Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
hahah
bilo je super. res!!!
pogovarjala sva se celo noč, ene 9 ur sva se samo pogovarjala niti filma nisma mogla gledat, ker sva si imela toliko za povedati
se pa nič ni zgodilo in sem vesela, da ne, ker sem ugotovila, da nisem še pripravljena za kakršn koli fizičen stik z moškim mislim, nekaj me je objel pa sn kr "zmrznila", nisem se primerno odzvala, tak bol distancirana.
mislim, da je def. mel kaj v mislih več, ampak je bilo vseeno super, ne bi ničesar spreminjala. še do doma me je pospremil, sva se še pogovarjala pri meni... ležala na postli pa se pogovarjala.
nisem si mislila, da obstaja oseba s katero si imam toliko za povedati res. 9 ur blablabla poslovila sva se ob 6 zjutraj
bilo je super. res!!!
pogovarjala sva se celo noč, ene 9 ur sva se samo pogovarjala niti filma nisma mogla gledat, ker sva si imela toliko za povedati
se pa nič ni zgodilo in sem vesela, da ne, ker sem ugotovila, da nisem še pripravljena za kakršn koli fizičen stik z moškim mislim, nekaj me je objel pa sn kr "zmrznila", nisem se primerno odzvala, tak bol distancirana.
mislim, da je def. mel kaj v mislih več, ampak je bilo vseeno super, ne bi ničesar spreminjala. še do doma me je pospremil, sva se še pogovarjala pri meni... ležala na postli pa se pogovarjala.
nisem si mislila, da obstaja oseba s katero si imam toliko za povedati res. 9 ur blablabla poslovila sva se ob 6 zjutraj
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
kikyca napisal/-a:Ker če je hotel sam kaki seks pol veš, da najbrž ne boš več slišala nič od njega
No ja, enkrat samkrat potrpeti pomoje ni nek problem. Če je tip neresen, lahko glumi, da noče prehitevati s seksom, tudi mesec ali dlje.
Seveda se to ne nanaša nujno na primer Exit in fanta, s katerim se je dobila. Tako na splošno sem napisala.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
) malo prej je šel domov hihih
smo bili včeraj zunaj pa... ja DD je prespal pri meni...
seksa ni bilo, ker sem rekla, da mi je prehitro, je bilo pa vse druga
ah. aaah DDDDD
kakšen občutek čutiti KONČNO po stotih letih druge moške roke. pa ustnice me bolijo od lubčkanja.
sam je kr hitr šel :s češ, da noče izkoristit moje gostoljubnosti.... hm. upam, da mu je bilo ok
smo bili včeraj zunaj pa... ja DD je prespal pri meni...
seksa ni bilo, ker sem rekla, da mi je prehitro, je bilo pa vse druga
ah. aaah DDDDD
kakšen občutek čutiti KONČNO po stotih letih druge moške roke. pa ustnice me bolijo od lubčkanja.
sam je kr hitr šel :s češ, da noče izkoristit moje gostoljubnosti.... hm. upam, da mu je bilo ok
- micenaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 2. 2013
potrebovala bi en nasvet. ker se sama ne morem odločit kaj storiti. s fantom se poznava dobrih 14 dni, in sva še v fazi spoznavanja, ampak je čutit neko naklonjenost problem pa je ker je imel te dni rojstni dan, medva pa se v teh dneh dobiva na pijači. zdej pa ne vem ali mu naj kupim darilo ali je dovolj samo čokolada ali neki podobnega. zato me zanima kaj bi ve storile na mojem mestu?
hvala za vašo pomoč
hvala za vašo pomoč
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Citiram v ustrezno temo:
Infinity napisal/-a:Imam prijatelja, s katerim se super razumeva in privlačiva. Nisva ravno v zvezi in se tudi nimava namena poglabljat v to smer, da bi postala par.
Imava zvezo, ki temelji izključno na seksualnem poželenju in privlačnosti. Trikrat do sedaj sva že imela spolne odnose, ki pa niso bili zaščiteni... predvsem zaradi tega, ker si on tega ne želi in tudi oba lažje ekperimentirava še dodatne stvari med seksom, ki jih zaradi kondoma ne bi mogla.
On je zelo izkušen tip in čutim, da se ima precej pod kontrolo, ko te stvari počneva. Pač ni tisti neizkušeni najstnik, ki bi mu v parih minutah nekontrolirano prišlo. Ravno zaradi tega tudi pristajam na takšen nezaščiten seks. "Naravna zaščita" je pač taka, da par sekund preden mu pride da svojega 'korenjaka' ven.
Sedaj pa vprašanje, koliko je takšna metoda sploh zanesljiva kar nosečnosti tiče? Je možno, da bi nekaj tekočine šlo ven iz njega še preden bi prišlo do tistega pravega orgazma oz. izliva. Je tista morebitna majhna tekočina dovolj, da bi prišlo do oploditve?
The world is as you are.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Za predsemensko tekočino sicer ni dokazano, da lahko zaradi nje zanosiš.
Ti pa moram-če še ne veš povedati, da si popolnoma neodgovorna. Če se tip res obvlada itd, misliš, da je izkušnje dobil z masturbacijo?
To te sprašujem zaradi spolnih bolezni.
Ampak....ti jih že ne moreš dobiti, pa še zaupaš mu, ne?
Ti pa moram-če še ne veš povedati, da si popolnoma neodgovorna. Če se tip res obvlada itd, misliš, da je izkušnje dobil z masturbacijo?
To te sprašujem zaradi spolnih bolezni.
Ampak....ti jih že ne moreš dobiti, pa še zaupaš mu, ne?
The world is as you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]