Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

yaya200
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a yaya200 » 31. Mar. 2012 15:27

..
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 31. Mar. 2012 15:28

sej ti pravim, vprašaj ga, kdaj gresta VIDVA na pijačo (sama)
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 31. Mar. 2012 15:38

da vidim kako bo tole izpadlo napisano :wink:

a več daste na čustva oziroma to kaj čutite ob tipu, al na to kako razmišljate oz kakor ste razmislile da bo najboljš za vas. namreč js sm v dilemi, ker čutim da to ni blo to in da je itak prav da se je zgodilo kar se je, po drugi strani pa ko razmisljam o situaciji se mi vedno utrne misel, da bolj popolnega tipa ne bi mogla zgubit oz da takega, s katerim se bom bolš razumela ne bom spoznala ker enostavno ne obstaja več..
Zivljenje je piskotek!
yaya200
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a yaya200 » 31. Mar. 2012 15:39

..
Zadnjič spremenil yaya200, dne 31. Mar. 2012 19:12, skupaj popravljeno 1 krat.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 31. Mar. 2012 16:33

inaa napisal/-a:da vidim kako bo tole izpadlo napisano :wink:

a več daste na čustva oziroma to kaj čutite ob tipu, al na to kako razmišljate oz kakor ste razmislile da bo najboljš za vas. namreč js sm v dilemi, ker čutim da to ni blo to in da je itak prav da se je zgodilo kar se je, po drugi strani pa ko razmisljam o situaciji se mi vedno utrne misel, da bolj popolnega tipa ne bi mogla zgubit oz da takega, s katerim se bom bolš razumela ne bom spoznala ker enostavno ne obstaja več..

Jah, oboje je nekak pomembno... ampak zame predvsem v tistem smislu, da se moram počutit fino, če pa hkrati razumsko vidim, da opcija ni najbolj pametna, stvar mogoče postavim pod vprašaj. Nikakor pa ne obratno, da bi čutila, da to ni to in nato razumsko skušala opravičit tak odnos in ga peljat naprej :? Sploh pa v tvoji situaciji (če se prav spomnim, ko si enkrat pisala), bi se mi tudi razumsko zameril in me razočaral, tako da si sploh ne bi več belila glave, ali se morda nisem prav odločila :o :)
BlueLolita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a BlueLolita » 05. Apr. 2012 10:34

Ne razmišljat, da ne boš nikoli več spoznala takšnega fanta...ker ga boš!
“You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.”
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 05. Apr. 2012 11:21

^^ Glede na to, da se jima ni izšlo in očitno nekaj ni štimalo, upajmo, da bo boljšega :)
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 08. Apr. 2012 15:05

Kaj narediti, ko dober prijatelj začne čutiti nekaj več do tebe, kot pa ti do njega? :?
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a sarimari » 08. Apr. 2012 16:37

Na lep način mu povedat, da ti do njega ne čutiš tega kar on in da mu ne moreš vračat čustev.
Če ne razume, se bi pa vsaj jst probala čim oddaljit od njega.
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a she-devil » 08. Apr. 2012 16:56

^^ meni to sploh ne deluje kot problem. to se velikokrat zgodi, ker moški so takšni, da če jim je punca vizualno všeč, jim vedno bo, ne glede na to kako dolgo traja prijateljstvo. Ni tak kot pri nas, ko tipe predalčkamo v predal 'prijatelji' in ga nato ne vidimo kot ničesar več kot samo to. Iz mojih izkušenj lahko rečem, da ni bilo nekega dramatiziranja.. pač poveš, da ga imaš za prijatelja in to je to. Friendship goes on. Saj on se tudi ne more 'na suho' zaljubit.
Breakfast is my religion! (The Mask)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 08. Apr. 2012 17:09

Ja, pa se lahko na suho zaljubi,zakaj ne?
Na žalost so moško-ženska prijateljstva zakomplicirana stvar.
Sama sem imela veliko kolegov, na koncu sta mi ostala natanko dva prijatelja, ki sta res prijatelja (od tega je en gej). V glavnem, vedno mi je bilo izredno neprijetno pri izjavah všeč si mi, vidim te več kot kolegico, obnašanje se je spremenilo in sama sem se od takih "kolegov" oddaljila in jih na koncu skenslala. Ni se mi dalo ubadati s tem, ker se vedno najde dovolj ženskih prijateljic in normalnih moških, namesto zaljubljenih "kolegov".
The world is as you are.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 08. Apr. 2012 17:55

Sem mu že povedala, da ne čutim tega, kar on do mene, pa je rekel, da razume, nakar me povabi na morje (torej da bi šla samo midva) etc. Jaz se ne počutim več sproščeno ob njem zaradi njegovih čustev in izjav in sem skoz na neki distanci, prav čutim, da se oddaljujem. Ni mi pa vseeno za prijateljstvo.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Logitech
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Logitech » 08. Apr. 2012 18:12

rokerca napisal/-a:Kaj narediti, ko dober prijatelj začne čutiti nekaj več do tebe, kot pa ti do njega? :?
Zelo, zelo velika verjetnost, da bo vajinega prijateljstva konec. Kaj narediti? Če ne bo šlo, bosta primorana prekinit stike.
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a she-devil » 08. Apr. 2012 19:23

Pa ne predstavljam si, da bi se nekdo zaljubil kar tako brez da bi si sploh izmenjal kakšen intimen trenutek s to drugo osebo. Ja lahko se malo zatreskaš, ampak to hitro mine, ker dejansko ne veš koliko si sploh kompatibilen s tem človekom (ne kot prijatelj temveč kot partner). Pomoje bo še za zdaj imel takšna čudna povabila, ker še je vse sveže.. potem pa bo hitro ugotovil, da s te moke ne bo kruha in odnehal.
Breakfast is my religion! (The Mask)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 08. Apr. 2012 20:09

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:50, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov