Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Saj o prijateljstvih in pogojih, da se prijateljstvo obdrži, smo že veliko razpredali. In huh tipov je, ki fejkajo neki kvazi prijateljstvo z upanjem na nekaj več (pa so lahko vmes komot z drugimi, npr).
she-devil, koliko zaljubljenosti se zgodi brez intimnih stikov. Ni to nič čudnega
she-devil, koliko zaljubljenosti se zgodi brez intimnih stikov. Ni to nič čudnega
The world is as you are.
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
Haha, ja "kao razume". Potem pa mu še enkrat lepo razložim situacijo, kaj si jaz mislim, pa mi začne, da se počuti izkoriščeno, ker jaz hočem samo prijateljstvo.
Konec zgodbe.
Konec zgodbe.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
-
posh_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 3. 2008
rokerca napisal/-a:Kaj narediti, ko dober prijatelj začne čutiti nekaj več do tebe, kot pa ti do njega?
Poveš, da ne čutiš isto (seveda seprej zagvišaj, ali je možno, da bi ga enkrat tako imela rada kot on ima sedaj rad tebe). Seveda bodi pri tem čimbolj prijazna in sočutna, ker je zavrnitev vedno boleča.
Drugače pa se zavedaj, da nisi odgovorna za čustva nekega človeka. Ti si mu povedala, da naj te odmisli, če on tega ne stori in še vedno upa, potem je to njegov problem in ne tvoj, ne se čutit krivo, če on še naprej vztraja in upa... Gre za njegovo življenje in ne tvoje. Ti si svojo dolžnost opravila. Če seveda želi prekinitev stikov, spoštuj njegovo željo, ne pa se vznemirjat, če si tega on ne želi in če raje trpi naprej.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Začni s tem, da mu visoko napitnino pustiš, da si te zapomni
Eh, moški natakarji so po mojih izkušnjah kar dovzetni za luštne stranke, tak da ne bi smel bit problem. Sam moraš njegovo pozornost pridobit, da boš kaj več kot sam luštna stranka.
Eh, moški natakarji so po mojih izkušnjah kar dovzetni za luštne stranke, tak da ne bi smel bit problem. Sam moraš njegovo pozornost pridobit, da boš kaj več kot sam luštna stranka.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
natakarji, mala malca sicer t ne znam dat konkretnega nasveta, ampak to je pomoje najbl uizi usaj men je blo, leta nazaj, ko sem "padala" na natakarje (no ja, da sem lahko zaston pila, heh). naročiš, pomižikneš, mal se pohecaš...in že se oni vrtijo okol tebe, ne ti okoli njih al pa ko te vpraša če boš še kaj, rečeš račun s tvojo številko
-
če mu rečeš za cifro, zakaj bi izpadla kot najstnica? ti pa povem iz izkušenj, ker sem natakarca, da zna velka napitnina izpast obratno, kot bi si želela. vsaj tako opažam pri sodelavcih. če se stranka, ki je pustila velko napitnino vrne, jo natakar poskuša iskoristit za še več denarja. pa naj bo še tako simpatična. sevedda niso vsi taki, ampak pazi, da se ti to ne zgodi.
al pa mu rečeš nej skuha kavo, sladko kot on..in ko jo prinese, mu rečeš, da se je mal precenu hec hec
al pa mu rečeš nej skuha kavo, sladko kot on..in ko jo prinese, mu rečeš, da se je mal precenu hec hec
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Jaz si dejansko najbolj zapomnim tiste, ki mi napitnino puščajo
Ne bi pa zaradi tega moje številke dobil, itak da ne To je bil bolj hec.
Mah, na tvojem mestu bi se izogibala teh obrabljenih fraz ala sladka kava. Jaz sam z očmi zavijem, če mi kdo kaj takega pribije. Malo se pač pohecaj, kot bi se z vsakim. Pa pojdi v lokal takrat, ko ne bo gužve, da bo imel čas.
Ne bi pa zaradi tega moje številke dobil, itak da ne To je bil bolj hec.
Mah, na tvojem mestu bi se izogibala teh obrabljenih fraz ala sladka kava. Jaz sam z očmi zavijem, če mi kdo kaj takega pribije. Malo se pač pohecaj, kot bi se z vsakim. Pa pojdi v lokal takrat, ko ne bo gužve, da bo imel čas.
-
tole glede sladke kave je bil hec, upam da me ni kdo jemal resno, ker to je res samo še za bruhat
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
Itak, sej to mu ne bi upala rečt tko al pa tko
Sej stvar se kr razvija, samo ostaja pr nasmeskih pa taki nesmiselni debati (v smislu ah kako je dons bedno ko dezuje... ) ..jaz sem pa taka da sem rada na tekocem, al se nekej razvije ali pa ne hehe..
Sej stvar se kr razvija, samo ostaja pr nasmeskih pa taki nesmiselni debati (v smislu ah kako je dons bedno ko dezuje... ) ..jaz sem pa taka da sem rada na tekocem, al se nekej razvije ali pa ne hehe..
Zivljenje je piskotek!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]