Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 8. 2011
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 06. Dec. 2012 10:32

Moram jo skenslat, obvezno!!!!

Z eno malo že par let prijateljujem. Ni neko težko prijateljstvo, včasih gremo skupi ven, se ga napijemo in se mamo fajn. Mala ve, da me mika. Dobro ve, ampak me zajebava. Spušča mešane signale. Normalno, da jo napadam. Zelo. Ampak se mi izmika, hkrati pa mi pribija, kak bi bil idealen fant zanjo in take. Poseksal je nisem, še zalizala se nisva. Malo objemčkanja, šlatanja ... Nič od nič. Fanta nima, ni mi jasno zakaj, ker je zeloooo huda. Rekel sem ji že, da se ne mislim z njo družit, da naj me ne kliče. 3 mesece se nisva vidla, kar je šlo mimo ko šus, potem sva bla spet na istem. Po eni strani me gleda ko boga (s tistimi velikimi očki, smejanje foram, rada je blizu mene, se me dotika, provocira ... ), po drugi strani me kensla vedno, ko jo napadem. "Kaj ti je? Kake maš to?" in se smeji. Hočem se je znebit enkrat za vselej. Poln qrac mam že nje in teh njenih for. Ok, huda je, mel bi jo, magari do konca lajfa, ampak če noče, noče. Jaz ne mislim trpet, ne mislim gledat njenih dolgih nogic, lepih očk in si mislit, kaj bi ji delal, ona pa me bo tam zajebavala. Ampak .. kako jo skenslat, če mi bo po 2 mescih spet poslala sms, kdaj se kej vidimo, jaz bom pa pozabil na vse to, kar zdaj pišem?? Nisem zaljubljen v njo, se pa vsakič, ko smo skupaj, na polno zapalim na njo, ker je res ena boljših punc, ki jih poznam in ker se res klapava.
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 06. Dec. 2012 14:53

Povab jo na zmenek nekam na lepše, ne. Tako bo vidla, da si resen in sprejela. če si ji vsej mal všeč:) Če te zavrne, pol pa lahko veš, da je ne zanimaš dovolj, simple ko pasulj :)
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 06. Dec. 2012 17:02

Preprosto povedano, jo lepo odjebaj. Ce je tako otrocja, da se nekaj igra s tabo, te ni vredna. Ce se pa se nekaj sili (SMSi ipd.), ji pa lepo reci, da noces vec komunicirat z njo in cao ter jo pozabi. Vcasih moras zgrda, ce zlepa ne gre.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 06. Dec. 2012 17:08

enostavno. povej ji celo resnico in ji povej, da te ne zanima kot navadna prijatlca in, da bi rad prekino stike z njo, če ona noče več kot pa neko igranje, medtem, ko se fuka (pa tud, če se ne) z drugimi.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 06. Dec. 2012 17:09

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 06. Dec. 2012 17:11

ja, nismo mi krivi, če smo narejeni tak.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 06. Dec. 2012 17:11

Men po opisu deluje kot neka najstnica, ki ji pač paše tvoja pozornost in to tud lepo izkorišča... če bi pa želela imet s tabo kaj bi pa po mojem že zdavnaj konkretno nakazala brez tega, da ji enkrat je drugič pa je hladna kot led. Daj jo na ignor in se ne ukvarjaj več z njo al ji pa direkt povej kaj bi ti rad od nje, če ne bo resno vzela in bo še zmeraj zajebavala jo pa lih tak še vedno lahko odpikaš in ji poveš da ti ni do njenih hecov ter prekineš stike z njo.
Yada, yada, yada...
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 07. Dec. 2012 14:09

Mnja, brez veze vse skupaj. Sem se poskušal postaviti v njeno vlogo, kolko ti mora bit nekdo všeč, da reagiraš tako kot ona. Bolj malo. :) Jaz bom naredil črto čez.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 07. Dec. 2012 14:38

^ edino pravilno.

čeprav mi ni jasno, kako ti je lahko ena bolj kul žensk, če je več kot očitno egoistična attention whore in se ji je*e za čustva prijateljev, da se takole igra s tabo. nevem kake ženske pol ti poznaš.
Vsak raj ima svojo kačo.
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 07. Dec. 2012 15:03

Pač štekava se in tudi vizualno mi je huda. Neke vrste punca, ki bi si jo želel met, ki je ne najdeš na vsakem koraku. Mislim, da je tvoja oznaka attention whore, ki se ji jeb* za čustva prijateljev, malo pretirana. Po moje jo še malo leta dajejo. Sej tudi z moje strani ni ravno vse tip top, ker je v osnovi ne jebem pet posto, je ne kličem, ne kontaktiram, skačem za drugimi, takoj ko je alkohol v igri, pa navalim na njo. Verjetno je malo prisotno tudi tisto "nočem uničit prijateljstva", ampak to je bullshit, če je interes, to niso ovire, ane. Sem pa v rollercoasterju, ker jo pozabim, se zapalim na njo, jo spet pozabim in tako ne pridem nikamor. Po moje ji grd ravno nisem, ker se celotna družba druži le zato, ker se midva tako zmeniva in ker mi je že pribijala razne neumnosti, ampak vseeno to ni to, tu vmes nekaj manjka. Po eni strani oba drživa distanco, po drugi ne tako da je vse skupaj kr neki. Zdaj še kolegi pritiskajo name, zakaj je ne zapecam, da je kao nora name, ampak jaz tega ne čutim, v smislu, da bi se jo trudil povabiti ven na nek normalen date, ker se mi zdi, da bi dobil košarico. Bedno. Kot en najstnik se počutim včasih. :)
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 07. Dec. 2012 18:03

"... da bi dobil košarico?" Tebe je strah, da te bo zavrnila?

Glede na to, da misliš zdaj stike prekinit z njo... zakaj je ne probat povabit na dejt pa videt kaj bo rekla in če te zavrne, lih tak prekineš stike. Saj nimaš kaj za zgubit, če jo že itak misliš skenslat.
Se mi rahlo zdi, da niti sam neveš prav kaj bi rad.
Yada, yada, yada...
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 07. Dec. 2012 18:43

Ma dej, kr neki kompliciram, ne vem kwa mi ni jasn. Črta čez. To se zdj že predolgo vleče. Pol pa tu pišem, razglabljam in je še pozabit ne morm. Hvala za komentarje vseeno. :)
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 08. Dec. 2012 11:02

Včeraj je bilo spet pestro. :) Zvečer me kliče za pivo, se najprej nekaj zgovarjam, vztraja in si rečem, no pa grem, da to dokončno rešim. Seveda je bilo potem tistih pivov več in sva imela kar zanimive debate. K sreči so mi stvari postale kristalno jasne - to je presrana najstnica, ki nima pojma, kaj bi sama s sabo. Med nama sem čutil kilometrsko distanco. Jaz sem zanjo nek "dude", ki mu bo pravila neumne zgodbice, ko nima druge družbe. Hvala lepa, takoj ko sva se poslovila, sem zbrisal njeno cifro. Danes zjutraj že vidim sms "kam pa danes?". Ga ignoriram in mi spet pošlje, zakaj ne odpišem. Ji napišem, da brez zamere, ampak mi ni več do druženja z njo in naj me več ne kliče. Ona nazaj le :-O in s tem je zgodba zame zaključena. :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 08. Dec. 2012 11:14

v roku 2 tedneh jo boš poknil
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 08. Dec. 2012 12:08

:lol:
Zadnjič spremenil pohorc, dne 08. Dec. 2012 18:05, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]