Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jess° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
sceno? kakšno sceno? samo hočem da se to čimprej konča, ker kok jst mislim na njega, nisem mislila že dolgo na nobenega .. posledično trpijo vse dejavnosti s katerimi se ukvarjam .. edino sam zarad tega želim rešit vse zadeve, da vem na čem sem ..
kaj pa če je res tok sramežljiv da noče nič naredit in čaka da bom jst kaj naredila? isto je blo pr bivšem, da ko sem jst naredila prvi korak, je pol vse steklo, je blo kul.. sej pravim, zato sem zmedena, ker ga ne morem ignorirat, sem bedasta na njega, priznam .. komaj čakam da ga vidim, da slišim njegovo govorico.. ah ja ..
kaj pa če je res tok sramežljiv da noče nič naredit in čaka da bom jst kaj naredila? isto je blo pr bivšem, da ko sem jst naredila prvi korak, je pol vse steklo, je blo kul.. sej pravim, zato sem zmedena, ker ga ne morem ignorirat, sem bedasta na njega, priznam .. komaj čakam da ga vidim, da slišim njegovo govorico.. ah ja ..
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^sceno delaš ker iščeš njegovo potrditev
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Lahko greš pa na vse ali nič, greš do njega in rečeš; hej ne razumem tvojega obnašanja, zadnjič sva nekaj imela...všeč si mi, ti pa se čudno obnašaš do mene. Všeč si mi, ampak začni se do mene obnašati kot moški, jasno mi povej kaj čutiš do mene, drugače pa bi bila hvaležna da me pustiš pri miru.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
NOVO
Ok, bom kar tukaj vprasala...
A bi vi zamerili prijatelju/prijateljici ce vam rece da pride k vam na obisk jutri ob 18h, potem vi cakate, da on/ona pride kot sta se zmenila in seveda ker ne pride v dogovorjenem casu jo/ga poklicete in vam rece, da je pozabil/pozabila, da sta bila zmenjenja in da ne more pridet??
Meni osebno se nikoli ne zgodi, da pozabim tisto kar sem se zmenila in vsaj poklicem prej, ce se ne morem udelezit obiska...
Kako bi vi reagirali?
Ok, bom kar tukaj vprasala...
A bi vi zamerili prijatelju/prijateljici ce vam rece da pride k vam na obisk jutri ob 18h, potem vi cakate, da on/ona pride kot sta se zmenila in seveda ker ne pride v dogovorjenem casu jo/ga poklicete in vam rece, da je pozabil/pozabila, da sta bila zmenjenja in da ne more pridet??
Meni osebno se nikoli ne zgodi, da pozabim tisto kar sem se zmenila in vsaj poklicem prej, ce se ne morem udelezit obiska...
Kako bi vi reagirali?
-
Jaz bi rekel:
Ne spoštuješ mojega časa in ne spoštuješ dogovora..torej ne spoštuješ mene.
Torej zdaj je na tebi, da popraviš napako.
Ne spoštuješ mojega časa in ne spoštuješ dogovora..torej ne spoštuješ mene.
Torej zdaj je na tebi, da popraviš napako.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Če je situacija taka, da sem se v ponedeljek zmenila za obisk v četrtek ob 18h, jaz potem v četrtek nekaj časa prej še vedno pokličem in preverim, če obisk še velja. Morda je prišlo kaj vmes, da človeku ne znese. Ali pa celo jaz ugotovim, da mi ura več ne paše...in se potem raje sama prepičam....kot pa da čakam kot idiot, njega pa od nikoder.
Se zmenim pač za kdaj drugič.
Se zmenim pač za kdaj drugič.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov