Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 04. Sep. 2012 18:50

pol pa čestitke :D

ne vem, meni bi se zdelo blazno 'blah', da je tipu en aspekt moje zunanje podobe tako zelo pomemben. bi ga mela za malček omejenega.

mogoče ker nimam glih ne vem kakih balonov :)
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 04. Sep. 2012 22:44

zdej spet nevem, če sem se prav odločila... zdej me spet vleče nazaj k njemu
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 04. Sep. 2012 22:48

Ja pol pa idi k njemu nazaj v svet pasivnosti, omejevanja in slabega seksa. Samo ne pol jamrat, kako je on kaj kriv.
The world is as you are.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 04. Sep. 2012 22:51

nisi se.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 04. Sep. 2012 23:15

^^ Zakaj se ni, meni se zdi razumno, da se je odločila končat zvezo, v kateri se ne počuti ok :) Vsaj jaz sem razumela, da zdaj pod vprašaj postavlja to svojo odločitev. Je pa težko verjetno po toliko letih, ja, je za pričakovat, da bodo kakšne krize po razhodu :/

Glede velikosti oprsja pa, jah, jaz tudi tega ne razumem, ampak saj po drugi strani je pa ogromno žensk, ki jim je npr. izredno pomembna višina potencialnega partnerja (kar je tudi nek zunanji aspekt) in tisti neustrezne višine že avtomatično nimajo šans za zvezo pri njih :)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 05. Sep. 2012 0:38

pardon. zamutila sem. prebrala sem, da misli, da se je slabo odločila.

prav se je odločila. seveda ga boš pogrešala. se spomnila nanj. podvomila.

ampak čez čas boš zaziher ugotovila, da si storila prav in da je tako najbolje za oba.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 05. Sep. 2012 7:25

groza. grozaaa. srce me boli. kljub temu, da sva imela kako zadnje leto slabe odnose, ga imam še vedno zelo rada, vedno je bil dober do mene... še nikoli v življenju nisem bila tako zmedena - včeraj sem bila cel dan dobre volje, potem zvečer pred spanjem sem se pa jokala :s zakaj bi se zvečer tako bedno počutila pa se jokala, če bi rada šla z njim narazen? groza. pa še vedno me je strah, da bi mi bilo žal. najraje bi prevrtela čas naprej, da preskočim to obdobje prebolevanja :((
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 05. Sep. 2012 7:33

sem si vedno mislila, da bo lažje to prebolet zato, ker je škripalo. pa boli. zelo zelo zelo.
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maniac » 05. Sep. 2012 8:56

ne, težje je prebolet zveze, kjer dalj časa škripa, ampak je tip vseeno ok, kot pa zveze, ki so na videz super, poltem jo pa eden drugemu ornk zagode (ga prevara, kar naenkrat pusti itd.). v drugem primeru se vsaj lahko tolažiš, da je partner itak kreten.

glej, težko bo, ampak si se prav odločila. ne obupat, ne popustit, pa boš videla čez kak mesec, ko bo najhujše mimo, da se boš počutila kot bi se znebila težkega bremena. :wink:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 05. Sep. 2012 14:28

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 05. Sep. 2012 16:24

ja valda da dramo, ker mi ni kr tak prekiniti petletno zvezo. no sam vseeno hvala za ta komentar. prav nekam si ga bom zapisla, da me malo spusti na realna tla, ko me bo stisnilo.
Uporabniški avatar
DiNozzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2011
Kraj: Divjina

Neprebrana objavaNapisal/-a DiNozzo » 10. Sep. 2012 5:21

Ahhh, je bil dober dopust...
Slika

Okej zdej pa tole k je res zanimivo...
yeny.k. napisal/-a:1. mi je prijateljica predstavila njenega prijatelja/najboljšega kolega od njenega fanta
2. sva se začela pogovarjati po fb-ju
3. parkrat smo še šli na pijačo
4. sva prišla že do sms-ov (to je trajalo pribl. 2 meseca)
5. poleti smo dvakrat šli ven... spet mi 4je
6. kaj sva ... prijatelja ali hoče kaj več ??

Haha, boyfriend material :D
Ta tip je pa res pogumen...kaj sta, predvsem tisto kar boš ti naredila...lahko ga imaš friendzonanega še naprej, lahko pa ga vprašaš kam vse to pelje.
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.

- Herbert Hoover on engineering
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 24. Sep. 2012 23:24

mogoče bo zvenelo malce čudno, pa vseeno, ker res nevem, kaj se dogaja...

namreč spoznala sem tipčka, vse uredu in prav, in da pač greva sexat...in ko sva prišla do njega, ko bi dejansko moglo pridet do sexa, pa..sem dobesedno okamenela. Pa ne da si ga nebi želela, daleč od tega, v glavi so bile misli, kako si ga želim, pa vendar, ko me je poljubljal, mu poljubov nisem mogla vračat. Kot tist magnet, ki ga nikakor ne moreš dt skupi. Hotla sm, pa kr nekak nisem upala, al kaj jst vem kaj. Sex je bil čista polomija, kot da sem ena tistih lesenih deklet, katere ležijo kot hlod v postelji. Niti glas ni prišel od mene. Čeprav vseeno je pasalo, ampak kot da me ni bilo tam, neznam razložit. V bistvu mi je po drugi strani šlo kar na jok, bolela me je duša. Sva se dobila drugič, tretjič,...zgodba se je ponovila vsakič.
Mal sm zabluzila, vem, ampak, mi lahko kdo vsaj približno razloži, kaj se dogaja??? Ker take se ne poznam.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 24. Sep. 2012 23:26

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 24. Sep. 2012 23:27

kakšen kos mesa, kam si zašla.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]