Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Sekip
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 5. 2012
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sekip » 04. Mar. 2013 10:01

Haj! Rabim nasvet koga bolj izkušenega. Imam dobrega prijatelja s katerim se slišiva vsak dan in poveva stvari že nekaj časa (3 leta). Vem, da je imel punco s katero se videvata zelo malokrat, živita narazen. O njej mi ne govori, edino če ga kdaj vprašam in še to je redkobeseden. Zdaj ga ne sprašujem več. Z njim grem na pijačo, greva skupaj na kakšen izlet, pošiljava si objeme, poljubčke, bil je pri meni doma, povabil me je k sebi itd.
Kaj naj si mislim o vsem tem? Lahko sčasoma nadejam kaj več ali rajši ne?
elektrobum
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 7. 2012
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a elektrobum » 04. Mar. 2013 10:16

Sedaj preko besed enega neznanega forumraša boš teško vidla koliko ima izkušenj ( zgolj domneve po načinu pisanja/ razmišljanja)

Glede na to da vajina scena že traja 3 leta.. bi se že lahka človek zamislo,
oz. se poznata res do " potankosti" ( navade, cilje, način razmišljanja itd..) kar je za moje pojme dobra popotnica da bi lahko okronala ga z zvezo...

Sploh ne vem zakaj ima punco ( sta narazen, pa se malokdaj vidita) ? halo...
mislim da ravno to "o njej ne govori" boš morala povleči iz njega . da vidiš kakšen odnos ima do nje,, kaj čuti.. mu je mar.. itd...da boš lahka ocenila.. kam spadaš...ali boš ostala zgolj dobra kolegica ki se lahko nasloni nate.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 04. Mar. 2013 10:43

Če ni nikoli rekel, da bi šel narazen z njo da bi bil s tabo ali omenil da bi bil samski, ne bo nikoli hotel nič resnega, oziroma tega očitno s tabo noče.

Tebe ima za zraven, najbrž za ego in trenutne potrebe, če bi bil moški dejanj bi rekel: "tako bo, jaz bom s tabo", potem bi imela šanso...samo je nimaš.

Ti si bila porinjena v kategorijo. če grem narazen s tisto žensko, imam to ki me čaka. Ne bodi rezervno kolo.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
DoeJane
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 8. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a DoeJane » 14. Mar. 2013 13:24

vtipkala sem v iskalnik pa mi je vrglo prevec zadetkov pa pol nisem sla iskat.. :)
v glavnem.. mene zanima, kaksna je razlika med lubrikanti na vodni osnovi in silikonski osnovi? prednosti, slabosti? katerega priporocate za analni seks? najboljse bi bilo, da iz izkusenj.. :wink:

thanks..
what goes around, comes around
PikicaPokiica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a PikicaPokiica » 01. Apr. 2013 18:58

Pozdravljeni po 2 letni zvezi sem se razšla s fantu in nato je v življenje prišla oseba, ta oseba v meni vzbuja najprijetnejša čustva. S temu fantu se poznama že od prej že preden sem spoznala bivšega vendar sma bila vse do pred 4 meseci le znanca. Zgodba se je začela pred 4 meseci, ko sva se začela srečevati na zabavah. Tako sma eno noč prišla v kontakt in seveda se je zgodilo nekaj. Sledilo je dopisovanje in čisto prijetno druženje, ki se je razvilo v prijetno avanturo. Sedaj sem se nekako navezala na njega in ga imam zelo rada to sem mu dala tudi jasno vedeti vendar tip ne da bi rekla da je hladen ampak ga nekaj drži nazaj. Ponavadi se čez vikende srečamo kje zunaj in se imamo lepo in pristanem v njegovi postelji potem naslednji dan je on kot, da se nebi nič zgodilo. Jaz mu seveda dam vedeti, da bi rada kaj več od njega ampak potem se skregala in reče naj ga pustim na miru vendar ne gre in pošljem sms dva tri štiri tudi če ni odgovora kot bi bila obsedena z njemu in tip mi da totaln ignor. Potem imava ignor nekaj dni in ko se srečava spet preskoči neka iskrica in pristanema skupaj. Res je,da fant še nikoli ni imel resne zveze čeprav je že 22 let star, js sm pa že to dala skoz in vem kako je biti v resni zvezi. Neka iskrica je neka čustva so ampak naju ne pripeljejo na pravo pot, kot da bi ga nekaj držalo nazaj. Prosim pomagajte mi svetujte mi kaj naj naredim, da bi se tale romanca spremenila v zvezo . Hvala vam za odgovore
elektrobum
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 7. 2012
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a elektrobum » 01. Apr. 2013 19:24

... ;D
Zadnjič spremenil elektrobum, dne 04. Jan. 2015 14:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 01. Apr. 2013 19:31

He‘s just not that into you.
To ga drzi nazaj. In ce je to res, ne mores ravno veliko narediti. Pa nehaj mu tezit pa posiljat smsje kot obsedena, ko ti na prvega ne odpise, to je skrajno pateticno in cloveka prej odbije...
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 01. Apr. 2013 19:37

Tebi tudi nič ni jasno.
Najprej bi vse naredila, da bi dobila nazaj čudnega bivšega, zdaj pa tu pišeš, da si že pred 4 meseci spoznala enega in si spet naletela na ne ravno biser.
Ah no, punce... serjete ga.
The world is as you are.
_sly_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a _sly_ » 01. Apr. 2013 20:23

Naslednjič ga ignoriri, pa boš vidla reakcijo...
rumenazirafa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 4. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a rumenazirafa » 02. Apr. 2013 10:50

Imam problem. Pri svojih 22 letih sem imela bolj ali manj enake probleme s fanti. Stvar je taka, da spoznam fanta se resnično ujamemo, neka kemija definitivno je. Ampak slej ko prej pride do vprašanja kaj vse to prijateljevanje vodi. In vedno dobim faking isti odgovor, si super punca, prijazna s tabo mi je resnično fajn, ne težiš, ne kompliciraš skratka za ožent. Bla bla bla. A resne nobeden ne želi. Z nobenim od njih nisem seksala, lupčkanje sem in tja in to je to, nato je vedno prišel ta pogovor. In resnično ne vem kaj je narobe z mano, sm nekak se mi ne da več.
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 02. Apr. 2013 11:19

welcome to the club :D

Jaz imam še nadgradnjo. Vsi se trudijo okoli mene dokler ne pride do sexa, potem pa ali nočejo nič resnega, ali se pobotajo z bivšo... :twisted:
Don't worry, be happy!!
rumenazirafa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 4. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a rumenazirafa » 02. Apr. 2013 11:42

okej potem vsaj nisem edina :D drugač pa ja bivše so tudi standard pri meni :D sm resnično resnično čezdalje bolj vrjamem d bom forever alone :D
Uporabniški avatar
mucamjaumaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 4. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a mucamjaumaca » 11. Apr. 2013 11:50

Zdravo! :hallo:
Prosila bi vas za vaše mnenje in kak nasvet.

Stara sem 20, moj fant prav tako. Skupaj sma že malo več kot 4 leta. Živima skupaj, pri meni. Kot pri vsakem paru pač pride včasih do kakega prepira...drugače zadeve štimajo.
Mam pa en problem in sicer, zdi se mi da čeprav me ima rad, mislim da me nima dovolj oz. me ima ful manj kot imam jas njega. Hodi v službo preko študenta, in zraven izredno študira.
In zmeraj ko ga iz službe pokličejo da ga rabijo (čeprav je tisti čas pisan nekdo drug, on pa bi moral biti doma) jim je vedno na voljo. Niti enkrat noče rečt NE. Četudi ga prosim naj pač en dan ostane doma, noče.
Saj drugače me ma rad, je zelo prijazn do mene pa vse. In potem mu enkrat omenim da že spet gre delat, čeprav bi moral bit doma je pa takoj jezen in se skregama. Ker pravi da rabi denar. Saj jas to vse zastopim, ampak jas sem mnenja da ga izkoriščajo (kot vse študente), in bi komot kdaj reko NE. Vsaj enkrat, da bi vedla da mu res nekaj pomenim pa da bi se nečemu odpovedal zaradi mene.
Pa šef je zelo prijazen ker se tudi izven službe poznajo z družino.. In se da vse lepo zmenit kdaj rabi kaj fraj.

Res bedno se mi zdi da pri 20letih, cele dneve dela, fraj je samo takrat ko ima šolo in se more učit.
Jas sem se zaradi njega že maričemu odpovedla, in sem ostala doma, da bi bila skupaj. Saj ne da hočem da sva cel čas skupaj. Ampak če pride domov ob 19ih, pa res nimava nič od dneva.
Potem pa je še utrujen itd.
In če jas vse to mirno prenašam, in ga pol kliče šef: Lahko prideš jutri delat, ker bi nekoga rabo... Pa reče: JA, ni problema. Če rečem pač okej pa pozabim pol je vse kul, ko mu pa samo omenim da spet ni mogo rečt da ma že kake načrte in ne more pol pa se začnejo prepiri. :twisted:

Kaj ve mislite, sem prezahtevna al kak mu naj dopovem, da nočem nič slabega? :oops:
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Inaa** » 11. Apr. 2013 11:58

ja normalno da če rabi denar, in če ima možnost delat, da bo šel delat. hvala bogu da ima službo. js mislim da se zarad tega res ni vredno kregat, sej je razumljivo da bi ti rada več časa preživela z njemu, samo če se gre pa za službo, pa mislim da moraš pač mal potrpet.
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 11. Apr. 2013 12:00

Mislim da to nima veze z zvezo. Pač je tak karakter, ne zna rečt ne. Pa še denar rabi, kot vsi. Ga kar razumem.
Ne se tolk sekirat in se rajš sama malce zamoti.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov