Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 01. Mar. 2013 15:47

mene pa zanima, katere so te dodatne stvari, ki onemogočajo uporabo kondoma? ker mene ne ovira pri ničemer. dodatna izobrazba pri seksu pa vedno prav pride...
Vsak raj ima svojo kačo.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 01. Mar. 2013 15:57

O moj bog ... ni zanesljivo, ker se ąe tako ''izkuąenemu'' moąkemu lahko zgodi ena sekunda brez nadzora ... in ne rabi mu v celoti prit vate, dovolj je ľe precej manj.

Pa tudi kar se tiče SPB je to, kar počneą povsem neodgovorno, kot je napisala ľe emanuela.

Da ne govorim o tem, da tudi jaz ne razumem, česa se ne da počet s kondomom ... imata sado-mazo igrice, pri katerih si v noľnico vtakneą noľ in mu lupią penis?
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 01. Mar. 2013 19:04

Meni se pa zdi prav "zabavno" brati, ko začne pisati zelo prepričljivo, češ da sta samo ff, potem pa na koncu sprašuje (in to šele po treh spolnih odnosih), ali je metoda umika sploh zanesljiva. Ja, ful. Pa tudi precej zanesljivo lahko stakneš kakšno spolno bolezen, ker to je pa očitno reees zadnje, kar se tebi lahko pripeti, glede na to, da sb nisi omenila niti z besedico. Važno, da (zaenkrat) še nisi zanosila. Pa še to je pod vprašajem.

Trikrat do sedaj sva že imela spolne odnose, ki pa niso bili zaščiteni... predvsem zaradi tega, ker si on tega ne želi

Se pravi je važno samo kaj si on želi? A otroka si pa želi, ali kako?
Ne spravljajte se k seksu, če začnete pri repu in greste v rikverc smeri. Najbolje, da nas prihodnjič, ko boš morda zanosila, prideš spet vprašat, če je možno, da si zanosila zaradi nezaščitenega odnosa.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 01. Mar. 2013 19:20

Pa dobro no calm down people. Pač se je puža odločla po svoje (oziroma po fantovo), če pa bo prišlo kaj v obliki neželene nosečnosti ali SPB, bo pač sebi pripisala.

Bom js bolj kratka in jedrnata: seveda lahko zanosiš, kot tudi pri drugih oblikah kontracepcije; % da se to zgodi je pa od več faktorjev tu odvisen. Če nisi perajt za bebo je mogoče bolš da se podučiš kak vse ''tiste'' stvari delat s kondomom.
Flavij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Flavij » 01. Mar. 2013 21:42

Infinity napisal/-a:...Trikrat do sedaj sva že imela spolne odnose, ki pa niso bili zaščiteni... predvsem zaradi tega, ker si on tega ne želi in tudi oba lažje ekperimentirava še dodatne stvari med seksom, ki jih zaradi kondoma ne bi mogla...

Ne morem verjeti, da toliko žensk nasede 'izkušenim' tipom in njihovim neverjetnim razlogom za neuporabo kondoma (alergija na lateks, izguba spomina v trgovini, neplodnost in podobno). :nein:

Infinity napisal/-a:...On je zelo izkušen tip in čutim, da se ima precej pod kontrolo, ko te stvari počneva...

60 let star znanec s štirimi otroci je tudi mislil, da obvlada. Zdaj pa je ponosen oče petih. :)
Uporabniški avatar
Infinity
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Infinity » 01. Mar. 2013 21:43

Za spolno prenosljive bolezni sva še opravila teste preden sva sploh imela kakršnekoli odnose. Test sem zahtevala jaz, ker sem po njegovih izkušnjah vedela, da je imel pestro preteklost glede sexa. In vsi testi so bili negativni... tip je torej popolnoma zdrav in možnost SPB je izključena.

Je pa tako, da sva precej divja kar se sexa tiče... in ja, kondom bi recimo oviral izvajanje blow-joba. Pač imava tak "sistem" da najprej nekaj časa seksava, potem ga dam jaz v usta (če bi uporabljala kondom, bi ga on moral dati dol in potem spet gor, ko bi šel spet vame).

Skratka, mene je pri vsem tem zanimalo samo to, če je tista predsemenska tekočina dovolj, da ženska zanosi.
Pa še to... a imajo to predsemensko tekočino vsi moški vsakič, ko seksajo?
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 01. Mar. 2013 21:58

^^ Blow job je ta tvoja huda eksotika? :D Ja naj da kondom dol, potegni mu ga in naj ga da nazaj (novega, seveda). Ali pa si nabavita kondome z okusi, pa bo. ;) Ali pa naj ga da malo noter, potem mu ga pa potegni in pogoltni. Sem prepričana, da se ne bo pritoževal. :D

Če si zdrava, potem lahko razmisliš tudi o tabletki ...

Sicer pa: možnost, da zanosiš s predizlivom obstaja. Dovolj je, da jo bi imel enkrat v napačnem trenutku.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 01. Mar. 2013 22:06

Ok meni se zdi pohvalno, da sta se šla testirat za spolne bolezni. :gut:

Drugače se pa meni metoda umika zdi kar dost zanesljiva metoda. Pa da me ne bo zdej kdo napadal, da spodbujam to obliko 'kontracepcije'. Samo po mojih izkušnjah oz. ko se pogovarjam s kolegi, še noben ni zanosil na ta način. Ko so pazili je bilo vse ok, ko so se pa odločil, da bodo mel otroka, pa so nehal pazit in je bila ženska kmalu noseča. Pa niso bile to kake kratke zveze, ampak dolgoletne. Sem tudi jaz to prakticirala več let, v tistih najbolj kritičnih dnevih (ovulacija) sva dostkrat s kondomom, drugače pa je bilo vedno vse ok.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 01. Mar. 2013 22:15

Al pa začni merit temperaturo pa opazovat sluz. Metoda nnd pri tistih, ki jo dosledno prakticirajo, deluje. Če se navadiš kdaj maš plodne in neplodne dni, se boš kšn dan manj sekirala v stilu "kaj pa če je kj blo".
Beya_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Beya_ » 01. Mar. 2013 22:38

*Abby** napisal/-a:^^ Blow job je ta tvoja huda eksotika? :D Ja naj da kondom dol, potegni mu ga in naj ga da nazaj (novega, seveda). Ali pa si nabavita kondome z okusi, pa bo. ;)

In ja, punca bo cela nora, ko bo imela kondom z okusom jagode v ustah. Probaj, pa verjemi, da neboš nikomur več tega priporočala.

Sicer pa sem tudi jaz mislila, da ko govoriš o eksotiki, da govoriš o ''kinky fuckery''. Toda pohvalno, da sta opravila teste, ampak za metodo umika moraš res poznat svoje telo. In kot je napisala Anjeske, začni s tem.
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 01. Mar. 2013 22:47

Beya_ napisal/-a:
*Abby** napisal/-a:^^ Blow job je ta tvoja huda eksotika? :D Ja naj da kondom dol, potegni mu ga in naj ga da nazaj (novega, seveda). Ali pa si nabavita kondome z okusi, pa bo. ;)

In ja, punca bo cela nora, ko bo imela kondom z okusom jagode v ustah. Probaj, pa verjemi, da neboš nikomur več tega priporočala.

Mišljeno je bilo v šali. Zato, ker se mi zdi to, da ne more menjat kondoma enostavno totalno butast izgovor, zakaj bi seksal brez.
Beya_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Beya_ » 01. Mar. 2013 22:51

Aja, ok, potem pa se opravičujem, ampak res nisem razbrala iz tega, da je bilo mišljeno v šali. Sicer pa se strinjam, seksat se da isto dobro s kondomom in dedi, ki pravijo, da za njih druge opcije ni, so zame nezreli ''najstniki'', ki ne mislijo na nič drugega, kot pa nase! ;)
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 02. Mar. 2013 22:54

Metoda umika je sicer menda bolj varna, kot vsi strašijo. Jaz nanjo kljub temu ne bi nikoli pristala kar tako z enim FF... Ene ste res prave "sproščenke" :razz:
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 03. Mar. 2013 14:56

Mogoče je res varna, a predvsem za tiste, ki se najprej dobro informirajo o njej in šele nato preidejo k praksi, ne pa da začnejo najprej seksat in se šele nato gredo informirat o tem. Jaz se sploh ne bi imela jajc (bolje rečeno jajčnikov) spravit k temu, če bi ves čas med seksom razmišljala, da bo kmalu obstajal/a minni me. Slika A ni point seksa ravno užitek in sproščenost?
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 03. Mar. 2013 18:44

ok metoda umika ne pomeni samo da ga umakne. Slediti moraš tudi svojim plodnim in neplodnim dnevom + biti pripravljena da vseeno lahko spodleti. Ko imaš plodne dni ni potrebno da ne seksaš, je pa priporočljiva uporaba spermicida. Misilim pa da če uporabljaš to metodo je edino fer da jo uporabljaš izključno, če si pripravljena poskrbeti za otroka v primeru spodrsljaja.

Meni je sicer ta metoda čisto ok v primeru stalnega FF odnosa, sem pa tudi zelo jasna povedala, da če zanosim ne mislim delati splava, samo toliko da ne bi jokal, če bi se kaj zgodilo. Tako se tip vsaj res potrudi, da ne bi zanosila. No vsaj kolikor je v njegovi moči...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov