Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Suzany
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2012
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Suzany » 07. Avg. 2012 14:46

Odgovarjam fantu, ki ma težave z osvajanjem žensk. Začni mal športat pa mal deli na zdravi prehrani pa kakšno knjigo preberi o čustvih al pa tuki na forumih mal teme obdelaj. Več kot veš, bolj boš suveren, bolj boš sproščen pa če boš še nekaj kilc zgubil, se boš boljše počutil pa še nekaj koristnega za zdravje naredil.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 16. Avg. 2012 19:56

Mene pa zanima, kaj bi vi naredil v primeru, da se vam ponudi enkratna priložnost selitve v tujino, za daljše obdobje (par let), brez partnerja. Kje je problem? Če bi se selila v to državo, bi tam ostala za stalno, partner se nikoli ne bi mogel preselit z mano (ni pogojev, ne pride v poštev). Bi vi na mojem mestu šli vseeno? Namreč malo sem v dilemi..partnerja ljubim, ampak tale Slovenija...že od malega sem vedela, da bom šla ven iz tukaj..
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 16. Avg. 2012 20:09

zakaj pa partner ne bi mogel it s tabo?

če je situacija taka, da boš svojo odločitev, da ne greš zaradi partnerja obžalovala in jo občutila kot da si se žrtvovala, potem ti ne ostane drugega kot da spokaš in greš.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 16. Avg. 2012 21:41

pojdi. če vama bo začelo škripat in ti bo zveza pomembnejša se lahko še vedno vrneš. lahko pa da uspe!

aja, kolikšna razdalja pa je ta tujina? ker letalske karte se lahko dobijo že za smešno poceni. lahko se vidita vsaj 1x na mesec, če imata oba službo (pa plačata vsak pol karte). ali celo na 14 dni, če so karte do 200€. tako da ja, pojdi!
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 16. Avg. 2012 22:17

hja, jaz vem kaj bom naredila, no, sem prepričana 99%. Sicer pa, karte so od 800-2600€...on ima otroka, blablabla...nebom razlagala, ampak se zakomplicira.

Me je sam zanimal, a je to res preveč egoistično, kot nekateri pravijo.. :roll: :D
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 16. Avg. 2012 23:07

mah egoistično.., pri teh stvareh sem jaz vedno na strani, da se poskusi. če ne gre, lahko še vedno prideš nazaj in je vse po starem. pač se morata obe strani prilagodit. konec koncev gre samo za par let. in s tvojim sta lahko skupaj še 50 let. gre za precej mali procent v bistvu.

ampak po cenah sodeč gre za ornk tujino :) sem mislila, da je eu :) čestitam!
Vsak raj ima svojo kačo.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 16. Avg. 2012 23:15

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:25, skupaj popravljeno 1 krat.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 16. Avg. 2012 23:25

egoistično. kakor vzameš...če boš ostala tu boš pa 50 let jokala za izgubljeno priložnostjo. in ne bo prav nič boljše.

ampak da bosta pa par let zdej na daljavo (in to konkretno daljavo) zvezo furala, se mi zdi pa malo iluzorno.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 16. Avg. 2012 23:28

Jp. Tu se zdaj odločaš ali fant ali tujina. Čisto in samo na tebi je, da se odločiš kaj ti je bolj važno, glede na to, da si napisala da on ne ob nikoli šel za tabo in da boš ti ostala tam, če greš. Če si se že odločila, te naj mnenja drugih ne skrbijo preveč.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 17. Avg. 2012 21:57

Po moje bolje iti v tujino. Ce ze razmisljas o tem, tvoja custva do tvojega fanta ocitno niso tako mocna, da bi bila nelocljiva..
hej norci :)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 17. Avg. 2012 22:03

aaaaand he's back!
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 17. Avg. 2012 23:45

:D ''lajk'' na floribundin post, v temi o Egipčanih sem čistooo enako pomislila! : :P
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 18. Avg. 2012 8:04

White_Widow napisal/-a:Mene pa zanima, kaj bi vi naredil v primeru, da se vam ponudi enkratna priložnost selitve v tujino, za daljše obdobje (par let), brez partnerja. Kje je problem? Če bi se selila v to državo, bi tam ostala za stalno, partner se nikoli ne bi mogel preselit z mano (ni pogojev, ne pride v poštev). Bi vi na mojem mestu šli vseeno? Namreč malo sem v dilemi..partnerja ljubim, ampak tale Slovenija...že od malega sem vedela, da bom šla ven iz tukaj..

kaj je zdaj za 5 let ali za stalno?

ni reči, ki bi bila boljša od mojega partnerja. nikoli se ne bi preselila v tujino, če bi vedela, da bo zato zveza propadla. ker mi ena kulska plača ne bi nadomestila mojega fanta. če bova šla, bova šla oba. tako da ne, jaz ne bi šla. raje imam gnilo slovenijo in perfektnega fanta kot perfetno državo in sem tam totalno nesrečna.

verjetno sama sebe dovolj dobro poznaš (in svojo "ljubezen") da se boš odločila pravilno.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
acih
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a acih » 18. Avg. 2012 8:11

WW če bi bila na tvojem mestu bi sprejela odločitev, da se preselim v tujino. Glede partnerja pa mogoče bo zveza uspela, je pa velika verjetnost, da bo propadla. Mnogim se bo to zdelo egoistično, in bi kot claire rekli, da ne zamenjajo svojega partnerja za nič na svetu, ampak statistika ne laže vsak tretji zakon se konča z ločitvijo, pa čeprav so na začetku ali pa po 5 letih popolni.
No pač moje mnjenje glede zvez ( redke se obnesejo za vedno ) je takšno ...
WW sledi svojim sanjam !
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 18. Avg. 2012 9:41

Jaz se totalno v vsaki besedi strinjam s claire. Zamenjati človeka, ki mi pomeni vse na svetu za denar? :eek: Ne, ne mislim, da je to egoistično, sploh si ne predstavljam, kako je to mogoče. A človek, ki ti v vsem stoji ob strani, ki te ima rad, te podpira in ti je ob njem najlepše - a takšen človek se da KUPITI?

(Pa da ne bi o tem, da nimam pojma, katera država je "negnila" vsaj na en ali dva načina!)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov