Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Nejcika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 2. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Nejcika » 05. Maj. 2013 13:56

Kljub temu da imata s kolegico včasih težave, pa zdaj pred kratkim sta šla tudi narazen, ampak ne za dolgo, sem se po razmisleku odločila, da res zamenjam dejavnost in se družim izključno samo še s kolegico. In naj sama rešujeta probleme. Kolegica je le kolegica in nočem biti v sporu z njo.
Pa lep dan še naprej.
Lola22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 5. 2013
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Lola22 » 05. Maj. 2013 14:40

Na kakšen način naj ga povabim na sex,da bo sigurno sprejel? :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 05. Maj. 2013 14:49

^^ Ne vabiš ga, ker je to zaključena zgodba. Nehaj težit in najdi drugega FF.
Lola22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 5. 2013
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Lola22 » 05. Maj. 2013 16:44

Zakaj zaključena zgodba?
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 05. Maj. 2013 17:37

Zato ker sta si povedala, da ne želita nič več, ker se ne videvata in se ne slišita/te on ne kontaktira več. Zato. Najdi novega, tako FF deluje. Ni bil tvoj fant, nič mu nisi pomenila, seksa s teboj pa se je naveličal. Očitno, drugače bi še poklical/te prišel poseksat.
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 05. Maj. 2013 19:31

V bistvu je Led Zeppelin povedal pravilen odgovor.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 05. Maj. 2013 19:41

^^ Ne, v bistvu ga ni, ker je tip najprej rekel, da mu ni do česa več, ona pa se je s tem strinjala. Piše, da je kazal znake zaljubljenosti, ampak kot ženska natančno vem, kakšni so ti znaki: pošiljanje smsov, malo prijaznosti, mogoče kakšna bonboniera ... stvari pač, ki jih mlad tip naredi, da bi seksal ali si zagotovil reden seks kar se da dolgo. In če bi bil zaljubljen bi to tudi povedal, nikakor ne bi rekel, da njemu ni do česa več. ;)
Uporabniški avatar
Captain
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Captain » 05. Maj. 2013 21:42

Lola22 napisal/-a:Jaz si drugače razlagam. Ko sem rekla,da nočem biti resna,je bil vesel. Če bi rekla,da bom resna,bi bilo verjetno konec,ker on tega ne želi.

no, meni tole daje malce drugačen občutek... vsi sklepali, da pač je tip govoril iskreno in po resnici, kot smo kao navajeni ...
glede na reakcijo - torej, da je skenslal na polno (se ne javi, itd), imam pa občutek, da si tip želi nekaj več, ko pa je zvedel, da s tabo ne bo nič, se je pač varianta "nasmehnil in odkorakal" .. in zdaj se skuša čim bolj oddaljiti od tebe, da te čimprej pozabi ...

dajem nekih 75%, da je tale scenarij bolj verjeten kot tisti, da je njemu use kul, pač je samo "čudežno izginil" ...

na krajše: se strinjam z LZ-jem ...
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 05. Maj. 2013 22:43

Jaz si te 'zaljubljene znake' predstavljam, da se je npr. začel bolj nežno obnašat do nje, mogoče pokazal več čutnosti, če sta prej recimo bolj 'mehanično občevala' :D (tj. zgolj kot prijatelja pač), jo bolj ljubkoval, po koncu ob slovesu poljubil (veliko FF tega ne prakticira) in podobno :) Pa se je mogoče hotel zdaj nazaj potegnit, ker ve, da ona ne čuti česa več, ali pa ker je tudi njega zgolj zaneslo mogoče...
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 13. Maj. 2013 7:58

rabim nasvet
torej med vikendi pomagam v enem lokalu, kjer dela tud en zelo simpatičen dečko, par let mlajši od mene. Na začetku se nisva kaj preveč pogovarjala, potem sva začela malo flirtat. Enkrat mi je omenil, če bi šla po šihtu na pijačo, pa jaz tisti dan nisem mogla, potem pa sem naslednji teden jaz povabila njega. No in sva šla, debatirala na polno, ampak meni se je malo zapletal jezik, ker ga zadnje čase res nič ne pijem in se me je malo prijelo :D V glavnem zgodilo se ni nič, on me zelo privlači ampak sem preveč pussy, da bi naredila še kaj več... Je pa problem, ker naslednji vikend on zadnjič dela. Torej kaj naj naredim oz., bi blo bolje vprašat kako naj se opogumim da bi še kaj naredila?
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 13. Maj. 2013 8:03

Zakaj pa ne bi on česa naredil? Sicer pa ... lahko ga povabiš na še eno pijačo, ampak je po mojem slab znak, da te ni že povabil na še drug zmenek.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 13. Maj. 2013 8:47

Nimam časa njega čakat, ker samo še en viked delava skupaj. Ne vem, ful težko berem njegove signale, ker včasih je super flirty, drugič pa sploh ne...Razen če se me "boji", ker sem starejša :)
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 13. Maj. 2013 17:58

najboljše da zakompliciraš pa spustiš vse iz rok. vprašaj, povej, riskiraj. kdo ne riskira ne profitira. na koncu pa mogoče oba isto mislita, oba nimata jajc vprašat, pa oba bota spustla priložnost iz rok.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Čarovnjak
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 5. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Čarovnjak » 13. Maj. 2013 18:30

Mene zanima če lahko tako dobim punce v diskoteki. Uletim noter v oprijeti majci in pridem do punce ki mi je všeč. Iz žepa potegnem ogledalo in jo prosim če ga lahko drži, da nekaj vidim. Gledam se v ogledalo 10sec ter začnem govoriti O FAK KWA SM NABIT LEJ TA BICEPS NO PROU NABIT SM NO. Punca začne občudovat moj biceps sledi potem seks. Kwa pravte punce na to metodo pecanja.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 13. Maj. 2013 18:39

dej model ne trollaj.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov