec od tega, da bi se prisesala nanj, znam sama s sabo, to sem pocela cel lajf, do sedaj. Ni samo sex, nocem ga zvezati, ker tudi sama rada uzivam svobodo in ne prenesem dihanja za ovratnik. Vedno sem se delala hladno, do vseh, ce razmisljam za nazaj....me redkokaj gane, ce govorim o medsebojnih odnosih. Torej ja, moj strah in da se bo zaradi mojih custev ustrasil tudi on. In strah, ker mi je ta teren nepoznan in kolebam, al mu povedati, kako mi je in tvegati, ali pa se ne in pocakati, kam bo peljal ta odnos spontano. Nocem da cuti pritisk ali da ga s tem odrinem stran....najmanj kar zelim je biti tecna punca, ki hoce na silo nekaj. Oba sva se dokaj mlada, 22 in 23, jaz se brez resne zveze do sedaj, on podobno....oba precej podobnih in odprtih nazorov glede seksa, eksperimentiranja. Mogoce sem prevec neucakana in nepotrpezljiva z vsem skupaj, kaj mislite ostali?
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 21. Jun. 2013 17:14

Ne vem, no, meni se po pol leta zdi dosti logično, da se hočeš pomenit, kaj sploh je ta vajna zveza. Se mi ne zdi, da bi s tem izpadla tečna, sploh, če boš pogovor prav zastavila. Saj ni nujno, da karorkoli spreminjata pot, po kateri gre vajna zveza, niti ni treba dokončne definicije pripeti, samo pač malo raziščita svoje poglede na to, kaj se dogaja med vama. Brez pritiskov :)
Jaz bi se poskusila tako na easy malo pogovoriti.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 21. Jun. 2013 17:51

Hvala. Predvsem rabim pogum, ker me je strah mojih čustev, ki jih v taki obliki še nisem navajena.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 21. Jun. 2013 18:25

Se strinjam s patchouli. Mislim, da bi bilo dobro se pogovorit, predvsem zato, da lahko gradiš realno podobo odnosa - da ne pričakuješ kaj, kar ni mogoče, da razmisliš o tem, kaj ti lahko on ponudi in kaj ti njemu in kaj vama je v interesu ... vsekakor je takšen pogovor nujen, če želita drug drugemu dobro in ne bi rada, da bi bil kdo prizadet. Nikakor to ne rabi biti prisila, pač pogovor o tem, kaj kdo čuti - vedno si je bolje biti na jasnem! :)

OT: Kolikokrat sem napisala ''kaj''?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 21. Jun. 2013 18:44

rokerca napisal/-a:Hvala. Predvsem rabim pogum, ker me je strah mojih čustev, ki jih v taki obliki še nisem navajena.

I hear ya :D
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 23. Jun. 2013 13:20

To je to, its out. Sicer ne kaze najbolje, ampak sem vsaj iskrena do sebe in njega. Se pocasi pripravljam, da preidem nazaj v cold bitch slash ice queen stanje. :D
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 23. Jun. 2013 13:32

Ti bi nekaj več, on pa ne?
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 23. Jun. 2013 13:40

Meni je kul, kot je, samo glede custev sem hotela bit iskrena in ga ne odgnat s tem. Zelim pa vedeti, kako stvari stojijo na njegovi strani, thats all. Zanimivo je reagiral, po eni strani, da mu je vse ok in nic narobe....ampak imam smotan obcutek kot da me noce prizadeti. Se bova se pogovorila, baje. Po eni strani sem si kar oddahnila, ker imam vse karte odprte, sem pa zivcna, ker ne vem, kaksne so njegove.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 23. Jun. 2013 13:49

Aha. No upam, da bo čas pokazal, da so njegova čustva do tebe enaka tem, ki jih ti gojiš do njega. :)

Drugače te pa na nek način razumem, ker je tudi meni v preteklosti redkokdo prišel do srca in, ko se je to le zgodilo, tega nisem želela kar tako izgubiti.
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 07. Jul. 2013 19:41

Zanima me, če imate kake predloge glede naslednje težave ali izziva, kakor se vzame :)

Pred kratkim sem eno punco, kolegico iz faksa, povabil na pijačo in je glede tega vse ok, kaže zanimanje. Zdaj je problem, da se ne bova videla pribl. 2 meseca, kolikor pač trajajo počitnice, nobeden izmed naju ni iz ljubljane ... jaz bi pa seveda rad obdržal stik oz. držal to zanimanje z njene strani. Ena opcija je občasni kontakt preko FB-ja, samo mam nekak odpor do tega, načeloma se preko neta samo dogovarjam, redko mam kake daljše intimne pogovore, niti se mi to ne zdi primerno. Morda enkrat na teden ali dva tedna ... Mate kake domiselne načine, kako jo še osvajati preko neta (lahko pa tudi brez neta, če je možno) pa da ne izpade patetično?
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 07. Jul. 2013 20:11

Dobiti pa se ne moreta, sta tako daleč?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 07. Jul. 2013 20:20

joj, k da je net pekel od pekla :roll: pogovarjaš se kot normalno, samo da s tipkovnico in kjerkoli. plus je v tem da maš čas premislit kaj boš rekel. patetično pa ne vem zakaj bi bilo.. spet neki predosdki. bi blo trapasto da bi ene bedarije začel govorit al pa da je v živo sploh ne bi poznal, v tej situaciji pa ne vem zakaj bi blo ful neki narobe glede tega..
hej norci :)
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 07. Jul. 2013 20:50

rokerca napisal/-a:Dobiti pa se ne moreta, sta tako daleč?

ja, v bistvu sva oba iz čisto drugih koncev slovenije, oba mava 2,5 ure z vlakom do ljubljane :). sej če bo slučajno kak koncert alpakaj, potem bom predlagal, da se dobiva, samo to bo sigurno bolj redko.
@slovenc: ja sori, jaz mam pač slabe izkušnje s takim dopisovanjem in zelo nerad odpiram kake intimne teme, če ne vidim osebe v živo. saj sem rekel, da je opcija in bom tu pa tam načel kak pogovor, samo bi bil pa rad še malo bolj izviren ...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov