Spermiji po faci
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ pač špricne kam špricne. a ti lahko to popolnoma kontroliraš?
če nočem sperme v ušesu, laseh,.. ker imam ravno umite lase in drugi dan pomembne reči, da si ne bom imela časa glave prat, imam usta in z njimi povem to svojemu fantu.
če nočem sperme v ušesu, laseh,.. ker imam ravno umite lase in drugi dan pomembne reči, da si ne bom imela časa glave prat, imam usta in z njimi povem to svojemu fantu.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Zdrkaj si ga v oko pa javi pol, če ti je pasalo
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
predstavljam si, da peče, če špricne v oko - glede na to, kakšen masaker mi nardi že ena nedolžna trepalnica, niti ne bi tvegala. če pa ponesreči, pa jbg.
po faci me ne moti, še najraje v usta, kar je pri meni nekaj novega, prej mi je blo vedno bljak. od ostalih delov telesa pa hrbet.
po faci me ne moti, še najraje v usta, kar je pri meni nekaj novega, prej mi je blo vedno bljak. od ostalih delov telesa pa hrbet.
As your lover describes you, so you are.
- marija19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2009
- Kraj: Kranj
Takrat ko do tega pride, pa res ni čas za razmišljanje o tem. Sprobam pa vsakega fanta (no saj ni ni bilo toliko ), ki mi rad to dela. Ko prvič naredi, se zaližem z njim, potem pa vidim reakcijo. Povem mu, da ga imam rada in da me na njem nič ne moti in da pričakujem od njega isto. In večino to ni motilo (razen enega od petih, ki pa ni dobil več priložnosti
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Veerle napisal/-a:predstavljam si, da peče, če špricne v oko - glede na to, kakšen masaker mi nardi že ena nedolžna trepalnica, niti ne bi tvegala. če pa ponesreči, pa jbg.
ne peče, veže. kot da bi si dal nezrel kaki v oko. smešen občutek je, ampak ni tako moteče kot trepalnica
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov