Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
jz sm bla vedno prepričana da mora tip vse prvi nardit, pa sm zadnjič jz prva tipa povabila in bila prijetno presenečena nad odzivom. no lažem - v bistvu je on mene kakšen mesec nazaj (namignu) pa sem se izmuznala in pol sm razmišljala da sm res neumna ker mi je tip hud in včeraj sem ga direktno povabila in je bil takoj za. tko da go girl pa mu povej kaj hočeš...
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Nesanica, kje jih najdeš ti? jebačev ti nikol ne zmanjka...
še z enim ni konc, že drugi kandidat na vidiku...
še z enim ni konc, že drugi kandidat na vidiku...
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
pizadrija, kje da jih jst najdem? pa mlajš od 30.
Nesanica, a si bla maid za pusta?
Nesanica, a si bla maid za pusta?
- ¤Urshka¤
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 12. 2007
- Kraj: Portorož
Nesanica napisal/-a:jz sm bla vedno prepričana da mora tip vse prvi nardit, pa sm zadnjič jz prva tipa povabila in bila prijetno presenečena nad odzivom. no lažem - v bistvu je on mene kakšen mesec nazaj (namignu) pa sem se izmuznala in pol sm razmišljala da sm res neumna ker mi je tip hud in včeraj sem ga direktno povabila in je bil takoj za. tko da go girl pa mu povej kaj hočeš...
Ja, js nisem glih prepričana, da mora tip vse prvi nardit, je pa lažje Ker bo treba namreč zbrati ogromno poguma, da ga povabim na pijačo
-
Nesanica - Cosmofrik
vzamem nazaj.... tip mora nardit prvi korak. Sva se včeraj dobila bil je točen s seboj je imel prijatelja. WTF??? Sicer res ni bilo mišljeno kot dejt in s frendom sta bila predtem v mestu ampak resno. Kaj pomeni če tip pripelje zram prijatelja? Isto kot pri ženski? A se me boji??
-
Nesanica - Cosmofrik
ja men je blo tu fuuul čudno. Ampak smo se mel d best. Ma ni bil dejt tko da ne morem komplicirati, niti nočem. Ni gej, ker že od nekdaj šeta bejbe takšne in drugačne...
Sm pa mislila da sm tipi to počnejo, sm vem da če mu ne bi bla všeč bi si pač neki zmislu. Če je pa prijatelja prpelu da me oceni, sem pa tudi naredila dober vtis.
Sm pa mislila da sm tipi to počnejo, sm vem da če mu ne bi bla všeč bi si pač neki zmislu. Če je pa prijatelja prpelu da me oceni, sem pa tudi naredila dober vtis.
-
Nesanica - Cosmofrik
neee, skoz smo se zafrkaval pa ful sta bla gentlemana... sm se mi je zazdel ko sem šla da mi je ta taprav hotu dat lubčka oz. da je cincal kaj bi, jz sm pa pač rekla da se slišmo in šla, kr bi blo čudn, sploh pa če me hoče lupčkat se bo mal bl potrudu. Nevem a je sramežljiv al kaj anpak mi ni nikol tko deloval...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov