Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
carrie_ - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2012
Ampak ona s temi, ki ti je od njih "qrce" kazala nima ničesar , je res ? In če sta bila zadeta, ti je sigurno pokazala to v fori in sta se pol mal hecala iz obupanosti decev ? Daj, odvrzi mlečne zobe in ji povej po resnici, sej ni tako težko. Ona se s tabo ne bi družila, če ji ne bi bil všeč... Razen če misli, da si gej, to pa menda ne?
-
carrie_ - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2012
V bistvu je še bolj zakomplicirano. Moški mora nardit prvo potezo in to tudi na pravi način. Mogoče pa je problem pri njej ravno to, da misli in se boji, da bi jo pohorc mel samo FF/ONS Pri ženskah se vse začne v glavi - ne moreš nardit first move s "qrcem" Zato pa verjetno vsi, ki so ji poslali une fotke odpadejo, pohorc pa še ima šanse, ker še ni pokazu, da je kmet... Ampak če na koncu tud ne bo ničesar naredil, bo verjetno začela res mislit, da je gej
-
foxy.lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 9. 2009
Junija sem spoznala nekoga, ki me je prevzel s svojo prijaznostjo in humorjem, vendar sva ostala le pri pogledih in flirtu. Dodal me je na fb in na Pinterestu.
prejšnji dan mi je komentiral na fotko iz potovanja, da bi mogoče šel nekoč tja
kaj naj mu odgovorim?
ko pride do komuniciranja s fantom, ki mi je všeč, sem največji debil -.-
mogoče bi bilo fajn nekaj v stilu ''rada bi šla še kdaj tja // upam da grem še kdaj tja''[/color]
prejšnji dan mi je komentiral na fotko iz potovanja, da bi mogoče šel nekoč tja
kaj naj mu odgovorim?
ko pride do komuniciranja s fantom, ki mi je všeč, sem največji debil -.-
mogoče bi bilo fajn nekaj v stilu ''rada bi šla še kdaj tja // upam da grem še kdaj tja''[/color]
Zadnjič spremenil foxy.lady, dne 11. Dec. 2012 14:42, skupaj popravljeno 1 krat.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
o bože, zdej se že na pinterestu peca
ne vem, neki v stilu 'priporočam, pa še mene s sabo vzami, js bi šla takoj še enkrat'
ne vem, neki v stilu 'priporočam, pa še mene s sabo vzami, js bi šla takoj še enkrat'
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov