Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sarzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2011
Kakšn maš filing k si pijana?? Jst čutim take mravljince v ustih, tako kakor ko mi zaspi noga ali roka med spanjem (samo ne zares tolk močno). In tko se dogaja po tvojem celem telesu in potem, ko si pijan ti pašejo bolj grobi dotiki, ker nežnih sploh ne čutiš. Ponavadi seks, ko si pijan ni dober (dober je le v tem primeru, da se drugače ne moreš sprostiti med seksom). Ne sekiraj se, seksaj, ko si trezna.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
1.)imaš težaveDioniz napisal/-a:se strinjam. seks treba izvajat, ko si trezen. Men se pijanemu še dvigne ne.
2.)ne "znaš" pit - pa sej ni treba vedno na mrtvo se ga napijat.
Se strinjam z Zvončico, men tud ni švoh, če sem lih mal prijetno pijana, hehe.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
nimam težav ampak verjetno tu govorimo o pijanosti ne pa mejčken pijanosti. takrat tud jaz nimam nikakršnih problemov.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Ko sem pijan sem 220% horny (če upoštevamo dejstvo da sem trezen 99%)
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Uf ja sex ko si pijan je klasa zase... Dokler sem malenkost pijana mi je zakon, ko pa sem ful sem pa sicer zelo horny, samo kaj veliko pa ne morem dosežt, čeprav paše S fantom ponavadi potem malo mutiva in potem zaspiva
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- laguna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 2. 2011
ma js sm zajebala kar se tega tiče.sm ful (FUL FUL FUL) pijana zgubla nedolžnost pred parimi mesci.in sploh ne vem kašn je filing med sexom ker ga sploh nism čutla(!!).pa ne gre se sam zato da se pou stvari sploh ne spomnem kaj je počel z mano,ampak tut to, da med tem k sva, sm js razmišlala da ga ne čutim.kt da nebi sexala, pač brezveze..menda ga čutš k si trezn
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:34, skupaj popravljeno 1 krat.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
laguna napisal/-a:ma js sm zajebala kar se tega tiče.sm ful (FUL FUL FUL) pijana zgubla nedolžnost pred parimi mesci.in sploh ne vem kašn je filing med sexom ker ga sploh nism čutla(!!).pa ne gre se sam zato da se pou stvari sploh ne spomnem kaj je počel z mano,ampak tut to, da med tem k sva, sm js razmišlala da ga ne čutim.kt da nebi sexala, pač brezveze..menda ga čutš k si trezn
ali pa nisi kriva in ima on majhnega.
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
somebody napisal/-a:laguna napisal/-a:ma js sm zajebala kar se tega tiče.sm ful (FUL FUL FUL) pijana zgubla nedolžnost pred parimi mesci.in sploh ne vem kašn je filing med sexom ker ga sploh nism čutla(!!).pa ne gre se sam zato da se pou stvari sploh ne spomnem kaj je počel z mano,ampak tut to, da med tem k sva, sm js razmišlala da ga ne čutim.kt da nebi sexala, pač brezveze..menda ga čutš k si trezn
ali pa nisi kriva in ima on majhnega.
al ga pa niti ni uspel notr dat prav ko sta bila tako pijana..
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov