Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Lola22
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 5. 2013
- Kraj: Ljubljana
Kaj naj naredim,če mi prijatelj za sex kar naenkrat ne piše več?obnaša se kot,da bi bil zaljubljen,nato mi reče,da ne želi nič več. s tem sem se strinjala,ampak od takrat se je spremenilo. ne videvama se več,čeprav jaz bi se rada videla.ignoriram ga že nekaj dni,ampak bi mu pisala,..kaj naj naredim?
- Speer
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2013
Lola22 napisal/-a:Kaj naj naredim,če mi prijatelj za sex kar naenkrat ne piše več?obnaša se kot,da bi bil zaljubljen,nato mi reče,da ne želi nič več. s tem sem se strinjala,ampak od takrat se je spremenilo. ne videvama se več,čeprav jaz bi se rada videla.ignoriram ga že nekaj dni,ampak bi mu pisala,..kaj naj naredim?
Ko se neresna stvar sprevrže v resno... Grow some ballz in se odkrito pogovorita, kje stojita.
Neutral men are the devil's allies.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ti iščeš pozornost, on išče tvojo ljubezen...pogruntal da je ne bo dobil, in šel naprej.
Pameten poba
Pameten poba
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ti iščeš pozornost, on išče tvojo ljubezen...pogruntal da je ne bo dobil, in šel naprej.
Pameten poba
Pameten poba
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- Nejcika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2013
Ok, znašla sem se v zelo čudnem stanju. Namreč vsak dan se vidimo z kolegico in njenim fantom (ker skupaj opravljamo neke dejavnosti) in prišlo je do tega, da se med mano in njenim fantom pojavljajo določene iskre. Vidim, kako me gleda, da si želi moje bližine in kako pristopi k meni ko kolegice ni zraven. Strast je precej velika, ampak ne upam se spuščati med njima. Kako naj mu dopovem kaj si mislim? ne vem kaj naj nardim. ker se bojim da bo prišel trenutek ko se bom težko zadržala. kolegica pa me tudi včasih čudno gleda.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:13, skupaj popravljeno 2 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:13, skupaj popravljeno 2 krat.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Lola: Naveličal se je, bila sta samo FF, kar pomeni, da ima zdaj že dve novi punci, ti mu pa nisi več zanimiva. To je to.
Nejcika: Meni je to, kar pišeš naravnost podlo. Če bi jaz vedela, da neka moja kolegica počne podobno in to celo, ko sem jaz zraven, ne bi več v življenju spregovorila z njo. Da ne govorim o tem, kako zelo plehek in podel mora biti takšen tip. Če je zadeva res obojestranska in nisi ti le ljubosumna in polna sama sebe, pa takole interpretiraš.
Nejcika: Meni je to, kar pišeš naravnost podlo. Če bi jaz vedela, da neka moja kolegica počne podobno in to celo, ko sem jaz zraven, ne bi več v življenju spregovorila z njo. Da ne govorim o tem, kako zelo plehek in podel mora biti takšen tip. Če je zadeva res obojestranska in nisi ti le ljubosumna in polna sama sebe, pa takole interpretiraš.
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Ja, tole početje Nejcika... temu fantu od kolegice najbrž predstavljaš nekaj novega, vznemirljivega (se velikokrat zgodi, če se v daljši zvezi stvari ohlajajo), samo ne vem zakaj mu jasno ne poveš (če že čutiš vse te signale), da se z vezanim ne misliš zapletat, sploh pa je fant tvoje kolegice, halo... če bi mu ti jasno povedala, dvomim, da bi še kaj poskušal/koketiral. Aja ups, problem je v tem, da tebi ta pozornost očitno godi ane? Nisi naredila nič v smeri, da bi stvar zatrla ampak imam občutek, da še prilivaš olje na ogenj s svojim odzivanjem na to.
Pa se tudi jaz strinjam s sirovo glede strasti. Si razumno bitje al nisi? Ne se zgovarjat na neko živalsko strast...
Če tip ne išče samo obstranske avanture, bo razčistil in zaključil s punco (pač v primeru, ko nekdo vztraja v zvezi samo iz navade- se velikorat zgodi, da rabi tako budnico). To ni mišljeno samo za ta primer ampak na splošno. Ne se pa zapletat z vezanim tipom (sploh pa tipom svoje prijateljice), ker to je enostavno podlo, pa nezemeljska strast gor al dol
Pa se tudi jaz strinjam s sirovo glede strasti. Si razumno bitje al nisi? Ne se zgovarjat na neko živalsko strast...
Če tip ne išče samo obstranske avanture, bo razčistil in zaključil s punco (pač v primeru, ko nekdo vztraja v zvezi samo iz navade- se velikorat zgodi, da rabi tako budnico). To ni mišljeno samo za ta primer ampak na splošno. Ne se pa zapletat z vezanim tipom (sploh pa tipom svoje prijateljice), ker to je enostavno podlo, pa nezemeljska strast gor al dol
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Nejcika se strinjam s sirovo.
Drugače lahko na enostaven način rešiš problem: dobivaj se izključno samo še s kolegico. Zamenjaj aktivnost, naredi vse, da se boš držala stran od njega dokler ne bo xy dne samski ali vdovec, če je "strast" rees tako velika. Čeprav je tukaj veliko "strasti" po moje samo prepovedan sadež iz obeh strani in pumpanje ega. Naredi kar moraš narediti, drugače pa kakor moje življenjske izkušnje kažejo: Vse se vrača, vse se plača
Drugače lahko na enostaven način rešiš problem: dobivaj se izključno samo še s kolegico. Zamenjaj aktivnost, naredi vse, da se boš držala stran od njega dokler ne bo xy dne samski ali vdovec, če je "strast" rees tako velika. Čeprav je tukaj veliko "strasti" po moje samo prepovedan sadež iz obeh strani in pumpanje ega. Naredi kar moraš narediti, drugače pa kakor moje življenjske izkušnje kažejo: Vse se vrača, vse se plača
A goal without a plan is just a wish.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov